Een echte flirt … en hoe deze flirt te behouden

Een echte flirt…en hoe deze flirt behouden

 

 

 

 

De Droomflirt

Ik flirt vaak denkbeeldig met mijn droomvrouw. Ze had een lichaam waarvoor je zou willen sterven en van binnen was ze net zo mooi. Ze had een eigen, succesvolle, zaak. Geen kinderen. Ze was intelligent, welbespraakt, bereisd, had een groot gevoel voor humor. Was op seksueel gebied erg open. Ze was een echte flirt. Als er een perfecte flirt voor mij bestond, was zij het waarschijnlijk.

Ik was zo blij dat ik eindelijk deze flirt had ontmoet, dat ik mijn leven met haar wilde delen. We zaten in een restaurant, dronken een wijntje en praatten wat. Ze stelde me vragen over mijn zaak en over mijn ervaringen.

Dus vertelde ik haar over mijzelf. Er kwam een spraakwaterval uit mijn mond. Ze leek erg geïnteresseerd en luisterde absoluut naar me, maar toen het eind van de avond in zicht kwam, vertelde ze me dat ze mij niet zag zitten.

Ik begreep niet waarom, dus vroeg ik het haar.

Ze zei me dat ik zo vol was van mijzelf, dat ik helemaal niets over haar had gevraagd. Ze vond dat ik arrogant en zelfingenomen was.

Nu is het zo dat zij dingen aan mij vroeg. Ik dacht dat ze geïnteresseerd was en ik wilde het gesprek gaande houden. Het kan ook best zijn dat ik wat nerveus was.

Ik was zo teleurgesteld. Ik probeerde mezelf te verklaren, maar ze wilde niet luisteren, dus liet ik het maar zo.

De waardevolle flirt les

Ik leerde er echter een heel waardevolle les van. Vrouwen willen echt dat je dingen over hen vraagt. Ze willen dat je goed luistert en dat je vragen stelt over hen. Ze willen weten dat je het belangrijk vindt wat ze zeggen en eigenlijk willen ze helemaal niet veel horen over jou en jouw succes.

Ik weet dat het bij sommige vrouwen niet gemakkelijk is het gesprek gaande te houden. Daarom zijn er bepaalde vragen die je kunt stellen en daarna moet je het gesprek op gang houden, zonder dat het een monoloog of een interview wordt. Dit is saai, vrouwen houden hier niet van. Ze willen die ‘flirt vibe’ voelen.

Het heeft me tijd gekost uit te vinden welke vragen ik moet stellen en welke ik moet vermijden, maar toen ik dat had uitgevonden, ontdekte ik de sleutel naar geweldige gesprekken met vrouwen, die leiden tot intiemere zaken.

Ik leerde ook de informatie die vrouwen mij gaven, te gebruiken om een vertrouwensband te scheppen en hen het gevoel te geven dat ze me al hun hele leven kennen. Flirten is cruciaal, als je een vrouw op een wat leukere manier wilt ontmoeten.

Ik heb al deze vragen samengevoegd in mijn trainingspakketten:

Boek nu JOUW training vrouwen versieren

Dus maak niet dezelfde, dodelijke fout die ik heb gemaakt, waardoor ik de perfecte flirt ben misgelopen.

SmoothDoc

p.s.

Er is niets zo beledigend voor een man dan te ontdekken dat een vrouw niets meer wil dan een platonische relatie. Niemand wil degene zijn bij wie een vrouw uit komt huilen…die ze als haar beste vriend beschouwt… maar waar ze nooit mee het bed in duikt.
Je doet veel meer moeite dan de mannen met wie ze wel het bed in duikt… En je gaat nog steeds niet van bil, maar hoort de verhalen over de mannen met wie ze wel flirt. Door deze thuisstudie krijg je de macht in handen – de macht om zelf te beslissen met welke vrouwen je seks wilt en met wie je uiteindelijk een vaste relatie krijgt. De vrouw is niet meer de baas over JOUW seksleven.

Voor meer info:
https://datingdoctors.nl/cursus-vrouwen-versieren/

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.