Vrouwen aanraken, escaleren of kino toepassen!

De eerste keer bewust kino toepassen of vrouwen aan gaan raken

Het voelde raar aan.. Het was de eerste keer dat ik op pad ging, meiden versieren met het doel extra op mijn kino te letten. Je kunt toch niet zo maar iemand die je net hebt ontmoet beginnen aan te raken? Als ik er nu over na denk is het doodgewoon. Iets wat je doet met je beste vrienden onderling, waarbij je jezelf helemaal op je gemak voelt. Wanneer een goede vriend een plagerige opmerking maakt – geef je hem een duw, etc. Kino zorgt dat jij  jezelf op je gemak voelt en verstevigt jullie band.

 

Nu wil ik niet al te diep ingaan over wat kino is.  Je doet het waarschijnlijk al. Het is namelijk iets wat je niet enkel bij vrouwen toepast. maar ook bij mannen om een vriendschappelijke relatie te verstevigen.Hier zijn vele topics over te vinden. Waar ik het over ga hebben is het fysiek escaleren. Het versoepelen van de escalatie van ontmoeting tot close.

Bij veel beginners en gevorderden – valt mij op dat ze problemen hebben met escaleren. Ik heb nu al honderden workshops vrouwen verleiden gegeven. En na de 1e benadering van een vrouw is escaleren het volgende pijnpunt. Er zijn dus veel mensen die baat zouden hebben bij een goede uitleg over escaleren. Escaleren is een van de belangrijkste,  zo niet het belangrijkste onderdeel van Pick up. Vele problemen die mensen hebben komen voort uit een gebrekkige escalatie. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken dat je in de gevreesde friendzone (laten we vrienden blijven) terecht komt. Of dat een leuke meid haar interesse in jou verliest.

Fysiek escaleren – Raak die vrouw aan!

Ik ga het hier over fysiek escaleren hebben. In mijn volgende artikel wil ik het over verbaal escaleren hebben.

Het meeste aandacht binnen de versiercommunity wordt besteed aan fysiek escaleren ook wel kino-escalation genoemd. Er valt hier veel over te vinden binnen de community. De meeste mannen realiseren zich dat je dit onder de knie dient te hebben.  Tenminste als je een soepele pick up van het benaderen van de vrouw (aproach) tot close (haar beminnen) wilt. Helaas hebben vele van jullie zelfs nog nooit gehoord van het begrip verbaal escaleren. Gelukkig gaan we daar nog verandering in brengen.

 

Het was een zonnige zomerse dag in Melbourne en ik was aan het vrouwen versieren op straat (daygamen)  met een paar van mijn vaste wings (vrienden die me helpen om vrouwen te versieren, bijvoorbeeld – bezig houden van vriendinnen). Mijn oog viel op een mooi meisje met een enorme vrouwelijke uitstraling, bruine golvende krullen en een prachtige diep bruine huid. Rustig liep ik op haar af en nam ik plaats naast haar op het bankje. Ik keek haar richting op en begon het gesprek met een directe opener. Het gesprek vloeide probleemlos. Snel voelde het aan alsof we elkaar al jaren kenden.

Ze kwam uit Frankrijk en was een internationale student, net een week in Melbourne. Ze kende weinig mensen uit Melbourne en was na een onspannen wandeling bij de rivier uitgekomen. Als een schot voor open doel regelde ik haar nummer en spraken we meteen af om enkele dagen later naar het St Kilda beach te gaan. Hoewel ik mij zeker seksueel tot haar voelde aangetrokken,  verliep de kino niet zo vlot en automatisch als normaal.

Ik stapte de tram uit op St Kilda beach en daar was ze, bikini en al, wat een schoonheid. We hebben de hele dag heerlijk aan het strand gelegen en lekker gepraat. Weer vloeide het gesprek en voelde het alsof we elkaar al jaren kenden. Ik probeerde licht te escaleren in het water, door speels aanraking erin te brengen. Eer werd alleen  niet echt op gereageerd. Constant stelde ik het escaleren uit. Ik dacht –  het was nog vroeg en we hadden de hele dag nog! Dat maakte ik mezelf natuurlijk wijs.  Ik was gewoon een pussy!

Enfin de tijd vliegt als je het leuk hebt. Voordat ik het wist was het 5 uur en gingen we weer terug richting het centrum. Ondertussen ging deze gedachte door mijn hoofd heen;  fuck nog steeds niet eens gezoend. Dan maar samen op dezelfde tram hopen op het goede moment om voor de kissclose te gaan. Het was een tramlijn die ik niet kende maar alle lijnen gingen door het centrum. De tram was overvol. Alle zitplaatsen en staanplaatsen waren bezet. Daarbij kwam nog dat bij elke halte  mensen zich erbij probeerden te proppen. Het leek wel de overvolle  metro in Tokio!

 Na 15 minuten in de tram te hebben gezeten realiseerde ik mij dat de tram elk moment aan kon komen. Dit mocht niet de eerste date worden waar ik geen eens een kiss-close heb kunnen krijgen. Ik keek haar aan en zei: ‘look at me’, ze keek mij aan en ik hield oogcontact voor 1 enkele seconde.  Daarbij zei ik niets in de verwachting seksuele spanning op te kunnen bouwen. Enkele seconden later boog ik langzaam voorover om haar te zoenen.

Nu hopen jullie natuurlijk allemaal dat dit een “en ze leefde nog lang en gelukkig” verhaal wordt. Een verhaal waarin ik aantoon dat slechts minimale escalatie noodzakelijk is… Niks is minder waar.

Terwijl ik dichterbij kwam met mijn gezicht schoof ze achteruit. Ze gaf ook nog eens een keiharde gil,  waarna ze uit schreeuwde: ‘Omg, what are you doing?!’ Iedereen in de overvolle tram keek onze kant op om te kijken wat er gebeurde. Daarbij kwam dat de tram rit nog 20 minuten duurde. De tram ging natuurlijk ook nog met een hele grote omweg het centrum in.

Succes! Uiteindelijk heb ik wel actie ondernomen. Actie is de lijn naar het centrum van de oplossing. Net zoals bijna alle tramlijnen naar het Centraal Station of het centrum lopen, is actie de lijn naar jouw vrouwen versieren succes! En ik heb er wat van geleerd, en dat ga ik jullie weer hier vertellen.

Fysiek escaleren

We passen fysiek escaleren toe om onze target comfortabel te laten worden met onze aanraking. Tevens geeft het onbewust af dat je meer bent dan gewoon een vriend. In het korte field report hierboven valt te lezen dat ik in deze situatie niet of nauwelijks escaleerde. Hierdoor plaatste zij mij al in de friend-zone. Wanneer ik daarna alsnog probeerde te escaleren komt dit zeer onnatuurlijk over. Eigenlijk uit het niets probeer ik dan opeens kino toe te passen.

 

Het kussen van een vrouw - eng of lekker?

De eerste keer een vrouw aanraken, de eerste keer escaleren, de eerste keer kino.

Voor de meeste onder ons zal kino of een vrouw aanraken in het begin zeer onnatuurlijk aanvoelen. Je hebt je eerste stapjes gezet. Je hebt je over je angst heen gezet om vrouwen aan te spreken. En nu moet je haar opeens ook nog gaan aanraken.

Wat je zult merken is dat wanneer je een vrouw aanraakt ze er in het begin vaak niet positief op reageert. Dit komt doordat jij jezelf ongemakkelijk voelt bij de aanraking. Zij pakt dit onbewust op en gaat zichzelf er ook ongemakkelijk bij voelen. Dit wat je nu tegenwerkt kan later als jouw handige tool fungeren. Ik zal later nog eens uitgebreid ingaan over hoe je door middel van deze tool vrouwen in een comfortabele, rustige en zelfs seksuele mindset kan brengen.

In het begin wanneer ik aan het praten was lette ik op het volgende; dat ik altijd mijn handen gebruikte. Van mijzelf was ik altijd een verlegen jongetje dat liever zo weinig mogelijk zei. En wanneer ik dan wat moest zeggen,  kwam het er met een piepstemmetje uit. Het was voor mij dus ook niet makkelijk om ook nog eens mijn handen te gebruiken tijdens het praten. Je favoriete vrouw aanraken wordt natuurlijker door tijdens het praten je handen te gebruiken. En het helpt je ook om de aandacht op jezelf te richten. Meer mensen raken geboeid met wat je te zeggen hebt. Wil je het eens leren. Ga eens naar Italië, zou ik zeggen. De mensen daar kijken vreemd op als je jouw handen niet gebruikt. Mama Mia.

Ok lees die nog een keer, en spreek nu MAMA MIA uit terwijl je jouw handen expressief laat bewegen op wat je zegt……

Voel je de energie toenemen?  Juist, en dat voelt de vrouw waarop jij escaleert ook.


Begin met kino of de vrouw aan te raken vanaf de approach

Pas meteen aanraking toe vanaf de approach (de benadering van de vrouw). Een hand geven bij het voorstellen is al het eerste stapje richting verdere escalatie.

Geen kino of escaleren omdat het moet

Veel mensen slaan bij kino de plank compleet mis. Ze gaan obsessief de vrouw aanraken bij elke zin die ze uitbrengen. Dit freakt haar out, dit soort gasten noem ik ‘Creepers’. Elke aanraking die je doet valt te verantwoorden.  Wat ik hiermee wil zeggen is dat je haar aanraakt met een reden. Je raakt die leuke vrouw niet aan om gewoon aan te raken. Je kunt haar lichtjes aanraken omdat je iets interessants hebt te vertellen. Je kunt de vrouw haar hand vastpakken wanneer je naar buiten loopt. Je kunt haar een knuffel geven omdat ze iets doms of sulligs zegt. Allemaal redenen om de vrouw aan te raken.

Vele externe factoren spelen natuurlijk een rol in het level waarin je escaleert.

Is het in de club of op straat..? Is er alcohol in het spel of zijn jullie nuchter? Je zult moeten kalibreren (aan te voelen waar de vrouw is). En kalibreren is iets dat je niet uit theorie kunt leren.  Je zult het in de praktijk zelf moeten opdoen.

Hou je hand op meerdere plekken

Zeker in de beginfase is het belangrijk om niet te lang je hand op 1 plek te laten, bijvoorbeeld op haar knie of schouder. Dit komt zeker in het begin creepy over. Later waarnaar het een meer seksuele kant op begint te gaan kan je je hand wel op haar knie laten. Je kunt zelfs verder omhoog gaan. Dit moet je kalibreren en zoals ik eerder al zei – is dit iets wat je uit praktijk leert. As a general rule;  in het begin heb je een hogere frequentie aanraking maar een korte aanraking. Wanneer het intiemer wordt,  heb je een lagere frequentie aanrakingen. De aanrakingen duren wel langer, en gaan langzamer.

Rood licht

Je kunt beter zoeken naar de afwezigheid van een rood licht (wanneer ze negatief reageert op een aanraking) dan op de aanwezigheid van een groen licht (de wel bekende IOI’s.) Vele higher value vrouwen onderdrukken deze IOI’s of gebruiken ze in hun eigen voordeel. Denk bijvoorbeeld aan strippers.

Escaleren is voor jou een cadeautje aan een vrouw

Soms ga je een stapje te ver tijdens het escaleren. Als ze er op dat moment nog niet klaar voor is,  bied je niet jouw verontschuldiging aan. Jij bent een man met seksuele gevoelens,  en je bent daar erg blij mee. Hou een sterk frame en maak er geen punt van. Vervolg het gesprek en probeer het later opnieuw. En grappig genoeg zul je vaak het volgende meemaken. De aanraking waar ze 5 minuten geleden nog niet comfortabel mee was, is ze nu wel comfortabel mee. Echter jij dacht Nee = Nee. NEEEEEE! Nee, betekent NOG NIET! Bijna elke vrouw zegt wel 1 keer NEE. Anders zou ze een slet zijn. Zo worden vrouwen opgevoed. Eigenlijk is het een soort compliment. Vrouwen proberen hun waarde te verhogen (ik ben geen slet), en daardoor wellicht zelfs een relatie met jou eruit te slepen. Nou daar dien je nog even goed over na te denken….;-) . Als ze 3 keer Nee, zegt. Ok, stop dan maar. Alleen ga niet weg. Blijf gewoon. Als zij dan weer begint…is het game on. En begint de telling van 3 weer op nieuw!

Als je haar aanraakt of kino toepast kijk je in haar ogen.

Een belangrijk punt, de aandacht moet niet gevestigd worden op de aanraking. Kijk dus niet naar waar je haar aanraakt, dit zorgt enkel voor een onaangenaam en oncomfortabel gevoel bij jullie beiden. Hou oogcontact terwijl je haar aanraakt. Kino of aanraking is iets dat non-verbaal verloopt. Er hoeft dus ook geen aandacht op gericht te worden.

Escaleren bij vrouwen wekt aantrekkingskracht op

Op voorwaarde dat je het juiste zelfvertrouwen bezit. Dit komt door meerdere dingen:

• Het laat dominantie en zelfvertrouwen zien.

Jij gaat voor wat jij wilt. Dit is op zich al een aantrekkelijke eigenschap.

• Het focust haar gedachte op sexual thoughts.

Ok, jij gaat voor de make-out. Stel ze wijst je af.  Dan nog plaatst het de gedachte in haar hoofd. Die gedachte brengt haar in een meer seksuele state. Op hetzelfde moment denkt zij wellicht; “Eigenlijk heb ik best wel zin, ik moet me niet zo aanstellen. Ik mag best plezier hebben”

• Reverse rationalization.

Escaleren wekt gevoelens en herinneringen op, seksuele maar ook niet seksuele. Dit zijn vaak onbewuste gevoelens die haar onbewust zijn probeert te verantwoorden.

Er is altijd een excuus om te escaleren

Tenzij het je zus, moeder, etc is.

Het beste excuus is dat ze het van je verwacht. Doe je het dan lijk je dus normaal. En we willen allemaal toch normaal gevonden worden? Afwijken is toch slecht? ;-).

Zoals ik eerder al heb gezegd hangt de mate waarin je escaleert af van meerdere factoren. Zo zul je bij daygame (versieren van vrouwen op de dag op straat, in winkels in parken enzovoorts) dit langzamer opbouwen. Bij nightgame (versieren van vrouwen in clubs, en kroegjes) kun je closen zonder ook maar een woord te zeggen, enkel door te escaleren.

Betekent dit dat er minder mogelijk is tijdens day-game? Zeker niet, hier komt verbaal escaleren om de hoek kijken. Met de combinatie van verbaal en fysiek escaleren zijn day game kiss-closes en zelfs pulls mogelijk.

Wanneer je goed wordt op het gebied van escaleren zal de uitkomst je stoutste dromen doen overtreffen. Bepaalde dingen blijken mogelijk met kino en aanraken van de vrouw. Dingen die je nu als onmogelijk beschouwt. Dus begin met kino, escaleren en vrouwen aan te raken!

Vrouwen Versieren Boek

 

 

In ons boek Zelfvertrouwen met Vrouwen kun je in het speciaal bladzijde 70 t/m 74 nog een keer lezen om wellicht je geheugen nog eens op te frissen.


You can leave a response, or trackback from your own site.