De openingszin waar alle vrouwen voor vallen

De openingszin waar alle vrouwen voor vallen.

Zou het leven niet een stuk makkelijker zijn als er een magische openingszin zou zijn? Ééntje waarmee alle vrouwen meteen voor je vallen. Je kent vast van die mensen die je vertellen dat ze zo’n openingszin hebben. Nou laat mij je dit vertellen, als iets te goed klinkt om waar te zijn dan is het waarschijnlijk ook zo! Hetzelfde geldt voor ‘magische’ openingszinnen.

Magische openingszinnen

Je hebt misschien wel eens zo’n ‘magische’ zin gebruikt en werd volkomen afgewezen. “Ooh, hij werkt niet voor mij” dacht je waarschijnlijk. De reden waarom de ene openingszin wel werkt voor iemand en voor een ander weer niet ligt aan één factor: overtuiging. Overtuiging is wellicht de belangrijkste eigenschap van een verleider. Hij gelooft heilig in wat hij doet. Hij gelooft heilig in dat die ene openingszin het hart van elke vrouw sneller zal laten kloppen. Hierdoor straalt hij zelfvertrouwen uit, wat wordt opgemerkt door vrouwen. Als vervolgens de vrouwen met hem een praatje aangaan, denkt hij dat het kwam door zijn openingszin. Als je iets doet waar je maar half in gelooft, zal je ook maar half resultaat boeken.

gepasteopeningszin

Tover met je openingszinnen

En kom op zeg, jij bent heus wel slimmer dan dit. Denk je nou echt dat vrouwen zo dom of simpel zijn? Zo dom of zo simpel  dat de paar woorden waarmee je haar aanspreekt voor de zoen, telefoonnummer of one night stand zorgen? Het belangrijkste is hoe erg jij gelooft in wat je gaat zeggen. Ik gebruik de zinnen waar iedereen wat zegt dat ze nooit werken. “Hey, jij komt hier vast vaker” of “Hey, wie ben jij”. Ik geloof erin dat mijn openingszinnen werken en DAAROM werken mijn openingszinnen.

Oogcontact maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geloof in je openingszin en combineer dit met een glimlach. Als je het goed doet, tover je binnen een seconde een glimlach op HAAR gezicht. Hoe weet ik dit zo zeker? Ik heb gisterenavond meerdere keren een glimlach op een vrouw haar  gezicht getoverd.

Zo is het ook voor jou als verleider. Het beste om je zelfvertrouwen te vergroten is om meer ervaring te verkrijgen. Begin met klein stapje. Al is het maar  dat jij  een seconde langer je  oogcontact vasthoudt met een vrouw die je leuk vindt…. dat geeft een magische gevoel.

Wil je ook een magisch gevoel ervaren? Bestel dan ons vrouwen versieren boek. De openingszin van ons boek Zelfvertrouwen met Vrouwen  is trouwens; “Je hebt alleen maar moed nodig, want kracht zonder zelfvertrouwen is nutteloos.” 

Groet SmoothDoc

P.S.

Tip:  wil je nog een klein beetje inspiratie opdoen tussen meer dan 1000! openingszinnen? Ga dan naar de website www.komjehiervaker.nl.

Kijk ook naar openingszinnen tijdens uitgaan 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

You can leave a response, or trackback from your own site.