Een verleider heeft plezier

Ik zie dit zo vaak om me heen als ik met mensen op stap ga. Ze lopen de club binnen en gaan vervolgens een cirkel vormen. Ze kijken elkaar aan van “eeh, wat nu?”. De echte verleiders onder ons gaan dan lekker gek doen om los te komen. De rest probeert dit ook maar het lukt ze niet. Ze zitten teveel met het idee dat mensen hun ‘vreemd’ gaan vinden. Dus gaan ze doen wat de meeste mannen in een club doen: HELEMAAL NIKS! Ze hebben helemaal geen plezier in een plek waar je plezier moet hebben. Hoe denk je dat vrouwen over je gaan denken als je met een drankje tegen je borst niks staat te doen? Geloof me, ze denken niet “wow, dat is echt een casanova”. Je moet als verleider jezelf vooral voor lul durven zetten.

Wees de gekke gast!

Wees de gekke gast in de club aan het begin van de avond. Daardoor wordt je lekker losjes. Als je dit aan het begin van de avond doet, geeft dat je een boost. Deze boost haalt dat de echte verleider in je naar boven. Want het kan je niks schelen wat mensen van je denken nadat je gek hebt gedaan. Als dames dit zien, denken ze “deze gast is echt tof!”. Ze willen net zoveel plezier maken als jij! Ze willen ook op je plezier boost meeliften. Als je dan een dame aanspreekt, zal ze heel open zijn naar je. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier vroeger veel moeite mee had. Als introverte verleider voelde ik me vaak niet op mijn gemak ik clubs. Dit kwam omdat ik nooit gek ging doen. Ik probeerde altijd stoer te doen. Ik dacht dat je zo moest doen als verleider. Dit werkte NATUURLIJK in mijn nadeel want ik werd saai door vrouwen gevonden. Doordat ik steeds meer gek ging doen in de club, zag ik het resultaat. Je wordt heel los in je lichaam en geest. Vrouwen voelen dit aan lijkt het wel. Je krijgt veel meer oogcontact. Je krijgt veel meer resultaat zonder dat jij je daar als verleider op focust. Ga voortaan gek doen. Wil je de saaie of gezellige verleider zijn in de club? Ik heb mijn keuze al gemaakt en vermaak mezelf nu veel meer.

 

Gebruik grappige openingszinnen

Neem jezelf ook niet te serieus. Gebruik grappige openingszinnen als “Hee Laura, je bent wel veranderd zeg.” tegen een wildvreemde meid. Nu zal een wildvreemde meid meestal zeggen; “Maar ik heet helemaal geen Laura.”

En jij zegt dan; “Nou zeg je hebt zelfs je naam veranderd.”

Kijk dat vind ik nu humor. Wie weet jij en zij ook? En wil je een nog betere verleider worden. Bestel dan het boek Uitgaan van Jezelf! Het enige COMPLETE boek over vrouwen versieren en verleiden in Nederland.

Kijk ook even naar openingszinnen voor in de disco

268 bladzijden puur versierplezier! 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.