Een liefdevol 2015 toegewenst

Wat blijken van waardering, zo met de start van het nieuwe jaar. Waarom? Het hele jaar zijn we vrij kritisch. Je moet dit doen om succes te hebben bij vrouwen, je moet dat doen … Ja, vriend, we kunnen soms best hard zijn.

‘Vriend’? Ja, we beschouwen je als vriend. Ook al kennen we je misschien niet persoonlijk. Dat klinkt misschien gek, maar laat ons dat toelichten.

 

Allereerst luister je naar ons. Een belangrijke voorwaarde voor vriendschap. Twee keer per week lezen we je de les over vrouwen en jij luistert elke keer weer. Je leest immers dit blog, niet? En we hopen dat je ook in 2015 een trouwe lezer blijft van ons vrouwen versieren blog!

Ten tweede hebben we een gemeenschappelijke interesse: vrouwen. Het hebben van iets gemeenschappelijks is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor vriendschap. En is er een mooiere interesse dan vrouwen en het versieren en verleiden daarvan? Wij dachten van niet!

gelukkig2015

 

 

 

 

 

 

 

Op de derde plaats respecteren we je. Dat blijkt uit de toon op ons vrouwen versieren blog. Ja, soms prediken we en lezen we je de les, maar in tegenstelling tot veel van onze collega’s schreeuwen of schelden we nooit. Bovendien vragen we altijd een eerlijke, maar nooit de hoofdprijs voor onze diensten. Sterker nog, op zondag 18 januari 2015 organiseren we, zoals je wellicht al hebt gehoord, zelfs een gratis miniworkshop pickup!*

Jij respecteert ons klaarblijkelijk ook, want elke week krijgen we letterlijk honderden mails van lezers zoals jij die ons dankbaar zijn voor de gratis adviezen in onze nieuwsbrieven en op dit vrouwen versieren blog. Minstens evenveel mails krijgen we van tevreden deelnemers aan onze workshops, die hun liefdesleven radicaal veranderd hebben zien worden.

We zijn je ten vierde ook dankbaar. Dankbaar dat je naar ons luistert, dankbaar voor je vriendschap. Daarom ook blijven we gratis adviezen verstrekken in onze nieuwsbrieven, op dit vrouwen versieren blog, en gewoon via de mail (mail ons maar, dan merk je dat vanzelf wel) zonder dat we daar ook maar iets voor terugverwachten. We sturen je nog tientallen, honderden nieuwsbrieven over vrouwen versieren en blogposts over vrouwen verleiden en flirten en hoeven daar niets voor terug. Je hoeft geen vrouwen versieren boek bij ons te kopen, geen workshop over vrouwen versieren bij ons te volgen …

Kijk, dat is pas onvoorwaardelijke liefde. En dat is waar het allemaal om draait bij ons. Temeer in deze tijd van het jaar.

Daarom dan ook willen we jou een gelukkig, gezond en bovenal liefdevol 2015 toewensen!

Liefdevolle groet,

De DatingDoctors
jouw vrienden op datinggebied

* Stuur een mail naar info@datingdoctors.nl met je motivatie en misschien nodigen wij jou wel uit voor deze gratis miniworkshop.

grappigvuurwerk

 

You can leave a response, or trackback from your own site.