Verleider: een vraag over vrouwen versieren

Vandaag een vraag van een een verleider in wording over vrouwen versieren. Eigenlijk nog meer over het mentale gevoel
als het soms eventjes tegenzit. Wat kan je dan doen? Eerst de vraag.

 

 

 

Sinds de laatste workshop vrouwen versieren in Rotterdam had ik een positieve mindset gekregen, dit was mede het geval door mijn sessie van Pim/SmoothDoc die ik de dag erna mee gepikt had

De week na mijn sessie met Pim/SmoothDoc verliep heel positief, ik heb een date gehad en heb jou raad gevolgd, mijn doel is wel niet bereikt, heb wel lekker gekust en orale seks over en weer gehad.
Na die week is mijn positief gevoel wat verdwenen door wat tegenslagen en dergelijke, en nee ik ben helemaal niet bereid om er mee te stoppen.
Wat ik wel zou willen is dat ik me terug zo positief voel als toen, dat was lang geleden dat ik me ZO goed gevoelt had.
Het leek alsof ik in een flow zat en alles rond me zag wat er gebeurde, ik kon op alles inpikken, oogcontact met vrouwen was bijna magnetisch, de mensen rondom me leken het leuk te vinden met mijn aanwezigheid en wist op alles antwoord en wist van alles een praatje te maken.
DIT GEVOEL WIL IK TERUG.
Jullie tips in het boek ‘zelfvertrouwen met vrouwen’ zijn allemaal goede tips en goed advies MAAR mijn innerlijke instelling is niet correct.
Ik heb niet het gevoel dat ik de prijs ben en daarom handel ik zo ook niet, met als gevolgd dat de vrouwen geen verdere stappen zetten.
Ik heb ook gemerkt dat ik mezelf precies niet altijd zie seks hebben met een vrouw die ik leuk vind, maar ik weet niet wat de reden hierachter is.
Het is precies alsof ik geloof dat dit niet kan bij mij…
Dit zou ik graag verandert willen zien, ik wil me goed voelen, zelfzeker en vooral ik wil plezier hebben met wat ik doe en dit loopt mis omdat ik te dikwijls te gefrustreerd ben.
Wat raad jij me aan om verder te ondernemen?
Robby

De zwarte stip op de witte muur.

Negatieve gedachten zijn als drijfzand. Hoe meer je erin beweegt, hoe dieper je wegzakt. Hoe meer energie je erin stopt, hoe meer nieuwe negatieve gedachten je creëert. Stop met navelstaren en stap uit je gedachten! Als je negatieve gedachten kan denken, kan je ook positieve gedachten denken.

Stel je eens voor Robby. Er is een hele grote witte muur en ik focus me alleen maar op die zwarte stip in het midden.  Dat is menselijk, want die zwarte stip valt nu eenmaal meer op dan die witte muur. Heb je gemerkt dat hoe meer je je aandacht richt op die zwarte stip, hoe meer deze opvalt? Na een tijd zie je de witte muur niet eens meer… Als verleider dien je om goed vrouwen te versieren weer de positieve dingen te zien. Hoeveel meer vrouwen heb je al ontmoet. Hoeveel makkelijker is het ontmoeten van vrouwen voor jou? In jouw geval weet ik bijvoorbeeld dat je sinds ons jaarprogramma al 5 dates hebt gehad. Normaal had je er 1 in het jaar. Het komt. Heus, Rome en Aken zijn ook niet op 1 dag gebouwd. Een goede verleider die makkelijk vrouwen kan versieren ook niet. Wie weet, heb jij wel aan 1 leuke vrouw al genoeg? Jouw keuze. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het moeilijkste is nog steeds dat je wel negatieve gedachten dient om te zetten naar positieve gedachten. Blijft moeilijk, toch is het mogelijk om dat wel te gaan doen. Net zoals deze grafische illusie (waarin je zwarte stippen ziet die er in werkelijkheid niet zijn) krijg je op een gegeven moment door dat het niet echt is. Er is eigenlijk helemaal geen zwart, er is alleen jouw beleving van de werkelijkheid.

vrouwenversierenillusie

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe zet je negatieve gedachten dan om?

Hoe word je weer positief? Hoe laat je negatieve gedachten nu los? Het antwoord is: richt je aandacht op betere dingen. Op het goede, niet op het slechte. Op wat je hebt, niet op wat er ontbreekt. Op het positieve, niet op het negatieve.

Hier zijn vijf tips om negatieve gedachten los te laten en om te zetten in positieve gedachten:

1.    Richt je aandacht op iets leuks. 

Het maakt niet uit wat. Het kan fijne muziek zijn, een leuke film, een goede vriend(in). Zorg dat je je aandacht verlegt, anders blijf je vastzitten

2.   Ga ervan uit dat je met negatieve gedachten niets oplost.

Doemdenken, piekeren, oordelen, afgunst, jaloezie, zorgen maken, stressen: heeft het enige zin? Word jouw wereld er beter door? Voel jij je er goed bij? Het is een mythe dat negatieve gedachten iets oplossen. Ze blijven alleen maar hangen bij het probleem zelf en daardoor kom je nooit verder.

3.   Kom in actie. 

Ga iets doen. Beweeg je lichaam, stap in de buitenlucht en ga uitwaaien. Je zit te veel in je hoofd! Stap eruit en ervaar de rest van je lichaam. Je bent meer dan alleen maar je gedachten.

4.    Stel een vaste tijd in dat je negatief kunt denken. 

Een halfuur per dag, het liefst laat in de avond. Stel al je negatieve gedachten uit tot dat tijdstip. Er is een grote kans dat je op dat tijdstip zelf helemaal geen zin meer hebt om negatief te denken. Je hebt wel wat leukers te doen!

5.   Neem je gedachten niet te serieus. 

Het zijn alleen maar gedachten. Jij kiest er – bewust of onbewust – voor ze te denken. Maar je hebt altijd een keuze: je kunt ook besluiten andere gedachten te denken. Je hebt de illusie dat al je gedachten de waarheid zijn, maar het zijn meestal alleen maar tijdelijke meningen. Je zit er niet voor de rest van je leven aan vast. Het is jouw beleving van de waarheid.

6.   Jouw gedachten zijn jouw gedachten

Robby het zijn jouw gedachten. Spreek ze maar uit naar de ander. Je zult merken dat jouw gedachten helemaal niet haar gedachten zijn. Kan je natuurlijk opbouwen. Heb ik lelijke kleren aan? Wellicht wat makkelijker om te zeggen. Je zult merken dat je wel heel veel denkt voor een ander. Stel een ander gaat jouw gedachten invullen? Wat vindt je daarvan?

 

Je hebt alles in je om positief te denken.

Mensen die positief denken verschillen niet zo veel van mensen die negatief denken. Ze denken allebei, ze geloven beide wat ze denken, ze richten beide hun aandacht op een deel van de werkelijkheid. Het verschil is het soort gedachten. Zijn ze positief of negatief, ondersteund of afbrekend, fijn of vervelend?

Als je dus een kei bent in negatief denken, heb je alles in je om ook een kei te worden in positief denken. Je hoeft alleen maar je energie te steken in andere gedachten. Je weet al dat je focus bepaalt waar je aan denkt. Dus dat het werkt, is al bewezen. Nu hoef je alleen maar je aandacht te richten op iets positiefs en je zult zien dat je je vanzelf beter voelt. Dat je het kunt, dat staat vast.

Je zegt dat je jouw affirmaties elke dag opschrijft. Welke affirmaties schrijf je op. Kun je ze naar ons opsturen.

 

jegedachtenbrengjevandaag

 

Want negatieve gedachten, zorgen maken om, twijfelen over……we hebben er allemaal mee te maken. Al deze dingen ondermijnen wat we echt willen bereiken. Als deze negatieve gedachten de overhand krijgen in je leven is het verstandig om hier iets mee te gaan doen. Waar je voor op moet passen is dat je geen negatieve zaken hierdoor gaat aantrekken. Dit is nu eenmaal een wet van het universum. Denk je vaak negatief dan kun je negatieve dingen in je leven aantrekken, denk je vaak positief dan trek je positieve dingen naar je toe….we kennen deze wet allemaal maar ja hoe zet je nu die negatieve gedachten om in positieve gedachten….

Weer komen bij dat gevoel van liefde.

Het probleem is dat als je negatieve gedachten, zorgen maken om, twijfelen over ervaart-  je op dat moment los bent van het gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Als je namelijk onvoorwaardelijke liefde voor jezelf voelt dan ben je op dat moment in positieve gedachten. Nu kun je het onderwerp van bijvoorbeeld vrouwen versieren en verleiden waar je op dat moment negatief over denkt ombuigen naar een positieve gedachte hierover. Komt de negatieve gedachte over vrouwen versieren en verleiden weer terug dan kun je weer terug gaan naar dat gevoel van  onvoorwaardelijke liefde. Je kunt dit net zo vaak doen totdat alle negatieve gedachten over dit onderwerp van vrouwen versieren en verleiden of elk ander onderwerp verdwenen zijn.

Hoe kom je nu op een simpele manier bij dat gevoel van onvoorwaardelijke liefde?

Je kunt dit doen met een persoonlijke affirmatie.

Ga in meditatie en vraag aan jezelf wat echt belangrijk is voor jezelf. Waar wordt jouw hart blij van…het gaat erom dat je drie korte affirmaties gaat gebruiken. Het beste is als deze affirmaties een eenheid vormen, een driehoek vormen. Op elkaar afgestemd zijn dus. Deze drie affirmaties zijn belangrijk want deze zullen je hartchakra openen. Ik zal degenen die ik gebruik als voorbeeld nemen.

–                      Ik hou van mezelf

–                      Ik hou van vrouwen

–                      Ik denk blije en helpende gedachten

Als je nu negatieve gedachten, zorgen maken om, twijfelen over ervaart, ga dan de drie affirmaties achter elkaar opzeggen. Doe dit drie keer of tien keer in totaal. Dit maakt niet uit, doe dit net zoveel als voor jou goed voelt. Op een gegeven moment zal je voelen dat als je je hand op je hart legt dat je je hart voelt gloeien! Een controlemiddel dat je op de goede weg bent!

Na het opzeggen van de affirmaties zet je een positieve gedachte neer over het onderwerp waar je mee aan het tobben was. Komt de negatieve gedachte terug dan zeg je weer de affirmaties op en zet je weer een positieve geachte neer. Je zult naar verloop van tijd gaan merken dat de negatieve gedachte langer weg blijft of dat het onderwerp voor en tijdje of langere tijd niet meer jouw gedachten beheerst.

positievebril

 

 

 

 

 

 

Ze zal me toch wel niet leuk vinden. Ik ben zo lelijk als quasimodo. Een gebochelde ouwe vent, met steenpuisten overal op mijn gezicht.

 

–                      Ik hou van mezelf

–                      Ik hou van vrouwen

–                      Ik denk blije en helpende gedachten

 

–                      Ik hou van mezelf

–                      Ik hou van vrouwen

–                      Ik denk blije en helpende gedachten

 

 

–                      Ik hou van mezelf

–                      Ik hou van vrouwen

–                      Ik denk blije en helpende gedachten

 

 positiefdenken

 

 

 

 

 

Gedachte: Ik zit lekker in mijn vel en ben aantrekkelijk

 

Zeg je ze ook hardop? Ga eens een ½ uur per dag naar een natuurgebied en schreeuw ze uit 10 minuten lang. Niemand die je tegenhoudt, schreeuwen is niet verboden….

Veel succes Robby….

 

SmoothDoc

 

P.S. inmiddels is Robby al lang in verschillende relaties verwikkeld en is heel gelukkig met zijn kwaliteiten als mannelijke verleider die goed vrouwen kan versieren.

Ook zo’n jaarprogramma vrouwen versieren? De eerste workshop is gratis!  Je kan het dus gratis uit gaan testen…..

Of koop eerst eens ons boek over vrouwen versieren Zelfvertrouwen met Vrouwen.

Vrouwen Versieren Boek

Je kunt het altijd lezen en weer terugsturen….het is onder Thuiswinkel waarborg dus je weet dat je bij Dating Doctors geen enkel risico loopt.

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.