Hoe kun je zorgen dat een vrouw aan je denkt?

 

 

 

Laatst hadden we het erover hoe je in een vrouw haar hoofd komt. Nee, niet hoe je kunt klaarkomen in haar mond, smeerlap! Waar zit je met je gedachten?! We bedoelen hoe je ervoor kunt zorgen dat een vrouw voortdurend aan je denkt. Hebben we je aandacht? Mooi! Lees dan even mee …

De meeste mannen hebben een totaal verkeerd beeld van vrouwen verleiden. Ze denken dat het een kwestie is van een grote bek en gladde praatjes. Dat ligt mijlenver af van de waarheid. Een ware meesterverleider praat namelijk geen eind weg, maar luistert vooral. En hij wil niet in haar slipje belanden, maar in haar hoofd. Een vrouw versieren begint bij haar hart, en dan mag je naar de vagina.

Misschien denk jij dat je een vrouw moet verleiden met allerlei al dan niet verzonnen verhalen over jezelf. Maar het draait niet om jou, het draait om haar, makker. Wat jij moet doen, is luisteren. Niet doen alsof je luistert, maar écht luisteren en doorvragen. Daarmee laat je zien dat je werkelijk in haar geïnteresseerd bent en niet louter in haar voorgevel.

gepasteopeningszin

Vragen is graven

Vragen is graven. Vraag niet één keer door, maar blijf doorvragen. Elk antwoord biedt een nieuw aanknopingspunt en brengt je een stukje dieper bij haar ziel. Een gesprek moet de diepte ingaan, niet de oppervlakte verkennen. Als zij over haar ex-vriend begint, hoef je niet alles over hem te weten te komen. Evenmin moet je een expert op hippisch gebied zijn als zij zegt dat ze paardrijdt. Je moet interesse in háár tonen, niet in het onderwerp dat ze aansnijdt. Dat is een subtiel verschil dat veel mannen niet begrijpen.

Je rijdt graag paard? Is dat vooral omdat je van paarden houdt of omdat je graag in de natuur bent? O, je verzorgt graag paarden? Dat verklaart waarom je in de zorg werkt, zoals je me net vertelde. Je bent dus erg zorgzaam.Hoe komt dat zo? Aha, je hebt toen je opgroeide veel voor je zieke moeder gezorgd. Goh, heb je daardoor niet een deel van je jeugd gemist? O, je kon geen vriendjes meer naar huis nemen, zeg je? En dat heb je de voorbije jaren ingehaald, maar nu ben je op zoek naar een serieuze relatie. Oké.

Goed, dit is natuurlijk een vereenvoudigde weergave van hoe een gesprek in grote lijnen zou kunnen verlopen. Je snapt het idee wel. Je kunt ook relevante dingen uit je eigen leven inbrengen om de band die je met haar aan het smeden bent te versterken. Zij zal vervolgens interesse in jou tonen, als ze geboeid is door je tenminste.

Misschien ben je aan het eind van de avond niet de knapste man die met haar heeft gepraat of degene met de dikste bankrekening. Maar je bent wel de enige die blijk van oprechte interesse in haar heeft gegeven. Ze blijft maar aan je denken en krijg je niet uit haar hoofd. Er is een band, een relatie, die de potentie heeft een liefdesverhouding te worden. Maar dat, beste vriend, is weer een ander verhaal …

Verbinding met anderen

Ieder mens heeft behoefte aan verbinding met anderen. Niet allemaal in dezelfde mate, dat is zeker. Maar zonder voldoende verbinding met anderen, kunnen we vereenzamen. Het is belangrijk om deel uit te maken van een gemeenschap, in de figuurlijke zin van het woord. Deze aspecten kunnen in belangrijke mate bijdragen aan het gevoel thuis te zijn.

Wat te doen op je eerste date?

Ervaar verbinding met een vrouw die je echt wilt!

Eenzaamheid is het ervaren van een leegte in je leven. De contacten met andere mensen hebben niet de frequentie of de diepte die je graag zou willen. En dat doet pijn. Dat geeft een gevoel van gemis. Eenzaamheid heeft ook veel te maken heeft met het gebrek aan verbinding met de wereld om je heen. Je voelt je afgesneden van de wereld. Je had wellicht een moeder die van je hield. Je had familie om je heen. Soms miste je dat vanaf het begin. Je mist nu in ieder geval een sexy maatje met mooie vrouwelijke vormen waar je lekker tegen aan kan kruipen. Je mist die vrouw met wie je seks en ook echte intimiteit kan ervaren. Je mist ook de vertrouwdheid om echt samen de wereld aan te kunnen.

Soms komen we er pas heel laat achter hoe verbonden we waren met onze omgeving en hoe die vertrouwdheid ons houvast gaf en veiligheid. Bijvoorbeeld als we weggaan van het ouderlijk huis, of na een scheiding. En eigenlijk is het heel logisch dat datgene wat je over jaren hebt opgebouwd, niet zomaar vervangen kan worden.

uitjecomfortzonestappen

Echter dan gelijk maar genoegen nemen met een vrouw die jou alleen leuk vindt? Of een vrouw die het niet echt helemaal is? Zou je niet samen je leven willen delen met een vrouw waarvan je denkt “WAUW, wat een geluk dat zij in mijn leven is.” Daarbij weet je dat je het geluk een enorm handje heb geholpen door de kennis die je mede hebt opgedaan door onze producten over het versieren van vrouwen. Als je gelooft dat je beter kan worden, kan je wellicht ook geloven dat we gratis en voor niks een gratis versiercursus voor je hebben klaar staan. 75-delig……je hoeft je alleen in te schrijven op onze nieuwsbrief en je krijgt gratis en voor niks elke week allerlei tips over vrouwen versieren in je mailbox….doen hoor.

Wil Je Meer Weten Over Het Versieren Van Vrouwen?

Check Dan Nu Onze GRATIS Nieuwsbrief Over Vrouwen Versieren,

zodat je ervoor kan zorgen dat de vrouw in je fantasie aan jou gaat

denken. Klinkt toch goed, niet waar?

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.