Versiertips: hoe versier ik mooiere vrouwen?

Wazzup mannen!

Dit artikel is bedoeld voor mannen die al redelijk goed zijn met vrouwen. Je hebt al enige succes met vrouwen. Misschien had je een vriendinnetje op de middelbare school of kreeg je altijd al de nodige aandacht van vrouwen. Voor de buitenwereld ben je goed bezig, als je jezelf vergelijkt met hen natuurlijk…

 

carnaval-vrouwen

Die populaire meid versieren

Feit is , 90% van de mannen gaat nooit de succes met vrouwen ervaren die jij ervaart. De meeste zijn nooit zo bewust bezig geweest om zich te ontwikkelen tot een echte womanizer.  Jij daarentegen hebt al heel veel actie ondernemen. Je zit momenteel in een proces waarbij je actief vrouwen versiert voor zeker een half jaar tot 2.

Ik heb dat proces ook gevolgd, integendeel ik zit er nog steeds in. Met gemiddeld 4 dagen (nachten) in de week bezig zijn met vrouwen versieren. Blokkades tegenkomen en overwinnen. Telkens weer hetzelfde over en over herleren. Zodoende kwam ik ook een blokkade tegen, dat ik leuke meiden aan het versieren was. Leuke meiden, ze waren gemiddeld en ik vond het geweldig. Tot op het punt dat ik me afvroeg of ik die echte stunners zou kunnen versieren. De populaire meiden op mijn middelbare school. De meiden waarvan je er achter wilt komen hoe het voelt als zij jou diezelfde aandacht geeft, als je krijgt van de gemiddelde meiden.

 

Een geheime versiertip!

Daar is dit artikel voor. Ik ga jullie een geheime versiertips vertellen als het gaat om de échte mooie vrouwen die niemand jullie tot nu toe wilden vertellen. Deze inzichten zullen jouw kijk op het versieren helemaal veranderen zodat jij ook die perfecte vrouw kunt versieren.

Integendeel wat veel mannen denken, helpt kieskeurig kiezen NIET bij het versieren van de mooiste vrouwen. Veel mannen denken dat als ze laten zien aan de vrouwen dat ze alleen echte stunners versieren, dat deze vrouwen dan beter zullen reageren. Hoewel het waar is dat je beter wordt met de mooiste vrouwen naarmate je je vaker in situaties zet dat je deze vrouwen kunt versieren. Is het totale onzin dat je hiervoor kieskeurig voor dient te zijn. Uitspraken van mannen die zeggen dat ze écht alleen de modelmooie vrouwen versieren moet je meestal met een flinke korrel zout nemen. Als je namelijk mooie vrouwen wilt versieren, killt het je als je je alleen daarop focust. Alleen het feit dat je ze apart neemt in je hoofd zorgt er al voor dat je je anders gaat gedragen dan normaal. Je zet deze vrouwen op een ‘voetstuk’, zoals je in alle theorieboeken leest. Zij is een échte stunner, dus nu moet ik écht mijn best doen.

Zo'n mooie vrouw wil je versieren!

Normaalgesproken zou je deze vrouw kunnen versieren, maar je zet jezelf nu zo in je hoofd dat het met deze MOET lukken. Hierdoor ga je emotioneel reageren als zij wegloopt, leid je haar niet genoeg en kun je niet oprecht lol hebben. Dit is wat ik jullie wil meegeven. Als je maar een klein beetje kieskeurig bent, krijg je GEEN stunners. Als je niet kieskeurig bent, krijg je ALLE stunners.

 

Rationeel niet ethisch

En nee, hiermee bedoel ik niet dat je dat dikke meisje die al heel de avond aandacht van je vraagt en waar je ‘per ongeluk’ mee gezoend hebt mee naar huis neemt. 😉

Denk logisch na, maar alle vrouwen die je aantrekkelijk vind zijn vrouwen waar je kan kijken of er een chemistry tussen jullie is. Als je deze vrouwen versiert, zul je bijna niet eens merken als een vrouw een échte stunner is. Je merkt het wel maar de mentale shift is er niet meer. Pas nadat je haar uit je bed gooit en ze jou de volgende dag op facebook toevoegt besef je dat pas. 🙂

Anyway, het is natuurlijk compleet fout om zo over vrouwen te praten. Neuk alle vrouwen die je aantrekkelijk vind want dan neuk je ook de mooiste. En dat is ook precies de reden waarom zo weinig mannen dit aan jullie zullen vertellen. Vrouwen al helemaal niet, moet je je voorstellen zeg. Vrouwen werken eenmaal anders, dus advies hierover aan hen vragen zou volstrekt zinloos zijn. Ik schrijf deze artikelen niet omdat ik ethisch verantwoord wil zijn. Ik schrijf deze artikelen puur uit eigen ervaring wat ik geleerd heb in de reis. En boeit mij niet of ik ethisch verantwoord ben of niet, ik vertel jullie gewoon wat werkt….

 

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.