Geloof Julien Blanc niet!

Je hebt er misschien iets over gehoord of gelezen: 4 tot 6 december zou de Amerikaanse ‘meesterversierder’ Julien Blanc (26) naar ons land komen. Hij werd eerst vervangen door een andere versierder namelijk Todd Valentine. Echter ze waren bang dat hij waarschijnlijk niet werd binnengelaten. Er was zelfs een raadsvergadering in Amsterdam waar er hierover vragen gesteld werden door Marjolein Moorman, fractievoorzitter van de PvdA. Uiteindelijk hebben Todd en Julien eieren voor hun geld gekozen. Ze komen maar helemaal niet. Als je ze nog wil zien, dan kun je er in maart 2015 wellicht weer naar toe.

Wie is Julien Blanc?

Nu vraag je je misschien af: wie is Julien Blanc? Welnu, Blanc is een controversiële collega-pickup artist. Zo controversieel, dat er zelfs een aantal landen is dat hem in de ban heeft gedaan, zoals Groot-Brittannië.

Kort door de bocht komt Blancs versiermethode er namelijk op neer dat om vrouwen te verleiden, je hen moet intimideren en vernederen. Volgens Blanc is er sinds de tijd van de holbewoners eigenlijk maar weinig veranderd. Vrouwen moet je niet verleiden met zoete woorden. Nee, liefst sla je ze met een knuppel op hun kop en sleep je ze mee naar je hol.

Toen Editie NL ons als datinggoeroes vroeg om een reactie, wilden we eerst weigeren. Simpelweg omdat we niet wilden worden geassocieerd met Blanc, die ons metier in een kwaad daglicht stelt. Bij nader inzien vonden we dat we ons beter tegen hem konden uitspreken dan ons op de oppervlakte houden. Zwijgen is immers toestemmen. Helaas heeft van ons interview maar een fragment van een luttele 25 seconden de tv gehaald, waaruit onvoldoende blijkt dat we het absoluut niet eens zijn met de methoden van de heer Blanc. Echter we zeiden al wij – en zeker de media – zijn een beetje kort door de bocht. Daarom kun je eventueel onze complete mening lezen op ons vrouwen versieren blog.

Wat Blanc doet, is duizenden jaren evolutie en beschaving bagatelliseren. Het is waar: vrouwen willen geen beschroomd, verlegen jongetje, maar een sterke, zelfverzekerde man. Maar dat betekent niet dat je de vrouw die je begeert agressief moet benaderen, intimideren of zelfs vernederen. Denk je dat het gemiddelde hoofd van een stam uit de oudheid dan lang hoofd bleef? Nee, hij werd uiteindelijk afgezet door de grote massa. Dat is ook precies wat hier is gebeurd. Een echte alphaman gebruikt zijn macht met consideratie. Hij is immers machtig en zelfverzekerd. Waarom zou hij mensen naar beneden moeten halen? Het is als in de film Schindlers List waar Schindler de kampbeul uitlegt dat echte macht opgesloten ligt in genade.

Pimpvader

Je kunt je mannelijke kracht en zelfvertrouwen ook op een beschaafdere en bovendien effectievere manier tonen. Zonder dat je haar bij de keel grijpt of haar hoofd richting je kruis duwt. Want dat zijn de methoden waar Julien Blanc zich onder andere van bedient. Ook al heeft Julien ook veel goede punten, je ziet wat voor een enorm lage sociale intelligentie hij bezit doordat hij de ophef van de grote massa totaal niet heeft kunnen voorzien.

Onze vrouwvriendelijke methode vrouwen versieren 

Wij hebben methoden ontwikkeld waarmee je op een vrouwvriendelijke manier je dominantie met vrouwen versieren toont. Een methode van vrouwen versieren en verleiden waarmee een vrouw zich ultiem vrouw zal voelen, zonder te worden vernederd. Je kunt wel degelijk een vrouw ‘overmannen’ én haar respecteren. Maar natuurlijk vallen veel mannen (en vrouwen) voor de trucs van een charlatan als Julien Blanc, voor wie alleen de kleuren zwart en wit bestaan, terwijl daartussen een enorm grijs gebied ligt.

Wellicht mede door het vele zwart en wit kleuren ontstaat er nu ook zoiets als een (te) strenge arm der wet die totaal misplaatst ons moedwillig lastig valt en Edin aka ScrubDoc zelfs bedreigt met geweld als wij vrouwen een goed gevoel geven? Ongelooflijk? Je kunt het hieronder op ons Youtube kanaal zien.

Wil jij in een land leven waar het verboden is om de voor jou leuke vrouwen te benaderen? Ik zou de video dan liken en delen uit protest. In ieder geval is wat die 2 vrouwen daar doen al enorm illegaal. Ze roepen op tot geweld tegen een man die ze met woorden benadert? WTF? Juist laten we allemaal zien dat we dit in ieder geval ook niet willen. We willen het sociale recht om mensen te kunnen benaderen in de publieke ruimte blijven behouden. Mede daardoor zijn er namelijk zoveel mensen gelukkig…..Wil jij ook gelukkiger worden in je leven en met vrouwen?

In plaats van naar Blanc, kun je ook op een weekend naar onze workshop vrouwen versieren in Rotterdam komen. Dan leren we je allerlei effectieve technieken om een vrouw te versieren, waarbij je gewoon van jezelf kunt blijven uitgaan. Technieken die je behalve voor een onenightstand ook kunt gebruiken om je droomvrouw aan de haak te slaan, te versieren en een duurzame relatie met haar te beginnen.

Schrijf je hier in voor deze workshop..

Ben je meer van de zelfstudie en de zelfhulpboeken? Bestel dan het boek Uitgaan van Jezelf of het boek Zelfvertrouwen met vrouwen. en leer in je mannelijke kracht te staan met het versieren en verleiden van vrouwen.
Boek met versiertips

Boek met versiertips

Vrouwen Versieren Boek
Kom op ga nu op zoek naar je droomvrouw !
De DatingDoctors
You can leave a response, or trackback from your own site.