Je wilt gaan daten, maar wat doe je als een vrouw je negeert?

Wat doe je als een vrouw je negeert?

Luister. Wat ik je nu ga vertellen is belangrijk. Een cruciaal moment is aangebroken. Belangrijke informatie over hoe te daten.

Laten we de volgende situatie als voorbeeld nemen: Piet leert Karin kennen. Piet wilt met Karin gaan daten. Karin geeft hem haar nummer en de beste tijdstippen waarop hij haar bereiken kan. Piet grijpt meteen zijn telefoon en belt haar op. Geen gehoor. Teleurgesteld hangt hij op. Tien minuten later doet hij een tweede poging. Weer wordt er niet opgenomen dus besluit hij haar voice-mail in te spreken.
Als Karin na een uur nog steeds niet heeft teruggebeld doet hij een derde poging om stappen te maken naar het daten.

Wederom hangt Piet tevergeefs aan de lijn. De volgende ochtend heeft Piet nog steeds geen bericht van Karin ontvangen, waarop hij haar nogmaals belt. Zonder resultaat.

De dagen verstrijken en Karin belt niet terug. Heeft ze geen zin om te gaan daten?
Wat is er mis gegaan….Negeert deze vrouw Piet? Is ze niet intelligent genoeg? Is ze lesbisch? Is ze gewoon een beetje een domme trut?

geenseksvanavond

Wanneer je een vrouw te vaak belt schrik je haar onherroepelijk af. Bel haar dus niet herhaaldelijk. Laat een berichtje achter en wacht vervolgens rustig af.

Belt ze niet binnen een aantal dagen terug dan kun je het nog een keer proberen, voor het geval je bericht niet goed is doorgekomen.

Houd het hierbij en ga haar vooral niet veelvuldig bellen of mailen.

Wanneer jij haar constant blijft bellen en mailen, krijgt zij namelijk het gevoel dat je geen eigen leven hebt. Hoe vaker je haar belt, hoe meer zij zal denken dat je wanhopig bent en hoe minder graag ze wilt daten. Je geeft jezelf hiermee een slecht imago.

Zo negeren vrouwen je stukken minder

Je moet je immers voordoen als iemand met een interessant leven, een drukbezette agenda, een boeiend bestaan. Ze moet niet het gevoel krijgen dat jouw belangrijkste bezigheid bestaat uit het proberen om haar telefonisch te pakken te krijgen.

Dus bel haar één, hooguit twee keer en doe daarna je eigen ding, of doe in ieder geval alsof je je eigen ding doet. Dit geeft haar het idee dat je een interessant leven leidt. Daten komt niet op de eerste plaats.

Niet te vaak bellen maakt jou zodoende juist aantrekkelijk en je zult zien dat binnen een paar dagen jouw telefoon overgaat….

Hallo, met Karin… zullen we gaan daten? Nou ik verwacht dat je nu ongeveer wel weet wat te doen als een vrouw je negeert.

SmoothDoc

p.s.

De meeste mannen kunnen zichzelf niet ertoe brengen af te stappen op de vrouwen tot wie ze zich aangetrokken voelen. Als je wilt weten wat de geheimen zijn van andere mannen om zelfverzekerd op een vrouw af te stappen. Laat vrouwen je niet langer negeren. Beter nog, negeer je eigen waarde niet langer!

Klik dan op de beste versiercursus

You can leave a response, or trackback from your own site.