Een mooie vrouw ontmoeten in 3 stappen

Een mooie vrouw ontmoeten in 3 stappen

Deze post gaat erover hoe je een mooie vrouw ontmoet in 3 stappen. Het betreft dit keer een simpel modelletje dat wij bij de Dating Doctors zo nu en dan bij coaching hanteren. Voor het gemak is het modelletje even DER genoemd, waarom wordt nog wel duidelijk. DER kan je goed helpen bij het in contact komen met mooie vrouwen. Veel mannen gaan in hun hoofd zitten wanneer ze een aantrekkelijke mooie vrouw zien, klappen dicht of laten haar voorbij gaan. Met behulp van deze blog kun jij er voor zorgen dat je die mooie vrouw wél aanspreekt.

 regel-een-nummer-binnen-1-minuut

Introductie DER

Der bestaat uit 3 stappen, te weten detectie (Stap 1), emotie (Stap 2) en rationalisatie (Stap 3). Ik zal ze een voor een behandelen.

Stap 1: Detectie
Onbewust, je merkt haar op, je draait bv je gezicht en ze komt in je blikveld. Mooie vrouw detected!

Stap 2: Emotie (positief)
Beschrijvingen van deze tweede stap, emotie, kenmerken zich met:

– een positieve emotie/gevoel

– vaak een positieve interne dialoog die zich afspeelt (denk hier bv aan ‘wow wat een mooie vrouw’, ‘damn die is nice’, ‘wat een heerlijk kontje’, ‘wat een lekkere meid’… whatever).

Deze stap komt vrijwel direct na het opmerken van de meid. Openingszinnen die hierbij passen zijn vrijwel altijd een compliment/opmerking van de interne dialoog die hoort bij de positieve emotie. Voor meer informatie: klik hier.

Stap 3: Rationalisatie (negatief)
Gedachten overwinnen het gevoel. Gedachten meestal negatief. Voorbeelden hiervan zijn: “Ik spreek haar maar niet aan, want, zo’n mooie vrouw heeft vast een vriend”… whatever. Onwaarheden, smoesjes, lulkoekverhaaltjes vallen hieronder. Je lichaam geeft een signaal om haar aan te spreken (adrenaline rush), maar je hebt het in deze stap nog niet gedaan. Waarom zou je je redenen gaan verzinnen om een mooie vrouw die toch niet leuk vindt, niet aan te spreken? Juist.

DER en mooie vrouwen in de praktijk

Ik ben er een tijd geleden achter gekomen dat ik tegenwoordig vaak mooie vrouwen aanspreek ná stap 2, met een verwoording van mijn emotie/gevoel hiervan. Waarom? Omdat ik dan:

– niet hoef na te denken over wat ik precies moet gaan zeggen

– ik maximaal in het moment ben

– ik optimaal authentiek ben

Keypunten van het toepassen zijn dus: direct na stap 2 (voor stap 3) en verwoording van emotie/gevoel. Werkt dit dan ook bij mooie vrouwen? Ja… test het maar.

Een behoorlijke fijn bijeffect hiervan is, dat wanneer je een negatieve response mocht krijgen.. je dit echt kunt koppelen aan een desinteresse vanuit haar kant naar jou toe. Je bent maximaal jezelf geweest, hebt je gedachten en gevoelens zo spontaan, direct en authentiek mogelijk laten zien en hebt de ballen gehad om op deze mooie vrouw af te stappen. Wat wilt een meid nog meer?

De magische voetstap

Wat ik ook doe, heeft weer met NLP, fysiologie etc. te maken waar ik even niet op in wil gaan, is als ik merk dat ik in Stap 2 zit en een meid wil aanspreken, ik gelijk een stap op haar af zet. Dit voorkomt dat ik te veel ga nadenken en door op haar af te lopen focus ik mijn aandacht op haar en sluit ik me af voor negatieve gedachten om maar niet over te gaan tot actie naar deze mooie vrouw.

Het model geeft je gewoon een houvast aan het maken van een actie. Resultaten hiervan staat op 2. Je zult merken dat je na verloop van tijd veel minder waarde hecht aan de resultaten. Dit heeft weer zijn effecten op hoe je mooie vrouwen benadert: minder geforceerd, minder needy, meer onspannen, en hierdoor worden je resultaten wel weer beter. Give it a shot guys, ik post het hier niet voor niets.

Toch echt hulp nodig van een coach?

Meer mooie vrouwen ontmoeten en neuken

Je Dating Coach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.