Tindermatches, versier meer vrouwen met Klaas!

Tindermatches, versier meer vrouwen met Klaas

 

Ik vind het wel grappig. Klaas is er eigenlijk op uit om meisjes af te schrikken. Hij wil ze van hun smartphone afhalen en wil ze weer laten meedoen aan het echte leven.

Alleen hij merkt dat veel vrouwen eigenlijk wel leuk terug reageren. Of eigenlijk wel interesse hebben in hem. Met andere woorden op Tinder en het echte leven houden ze niet van slijmerds. Klaas komt inderdaad over als een man met opties.

 

Daar zit een uitdaging in denken vrouwen dan, en ze lopen er als een hondje achteraan. Ik moet zeggen ik vind Klaas af en toe ronduit beledigend zonder reden. Als iemand zijn tijd wil voordoen op de vleeskeuring Tinder, dan mag het toch. En uiteindelijk zul je zien, mensen blijven elkaar LIVE ontmoeten!

Ik zeg neem toch een beetje een voorbeeld aan Klaas en zeg ook eens simpelweg “Nee” en doe het bekende “Push – Pull” ook op Tinder. Zo versier je meer vrouwen. Grappig genoeg zend Kirsten nog een berichtje daarna. Gelukkig staat die er ook op. En o ja, Klaas en zijn Tindermatches kun je hier vinden op Facebook. 

Wil je ook meer vrouwen versieren op Tinder. Download dan eens op je Smartphone de beste gratis app om meer matches te krijgen op Tinder.

Ik heb het natuurlijk over de SMS2DATE app. Zo versier je meer vrouwen via Tinder!

Veel plezier verder,

 

Meer over Tinder vind je hier op meer matches en succes op Tinder 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.