Mooie High Quality Vrouwen Versieren (Deel 1 van 2)

Mooie High Quality Vrouwen Versieren (Deel 1 van 2)

Ik heb een flink aantal jaren achter de rug wat betreft het professioneel coachen van mannen.

Ze opleiden tot ware vrouwenverslinders die zonder moeite mooie vrouwen kunnen versieren. Maar één bekentenis moet ik toch maken…

Wij in de ‘pickup’ business hebben een schokkende waarheid over high quality vrouwen al die jaren weten te verbergen… Mooi high quality vrouwen verleiden? Ja, high quality vrouwen versieren. Nou, ik val maar gelijk met de deur in huis. Hier komt het…

Als je een blik werpt op al die echt fantastische vrouwen in de wereld…

En je kijkt naar de mannen waar die vrouwen mee gaan…

Bijna AL deze mannen zijn geïntroduceerd bij de vrouwen door een gemeenschappelijke vriend. Heb je dit je ooit al eens gerealiseerd? En wij die mooie vrouwen maar met enkel mooie praatjes proberen te versieren…

Feitelijk, de meeste vrouwen die ik ken vertellen mij dat ze NOOIT hebben geslapen met iemand die niet door hen geïntroduceerd is via een gemeenschappelijke vriend.

Met andere woorden – ze hebben NOOIT geslapen met een man die een ‘cold approach’ heeft gemaakt…

Oh zeker, er zijn een aantal hele mooie vrouwen waarvoor de regel niet geldt, maar over het algemeen blijft dit de manier waarom het gros van de high quality vrouwen hun lovers ontmoeten.

Het kwartje begint te vallen… Er zijn namelijk hele sterke sociale en biologische drijfveren verscholen achter deze manier van mannen ontmoeten.

VEEL sterker dan de kortdurende aantrekking die vrouwen ‘denken te voelen’ wanneer het aankomt op de ‘bad boys’.

Maar waarom houden dan al die dating coaches deze schokkende waarheid voor je verborgen?

Omdat dating guru’s je niet weten te vertellen hoe je mooie vrouwen van dit kaliber moet versieren…

Maar ik wil je nog een ding vertellen over het versieren van dit type mooie vrouwen.

Er bestaat iets meer dan enkel een lover of vriendje. Mannen waarmee zij een slippertje willen maken. Mannen die ze mentaal op het lijstje zetten bij ‘the dudes that didn’t count’.

Ik geef je een voorbeeld.

Als je een willekeurige vrouw vraagt hoeveel bedpartners ze heeft gehad, zal het meerendeel een lager antwoord geven dan het daadwerkelijke aantal. Dit is niet omdat vrouwen willen liegen of omdat ze vervelende krengen zijn. Nee. Ze zijn sociaal geconditioneerd om zich zo te presenteren. Het is een overlevingsstrategie. Ze willen niet als slet of als goedkoop gezien worden.

In de hoofdjes van de mannen is het nou eenmaal zo dat zij liever een vrouw willen die niet bijzonder vaak van bil is gegaan met verschillende mannen.

Dit kun je prima gebruiken en vertellen wanneer je bezig bent met mooie vrouwen te versieren. Het laat zien dat je vrouwenkennis hebt. Vrouwen associëren jou dan met een ervaren man.

Daarnaast laat het zien dat je weet dat er spelletjes gespeeld kunnen worden en dat jij dan weet hoe de vork ECHT in de steel zit. Met andere woorden, je bent sociaal bekwaam. Meer over ‘sociaal bekwaam’ overkomen? Klik hier.

En dat is niet iedereen.

Morgen volgt praktische info dat voortborduurt op dit concept.

Een fijne dag en succes met het versieren van mooie vrouwen mannen, keep on going!

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.