Een Tweede Krachtige Overtuiging Voor Een Casanova

Een Tweede Krachtige Overtuiging Voor Een Casanova

Gisteren hebben we een geweldige overtuiging besproken die casanova’s die mooie vrouwen verleiden allemaal delen. De overtuiging:

Iedereen houdt van jou en elke mooie vrouw wilt jou. Zo niet, dan is ze gek.

Vandaag bespreken we een tweede overtuiging. Ik ben er op gekomen toen ik ooit eens een mooie vrouw heb opgepikt. Mijn overtuiging was dat ik haar moest ‘overhalen’ om naar me toe te komen. En raad eens wat er gebeurde? Deze mooie vrouw was stapelgek op mij, maar ik twijfelde of zij echt op zou komen dagen. Zij voelde dit aan en even later kwam het: “nou, als deze kerel niet eens gelooft dat ik naar hem toe kom, dan heeft hij dit vast niet heel vaak meegemaakt of, wanneer het wel zo mag zijn, hebben meiden hem al vaker in de steek gelaten waardoor hij nu deze beperkende overtuiging heeft.”

En raad eens? Ze kwam niet opdagen. Wil je hier voorgoed vanaf zijn? Klik hier als je meer zelfvertrouwen wilt dat ze ook echt komt opdagen.

En dit is nou juist de overtuiging die je in de kroeg wel alle aantrekkingskracht geeft, aandacht, diepgaande gesprekken, maar laat je niet met krachtig zelfvertrouwen mooie vrouwen verleiden.

Aan de andere kant, laten we even een korte analyse maken van eenzelfde situatie waarin deze casanova wel de overtuiging had dat deze meid echt met je naar huis wilde gaan. Je zou compleet ontspannen worden. Uiteindelijk krijg je toch dat diep gewortelde gevoel dat ze echt met je mee naar huis wilt gaan. Dus wat doe je? Je gaat haar een beetje plagen dat je naar huis gaat wanneer jouw vrienden naar huis gaan (in plaats van bij haar blijven staan en moeite gaan doen om haar ‘te krijgen’) en je weet wat er gebeurt… ze wil wat ze niet kan krijgen dus is ze nog niet volledig gevalideerd. Dus zij zoekt dat stukje dat haar compleet maakt dat ze het gevoel gaat geven dat ze ‘jou heeft’ dus ze komt naar je toe, en boooom!, iedereen wint.

Overtuiging: Zij wilt echt met jou mee naar huis.

En opnieuw, elke vrouw die dit niet wilt is gek en raar en je besteed je tijd niet met psychopaten. Het is voor jou een win/win situatie no matter what, je voelt geen sociale angst en jij kunt te allen tijde mooie vrouwen verleiden.

Professionele hulp nodig? Wij staan voor je klaar! Kijk bij Versiercurussen of je een versiercursus ziet die het beste bij jou past.

“Je kent dat wanneer je echt misleidend over iets was tot op het punt waarbij niks anders je kon overtuigen? Dat is hoe ik goed ben geworden.”

Doe dit voor een tijdje en uiteindelijk wordt deze overtuiging ook jouw waarheid.

Hoop dat dit helpt voor je om mooie vrouwen verleiden te vergemakkelijken.

Nog een oefening voor jou om deze overtuiging te implementeren:

Herzie je stapavonden en denk aan iedere interactie die je toen had. Analyseer ze door te denken welke overtuigingen er op dat moment door je hoofd gingen. Dan, implementeer goede overtuigingen door het opnieuw afspelen van de film in je hoofd maar dit keer met de overtuigingen die ik je vandaag en gisteren heb gegeven. Je brein wil deze vervolgens absorberen en na verloop van tijd worden deze overtuigingen voor jou natuurlijk en vanzelfsprekend.

Je DatingCoach die altijd voor jou klaar staat om je mooie vrouwen verleiden te leren,

SmoothDoc

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.