Succes met vrouwen versieren

Op ons vrouwen versieren blog willen we het deze keer hebben over een geavanceerde techniek om vrouwen te versieren en aantrekkingskracht te creëren. De Amerikaanse schrijver Julius Faust (1919-2008) beschrijft deze techniek in zijn boek Sexual Chemistry: what it Is, how to Use it uit 1983. De techniek heeft alles te maken met wat we in een vorige nieuwsbrief beschreven: meisjes worden in tegenstelling tot jongens niet plotseling verliefd.

Ken jij deze wetenschap over vrouwen versieren?

 

moeilijke weg

De meeste mannen denken dat ze vooral aardig moeten zijn tegen een vrouw. Lief. Vleierig. En wat je ook doet: spreek haar vooral niet tegen. Zo zijn de meeste mannen opgevoed. Als dát je houding is tegenover vrouwen, eet je binnen de kortste keren uit haar hand. Zij neemt de dominante rol die eigenlijk voor jou is weggelegd moeiteloos over. Jij denkt dat ze je aardig vindt? De waarheid is dat ze zich waarschijnlijk aan je ergert.

Moet je dan een hufter zijn? Nee. ‘Nonchalant‘ is het sleutelwoord. Je hoeft haar niet te kleineren, maar haar ook niet ogenblikkelijk op te hemelen. Houd je op de oppervlakte. Wees beleefd, maar niet té. En laat vooral niet merken dat je geïnteresseerd bent in haar (of juist niet). Wees de visser noch de vis. Hengel niet, maar laat je ook niet vangen.

De tweede keer dat je haar tegenkomt, doe je wat vriendelijker. Je vleierijen zullen nu veel meer effect hebben. Eenvoudigweg omdat het tegen haar verwachtingspatroon indruist en haar verrast. Ze is misschien nog niet stapelverliefd op je, maar wel geïnteresseerd. Er is aantrekkingskracht tussen jullie. En de derde of vierde keer dat je haar ontmoet, is het kat in ‘t bakkie.

Effectiviteit van deze vrouwen versieren techniek

betereeffictiviteitvrouwenversieren

 

 

De effectiviteit van deze techniek, is zelfs aangetoond in verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Wat bleek? Iemand die wisselt tussen onaardig en aardig zijn, creëert meer aantrekkingskracht dan iemand die voortdurend aardig is.

De groeiende waardering van iemand anders streelt je gevoel van eigenwaarde. Hoe paradoxaal het ook klinkt: als je aardig gevonden wilt worden, moet je beginnen met onaardig te zijn. Jij gaat steeds aardiger tegen haar doen en zij bijgevolg tegen jou. Jullie strelen kortom elkaars gevoel van eigenwaarde. Er ontstaat een band tussen jullie die alleen maar sterker wordt. Veel sterker dan wanneer je van meet af aan aardig tegen haar had gedaan.

Meer van dit soort vrouwen versier technieken vind je in onze boeken over vrouwen versieren zoals Uitgaan van jezelf en Zelfvertrouwen Met Vrouwen.
Ben je meer van vrouwen versieren via internet? Doe dan je voordeel met ons boek over vrouwen versieren op internet Internet Dating Geheimen.
Je kunt ook naar onze workshop Vrouwen versieren  op zaterdag 13 december in Rotterdam. Dan leer je niet alleen de theorie, maar ook de praktijk van het vrouwen versieren! Schrijf je hier in voor deze workshop vol verleiding.
Morgen komen we terug. Dan gaan we het hebben over Succes met vrouwen versieren op Tinder. Meer dan 300 matches op Tinder in 10 minuten, klinkt wel als succes met vrouwen versieren, niet waar?
Toegewijd aan jouw versierresultaat met vrouwen,
Frank ( AlphaDoc )

Dating Doctors v.o.f., Kruisberg 121, Etten-Leur

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

You can leave a response, or trackback from your own site.