Hoe leer je het beste vrouwen versieren

Hoe leer je het beste vrouwen versieren

1.            Aap na!

Maakt niet uit wat je doel is, de meest gemakkelijke weg om je doel te bereiken is de voetstappen te volgen van iemand die je doel al heeft bereikt. In eerste instantie is het vinden van een rolmodel het beste wat je kan doen om wat te leren. Dan neemt nl. de snelheid van het hele proces naar je doel toe, enorm toe! Beter goed gejat, dan slecht bedacht. Precies.

Vind dus iemand die al daar is, waar jij naar toe wilt. Of vind meerdere mensen die bepaalde delen van het doel al onder de knie hebben. Observeer en bestudeer je rolmodel in alles. Probeer niets als onbelangrijk over te slaan. Let op de kleinste details..

 

 

aapna

 

Hoe leer je het beste vrouwen versieren

2.   Hoe komt het dat het rolmodel er al is?        

Dan ga je op zoek in de verzamelde informatie. Waar naar? Naar wat het nu maakt dat deze persoon zo succesvol is. Wat doet hij? Wat doet hij/zij dat jij niet doet? Zo simpel is het. Misschien is het niet eens wat ze doen. Alleen dan is het wel de manier hoe ze ergens over denken. Of misschien is het hun houding ten opzichte van iets.

Wat het ook mag zijn, je moet die eigenschappen eruit lichten, en er bij jezelf aan gaan werken.

Hoe leer je het beste vrouwen versieren

3.            Oefenen

Kennis is totaal nutteloos zonder oefening. .

Nu is het tijd om er op uit te gaan, en te doen wat je geleerd hebt.

 

Kies 1 of 2 dingen uit. 1 of 2 dingen waarvan jij denkt dat ze het meeste effect bij jou teweeg brengen. Nu ga erop uit en oefen ze. Oefen ze totdat je het volste vertrouwen in je kunnen hebt. Tenminste wat dat ene of die 2 dingen betreft. Bijvoorbeeld je hebt moeite met openen. Oefen de hele tijd op openen. Situational openers, Atoombomopener, Wie liegt er meer opener,  de jaloerse vriendin opener, gewoon wat in je opkomt opener, de non verbale opener. Open! En natuurlijk als je ergens in terecht komt, go with the flow, want misschien rol je vanzelf ergens in. Tuurlijk speelt geluk nu een rol. Alleen het strikken van je veters? Speelt geluk daarbij een rol? Helemaal in het begin misschien. Nu heb jij vertrouwen dat je de veters van je schoenen kan strikken. Waarom? Omdat je het geoefend hebt. Je ouders of je juf hebben je voorgedaan hoe het moet. En jij hebt geoefend totdat je het onder de knie had.

Hoe leer je het beste vrouwen versieren

4. Het meest populair bij velen. Analyse

Je hebt goed gekeken naar je rolmodel, je hebt er de dingen uitgehaald die hem/haar succesvol maken, en jij bent erop uit gegaan om te oefenen. Je hebt de zaken die je geleerd hebt, ook daarbij echt in de praktijk toegepast.

Nu is het pas tijd om echt te gaan zitten, en om te zien welke resultaten je nu eigenlijk kreeg? Hoe goed heb je ze toegepast? Welke veranderingen heb je gevoeld?

Als je niet even de rust neemt. als je niet eens terugkijkt hoe het staat met je vooruitgang; dan maak je een grote fout. Misschien wel de grootste fout wanneer het op leren aankomt. Analyseren is dus iets goeds, alleen veel mensen doen het voordat ze iets hebben gedaan. Ze gaan een situatie analyseren hoe het misschien in de toekomst zal gaan, en proberen hier allerlei onzekere factoren uit te sluiten.

Een voorbeeld hiervan is dit. Ze noemen dit ook wel paralysis by analysis. Dat bedoelen we dus niet.

 

Natuurlijk heb je hiervoor ook geanalyseerd. Alleen je analyseerde je rolmodel. En dan doe je gewoon precies wat hij/zij doet.  Analyseer het dan eens nadat je het ook echt hebt gedaan wat hij/zij altijd al doet.

Hoe leer je het beste vrouwen versieren

5. Blijf een voorbeeld nemen aan

Leren is een constant proces. Een proces van afkijken, na-apen of oefenen , en afzien. Verandering kost moeite. Als je de moed wat verliest, ga dan nog eens kijken naar je rolmodel, en kijk weer wat hij/zij doet. Als je altijd de moed verliest, zoek dan een rolmodel, die blijkbaar nooit de moed verliest, en altijd maar doorgaat. Wie weet ben je daar het eerst mee geholpen. Het is jouw leven, en leven is niet alleen een zelfstandig naamwoord. We leven ook. En dan is het woord leven een werkwoord.

Haal nu jouw opgedane ervaringen er maar eens bij. Kijk eens of je aan de hand van jouw rolmodel je dingen nog een beetje moet aanpassen? En misschien is er nog meer te leren van je rolmodel?

Hoe leer je het beste vrouwen versieren

6. De leerstijlen volgens Kolb 

Daarnaast heeft iedereen een verschillende manier om het beste dingen op te pakken. Iedereen heeft een leerstijl waar hij zich prettig bij voelt. Weet jij ook jouw leerstijl? Je kunt het hier eens testen. http://www.springest.nl/opleiding-onderwijs/leeractiviteiten-leerstijlen/kolb-leerstijlen-test. Vul de test in en neem hem mee naar onze workshop. Zo weten wij wat het beste bij je past en kunnen we de workshop enigszins aanpassen op jouw leerstijl. Helemaal natuurlijk als je een stuk 1 op 1 coaching bij ons zou doen.

De meest belangrijke vraag voor jou is; wat wil je leren? Wij kunnen je in ieder geval leren je op je gemak te voelen bij vrouwen. Wij kunnen je leren dat jij degene bent die kiest. Je Laat Je Niet Kiezen. JIJ BENT DEGENE DIE KIEST. Wij leren je de man te zijn die er van zichzelf mag zijn. En dan komen de vrouwen als haast vanzelf. Niet helemaal waar, alleen dat stukje – aantrekkingskracht opwekken – leren we je zeker.

Nog een fijne week, en tot op 1 van onze workshops vrouwen verleiden! Boek je workshop vrouwen versieren  nu hier! Sterker nog, op zondag 18 januari 2015 organiseren we, zoals je wellicht al hebt gehoord, zelfs een gratis miniworkshop pickup! Stuur een mail naar info@datingdoctors.nl met in het onderwerp gratis workshop en je telefoonnummer en wellicht nodigen we je uit! Mocht je naast het net gevist hebben kun je altijd je nog inschrijven voor onze GRATIS nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte wanneer we weer de volgende gratis workshop organiseren. 

SmoothDoc en AlphaDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.