Mooie Vrouwen Versieren Via Push/Pull

Mooie Vrouwen Versieren Via Push/Pull

Deze post zal eerst starten met een inleiding in aantrekkingskracht opbouwen en vervolgens over gaan in het onderwerpje push/pull, een heel krachtig instrument om succesvol mooie vrouwen te versieren. Ik vertel je er in deze post iets over, maar wil je er echt ALLES over weten, klik dan op ons boek “Zelfvertrouwen met vrouwen

Vrouwen Versieren Boek

Aantrekkelijk gevonden worden via ‘state’

De mate waarin je aantrekkelijk gevonden wordt door mooie vrouwen gedurende het versieren is in bepaalde mate te sturen. Hiervoor gelden over het algemeen drie belangrijke principes:

1. Verander haar gemoedstoestand, niet haar gedachten.

2. Je kunt geen logica gebruiken om een vrouw in bed te krijgen.

3. Aantrekkingskracht is geen keuze

Gebruiken vrouwen dan geen logica? Natuurlijk niet.

Wat met bovenstaand bedoeld wordt is dat vrouwen EMOTIONEEL beslissingen maken en pas later LOGICA gebruiken om deze te verklaren en te rechtvaardigen.

Wanneer je een vrouw aangetrokken tot jou wilt krijgen, dien je haar jou te laten kiezen op basis van emoties die ze voor of met jou voelt, niet gebaseerd op willekeurige logische feitjes over jou.

Veel mannen maken de fout door vrouwen te bespuwen met een behoorlijke hoeveelheid logische feiten over wie ze zijn, wat ze doen, hoe cool ze wel niet zijn, alvorens haar emotioneel in jou te laten investeren.

Deze feiten zijn an sich geweldig maar zullen je pas NA je verkregen aantrekkingskracht verder helpen, niet ervoor. Mooie vrouwen versieren gebeurt in eerste instantie op emotioneel vlak.

Mooie vrouwen versieren – Push/Pull

Een erg goede manier om op state gebaseerde aantrekkingskracht op te bouwen is push/pull, in de Nederlandse mooie vrouwen versieren wereld ook wel duw/trek genoemd. Dit is het neusje van de zalm wanneer het neer komt op het versieren van mooie vrouwen. Wanneer je hier echt goed in wordt, kun je vrouwen helemaal wild krijgen.

Het basis principe achter push/pull is door haar van heet naar koud water te gaan, en opnieuw en opnieuw. Het is wel belangrijk om het luchtig en speels te houden!

Wat ik fantastisch vindt aan push/pull is dat het helpt dingen gebalanceerd te houden. De meeste mannen zijn vaak te zeer de nice guy of te zeer de asshole. Beiden strategieën eindigen in hetzelfde slechte resultaat.

In basis is push/pull het volgende: Je begint met mooie vrouwen te versieren en op het moment dat ze denkt dat ze jou heeft, maak je de afstand tussen jullie denkbeeldig weer wat groter door haar een beetje te plagen. Of je zet haar lichtjes in de zeik voor de neuzen van je vrienden en op het moment dat het dreigt iets te ver te gaan, geef je haar een compliment of een knuffel zodat ze weet dat je met haar aan het flirten bent. Ze bevindt zich telkens in een op en neergaande beweging, zie het als een rollercoaster van afwisselende emoties, tussen koud en warm, liefde en ‘haat’. Het creëren van een wisseling aan tegenovergestelde emoties laten jou mooie vrouwen versieren.

Ga hier mee aan de slag!

Groetjes van je Meesterversierder, die mooie vrouwen versieren als geen ander kan.

SmoothDoc

P.S. Sneller leren mooie vrouwen versieren dan je vrienden? Bestel eens vrijblijvend (60 dagen op zicht) ons boek over vrouwen versieren.

You can leave a response, or trackback from your own site.