Gratis workshop vrouwen versieren

Tijdens onze gratis workshop vrouwen versieren afgelopen zondag kregen we veel vragen van de circa tachtig deelnemers. Teveel om allemaal te beantwoorden, maar in deze post op ons vrouwen versieren blog beantwoorden we graag enkele van de vragen over vrouwen versieren die regelmatig terugkwamen.

 

Welke vrouwen willen benaderd worden?

Een van de meest gestelde vragen was: Hoe kan ik zien of een vrouw überhaupt benaderd wil worden? Er is eigenlijk maar één manier om daar achter te komen: haar benaderen. Maar veel mannen hebben moeite met deze ‘koude’ vorm van benaderen. Het is immers veel makkelijker als je iemand al kent of wordt voorgesteld door een vriend of vriendin.

De meeste mannen hebben moeite een vrouw koud te benaderen, omdat ze zichzelf onnodig veel druk opleggen. Het resultaat? Zogenaamde benaderingsangst. Maar in feite zijn de meeste mannen helemaal niet bang om een vrouw te benaderen, maar om afgewezen te worden. Benaderingsangst is een mythe. Ga maar na …

Ben jij bang voor de caissière in de supermarkt? Nee, omdat je niet de intentie hebt haar te versieren. Je kan wel een vrouw versieren in de supermarkt trouwens. Het is dus ook in de supermarkt de kunst om op een min of meer natuurlijke manier in gesprek te raken met een vrouw. Overal zijn gelegenheden daarvoor, waar je ook bent. De rookruimte in een uitgaansgelegenheid bijvoorbeeld, als je rookt tenminste.

Nog beter: zorg ervoor dat je een plekje aan de bar bemachtigt! Op die manier passeren de hele avond verschillende vrouwen de revue. Jij hoeft ze niet te benaderen, want in feite komen ze op jou af. Zo is het veel makkelijker om met ze in gesprek te geraken. Vaak zullen zij jou aanspreken. Kan het nog makkelijker?

Misschien ben je helemaal geen uitgaanstype. Niet erg. Ook buiten het uitgaansleven zijn er zat manieren om vrouwen te versieren. Op school, op het werk, in de sportschool, de bibliotheek … Bovendien ligt het daar meer voor de hand om op een natuurlijke manier met een vrouw in gesprek te komen! Jullie zijn immers al klasgenoten, collega’s of delen een interesse.

De grootste kans op succes creëer je echter door een vrouw te benaderen die benaderd wil worden. Dat is een open deur, maar slechts weinig mannen gebruiken dit werkelijk als selectiecriterium! Een vrouw die geïnteresseerd is in je geeft tal van signalen af. Oogcontact, naar je toe schuifelen, meermaals langs je lopen of je zelfs aanstoten … Sommige vrouwen schreeuwen figuurlijk om aandacht, alleen horen de meeste mannen het niet.

Een goede gave voor je liefdesleven

Zou het niet handig zijn als jij uit een groep vrouwen de gewillige exemplaren eruit kon pikken? Kun je je voorstellen wat zo’n ‘gave’ met je liefdesleven zou doen? Je kansen op succes zouden verveelvoudigen. We vertellen je graag op welke signalen je moet letten. En hoe je hier doelgericht kunt inspelen.

Wanneer? Tijdens onze workshop op zaterdag 7 maart in Rotterdam. Of op zaterdag 18 april, ook in Rotterdam. Ga naar onze vrouwen versieren website en schrijf je in. Als je daar toch bent, snuffel dan even rond in onze vrouwen versieren webshop . Wellicht vind je daar iets van je gading. Anders hebben bel ons even, we kunnen voor jou een programma op maat maken.

Of je wil als rasechte Nederlander natuurlijk die gratis workshop vrouwen versieren?

Schrijf je dan even in op onze nieuwsbrief en je krijgt van ons te horen hoe je daar voor in aanmerking kan komen…..

Hartelijke groet,

Frank a.k.a. AlphaDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.