Echt Mooie Vrouwen (Lees: “10”en) Verleiden

Echt Mooie Vrouwen (Lees: “10”en) Verleiden

Ken je het? Dat je wel een date kunt krijgen met een leuke meid, maar dat je er eigenlijk diep van binnen niet heel gelukkig van wordt? Of dat je wel een meid kunt bellen die bij je komt slapen vanavond, maar dat dit ook niet hetgeen is dat je zoekt? Dit artikel gaat over het versieren van een echte ‘10’.

1. Spreek alleen ‘10’en aan en hou op met het verleiden van minder mooie vrouwen

Dit werkt alleen wanneer je bij jezelf de druk eraf haalt om succes te behalen iedere keer als je van huis gaat. Wanneer je het gevoel hebt dat een stapavond verloren is omdat je thuis komt zonder vrouw en telefoonnummers, ben je gedoemd om deze regel te breken en te gaan voor lagere kwaliteit dames.

2. Overweeg daygame voor het vinden van die ECHTE mooie vrouwen die jij wilt verleiden

Topcoaches AlphaDoc en ik leggen je van a tot z uit hoe je kunt daygamen.

Overdag, zijn we meer gelijk aan elkaar. Mooie vrouwen gaan naar hippere plaatsen, maar iedereen van ons wandelt, shopt, drinkt een hapje en neemt een drankje. Een ‘10’ in de winkel of bij Starbucks is beter aan te spreken dan een 10 op een zaterdagavond. Dit is een van de redenen waarom daygame zo populair is geworden.

AlphaDoc en ik zijn nog regelmatig in de straten te vinden om mooie vrouwen te verleiden. Ik moet jullie waarschuwen, wil je echt goed worden in het verleiden van mooie vrouwen? Klik dan op ons jaarprogramma vrouwen versieren

jaarprogramma vrouwen versieren

3. Ga daarheen waar de 10en en andere écht mooie vrouwen ‘s nachts heen gaan om zich te laten verleiden.

Ga daarheen waar grote aantallen van jouw favoriete mooie vrouwen heen gaan en oefen daar je kunsten uit van het verleiden. Dit kunnen de duurdere discotheken zijn, restaurants en evenementen. De echte mooie vrouwen hier zijn hier heel subtiel aan het concurreren met elkaar wat het voor jou makkelijker maakt om die ene ‘10’ te verleiden, dit in tegenstelling tot een ‘10’ die door haar 6 vrienden wordt meegesleurd naar een kroeg waar ze verreweg de mooiste vrouw is.

Zogeheten high-end clubs is een andere wereld, net als het kaliber vrouwen dat hier op af komt. Als dat niet je standaard ding is, zorgt dat je je terdege voorbereid op zo’n avond en laat merken dat je een reguliere bezoeker bent met veel zelfvertrouwen. Hoe? Je kunt natuurlijk ons boek zelfvertrouwen met Vrouwen eens bekijken. Voor een paar gratis voorbeeld bladzijden kun je hier kijken

https://datingdoctors.nl/gratis-boek/

Veel succes, ja ook met het verleiden van jouw ‘10’ en andere mooie vrouwen!

Je DatingCoach,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.