Een verleider is geen badboy

Een verleider is geen badboy

 

 

 

Ja het is waar, vrouwen vallen op badboy. Vrouwen houden ervan om tegen gelogen te worden. Om achter haar rug met andere dames het bed te delen. Wat ze helemaal geweldig vinden is als je ze lichamelijk maar vooral geestelijk pijn doet.

ONZIN!

Natuurlijk willen vrouwen het bovenstaande allemaal niet. Als verleider weet je dit ook, of zou je het moeten weten. Waarom vallen vrouwen dan toch voor badboys?

Aantrekkelijke  eigenschappen van een badboy als verleider

Dat komt omdat ze bepaalde eigenschappen hebben die aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Deze moet je om een echte verleider te zijn ook ontwikkelen. Badboys zeggen waar ze zin in hebben. Ze gaan geen politiek correcte antwoorden geven. Als een dame het er dan niet mee eens is, dan weet hij dat ze niet bij hem past. Badboys kan het niks schelen wat mensen van hun denken. Ze geloven heilig in dat ze geweldig zijn. Badboys doen waar ze zin in hebben. Als de dame daar geen zin in heeft, dan mag ze of naar huis of toch meedoen.  Je ziet het ook bij dit filmfiguur van Mad Max.

 

badboy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Absolute Badboy, toch heeft de regisseur  Jedediah de gyrokopterpiloot niet aantrekkelijk gemaakt voor vrouwen. En dat zou hij toch wel moeten zijn? Hij is toch een badboy? Nee, Jedediah als karakter zit de hele tijd te slijmen, houdt zijn hoofd gebogen, is zeer gedienstig (absoluut geen leider) en is niet te vertrouwen.  Vertaal dat nu eens naar complimenten geven, inleunen (je hoofd naar voren buigen om haar te verstaan), en niet zeggen dat je haar aantrekkelijk vindt (of niet ervoor uitkomen dat je een mannelijk seksueel wezen bent).  Daarentegen zie je  in het voorbeeld van de hoofdfiguur Mad Max alle voorbeelden van mannelijkheid naar voren komen. Mad Max gaat gewoon recht op zijn eigen doel af. En wat andere mensen daar nu precies van hem denken, zal hem worst wezen. De hele tijd heeft hij ook zijn kop recht omhoog, en je ziet hem nooit ook maar 1 keer inleunen. Wat zeg je? Mad Max is dan wel onwrikbaar, toch zal hij altijd de zwakkeren beschermen.  Een hele rits aantrekkelijke eigenschappen komt hier voor een verleider voorbij. Mensen die bij de film werken hebben volgens mij eenheel goed idee hoe het in de samenleving werkt. Hij is dan wel een badboy, maar hij houdt wel van zijn moeder…zoiets. 

Een verleider gaat niet beledigen

Nou hebben badboys deze eigenschappen tot in het ongezonde doorontwikkeld. Jij als verleider moet hier genuanceerder mee om gaan. Je moet zeggen wat je wil maar je moet haar niet beledigen. Het moet je niks schelen wat mensen van je denken maar wordt niet narcistische. Je moet doen waar JIJ zin in hebt maar ga haar niet dwingen tot dingen die tegen haar principes in gaan. Waarom is het dan goed om deze eigenschappen als verleider te hebben? Het geeft voor de vrouw aan dat je zelfvertrouwen hebt en haar niet op een voetstuk zet. Door je zelfvertrouwen zal zij zich comfortabel voelen in je bijzijn. Je heeft dan een gevoel van zekerheid. Doordat je haar niet op een voetstuk zet, zal ze achter jou aan rennen. Wie wil dat nou niet? Elke verleider heeft vrouwen die achter hem aan rennen. Omdat hij ze wel WIL maar niet HOEFT. Dit maakt vrouwen gek. Ze zal tegen zichzelf zeggen “ik zorg er wel voor dat hij me nodig heeft!”. Nu zijn de rollen omgedraaid en al zij veel van het werk doen. Het enige wat jij dat moet doen als verleider is achterover leunen en genieten. Jij wil toch ook dat vrouwen achter je aan rennen? Een verleider als jou wil toch ook dat ZIJ jou gaat bellen en sms’en om dingen met je te doen?

Als verleider, makkelijker, meer en mooiere vrouwen versieren

Al deze aantrekkelijke  eigenschappen leer je door op vrouwen af te stappen. Elke topverleider is zo begonnen. In het begin zal je op je hoede zijn met wat je zegt. Des te meer succes je boekt, des te meer zelfvertrouwen je krijgt. Hierdoor ga je dingen doen en zeggen die de bovenstaande eigenschappen laten zien aan de vrouw. Zij zal nog meer tot je aangetrokken zijn waardoor je nog meer zelfvertrouwen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je meer dingen doet en zegt. Dingen waar je eerst te verlegen voor was. Je raadt wel hoe dit verder gaat. Vrouwen verleiden is een hele leuke vicieuze cirkel. Het wordt met de tijd alleen maar leuker en makkelijker. Jij wil toch als verleider ook op steeds leukere en makkelijkere manieren meer en mooiere vrouwen versieren?

Meer leren, we hebben een 85-delige cursus voor je klaarliggen! Schrijf je hier GRATIS in op onze cursus vrouwen versieren.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

Meer over verleider

 

You can leave a response, or trackback from your own site.