Escaleren: routines en technieken om fysiek te escaleren

In mijn vorige artikel heb je geleerd hoe je over jouw escalatieangst kunt komen.  Daarin heb ik aangeraden om veel te oefenen met escaleren om zo de grens op te kunnen zoeken. Lees deze eerst als je hem nog niet gelezen hebt. Dat kan door op kom over je ESCALATIEANGST HEEN te klikken. In dit artikel ga ik je tools geven om hiermee te oefenen. Dit is handig omdat deze als trainingswieltjes kunnen fungeren bij het oefenen.

Escaleren kan zowel verbaal als non-verbaal. De versiertips die ik ga geven in dit artikel zullen gaan over het non-verbale.

shutterstock_145276258

Seksuele spanning creëren

 

Non-verbaal escaleren is het fysieke element van escaleren. Je creëert een vrouw-man dynamiek waardoor de vrouw aantrokken tot je raakt. Wat belangrijk is om te weten is dat niet het aanraken op zichzelf aantrekkingskracht kan creëren. Het moet gepaard gaan met een bepaalde seksuele spanning. Als zij niet weet wanneer en hoe je haar gaat aanraken, zal dat spanning creëren. De vrouw wordt nerveus van jouw aanrakingen. Ze kan zelf een beetje oncomfortabel worden maar dit is normaal. Net zoals jij adrenaline voelt bij het aanspreken en escaleren voelt zij die adrenaline ook. De kunst is om die adrenaline te accepteren en het om te zetten in seksuele spanning.

Belangrijk is dus om zelf ook opgewonden te raken door het escaleren. Anders heeft het totaal geen zin en effect. Dan kun je net zo goed tegen een pop aan rijden want die is dan evenveel emotioneel gestimuleerd.

Technieken om seksuele spanning op te bouwen

Nu de manier hoe je dit kan opbouwen. Dit zijn puur trainingswieltjes en die kun je na een tijdje loslaten. Je kunt vrouwen in principe zonder dat je ze hebt aangeraakt zoenen bijvoorbeeld. Je hoeft dit niet op te bouwen. Maar in het begin is het handig om een bepaalde structuur te hebben om het op te bouwen.

Wanneer je je voorstelt, dan laat je je hand geleidelijk los en tegelijkertijd pak je met je andere hand haar hand (die je geschud hebt) vast. Deze laat je gewoon rusten in jouw andere hand. Dit kun je even doen en dan laat je na een tijdje (zeg 20 seconden of korter) los. Als ze haar hand voor die tijd al wegtrekt praat je gewoon door alsof er niets gebeurd is.

Een andere techniek die je kunt toepassen is dat je jouw handen op haar schouders zet, met je armen gestrekt. Dit kun je doen wanneer je haar bijvoorbeeld een vraag stelt en je dit op een semi-serieuze toon doet. Dan lijkt het alsof je haar iets heel belangrijks gaat vragen en tegelijk heb je een excuus om je handen op haar schouders te zetten.

Verder, wanneer ze zichzelf kwalificeert of wanneer ze gewoon iets leuks zegt, dan kan je haar een knuffel geven. Doe dit altijd met een lach op je gezicht met oogcontact. Anders is het gewoon raar en creepy. Als je het goed doet, is dit een goede manier om haar aan te raken tegelijkertijd te belonen voor goed gedrag. Ze zal meer van je aanrakingen willen, waardoor ze zich dus nog vaker gaat kwalificeren. Wil je weten hoe je een vrouw goed kunt laten kwalificeren, lees dan mijn vorige artikel met VERSIERTIPS OVER KWALIFICEREN VAN VROUWEN 

Verleidelijke aanrakingen

Dan gaan we verder naar de meer verleidelijke aanrakingen. Wanneer je iets tegen haar zegt, ga dan richting haar gezicht alsof je haar bijna wilt gaan zoenen, en ga dan met je wang langs haar wang en zeg iets in haar oor alsof je fluistert. Dit is een hele intieme aanraking en bouwt de spanning extreem snel op. Zie een voorbeeld hieronder.

shutterstock_165436403

Verder, wanneer je met haar aan het praten bent, laat je hand rusten op haar heup. Doe dit op een hele relaxte en nonchalante manier. Hoe minder zij doorheeft dat jouw hand daar zit, hoe beter is. Tegelijkertijd wordt ze wel heel erg comfortabel met jou aanrakingen. Je kunt haar zelfs naar je toe trekken vanuit haar heupen wanneer je haar bijvoorbeeld speels plaagt.

Ten slotte, wanneer je je hand op haar heup hebt, kun je met beide handen vanaf haar heup naar boven gaan tot haar nek. Dit doe je met de toppen van je vingers. Voor een vrouw is een subtiele lichte aanraking veel gevoeliger dan een aanraking die veel oppervlakte draagt. De topjes van je vinger langs haar huid bewegen is dus altijd goed, en is voor een vrouw een hele intieme aanraking.

In het boek Uitgaan van Jezelf kun je meer lezen als je hier meer te weten over wilt komen.

boekuitgaanvanjezelvoorkant

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.