Hoe denkt een vrouw vaker aan seks met jou?

Om een vrouw vaker aan seks met jou te laten denken moet ik je eerst wat vertellen. De meeste mannen hebben namelijk het idee dat je vrouwen kunt indelen in 2 categorieën: nette vrouwen en sletten.

De eerste groep zal volgens hun niet op zoek zijn naar seks, maar alleen op zoek zijn naar een emotionele verbintenis met een man. Seks zou bij deze vrouwen niet op een eerste date in hun opkomen.
De tweede groep vrouwen daarentegen, zij denken constant aan seks. Wanneer ze een aantrekkelijke man zien willen ze met hem naar bed. Als zij op een date verschijnen hebben zij hun kutje geschoren en gematchte lingerie aan. (btw een goede manier om er achter te komen of ze inderdaad seks verwachtte)
slet

In dit artikel ga ik je vertellen dat elke vrouw aan seks met jou kan denken, en snel ook. Dan heb ik het over haar aan seks met jou te laten denken in het eerste uur dat je haar ontmoet.

Vergeet even dat je van de Mystery Method (van het boek: The Game) hebt geleerd dat het 6 uur kost om een vrouw te verleiden. Dit is allemaal bedacht zodat het in het hoofd van nerds zou passen. Een perfect stappenplan van a tot z bestaat niet. Stop dus ook met het zoeken ernaar en ga de praktijk in. 

Leren van naturals

Sinds een jaar ga ik nu veel met naturals om (mannen die van nature goed zijn met vrouwen). Ik heb hun gedrag uitvoerig bestudeerd en probeerden hun maniertjes voor mezelf uit. Het is ongelooflijk wat sommige van hen kunnen!

Ik heb nu bijvoorbeeld een hele goede vriend die bij het uitgaan nooit meer dan 1 of 2 vrouwen aanspreekt. Toch neukt hij meer vrouwen in een week dan ik in een maand! Zijn record was volgens mij 15, maar dan tel ik zijn lays in sociale circle ook mee (vriendengroep en dus makkelijker).

Ik heb hem bestudeerd. Het enige wat hij uitzonderlijk goed deed in mijn ogen was het idee van seks met hem in haar hoofd te planten. Dan was het slechts een kwestie van tijd totdat zij hem vroeg of ze met hem mee naar huis mocht.

Ik ga je nu in detail vertellen hoe hij dit deed tijdens een gesprek.

 

Onderliggend over seks praten

Stel dat een vrouw hem vertelde over haar hobbies en ze zegt dat ze van yoga houdt. Dan zou hij haar aankijken en zeggen : Tja, dat is ook erg belangrijk. Veel beweging en lekker zweten. Ook handig om dan een yogapartner te hebben waarmee je kunt zweten. Alleen is zweten nog niet half zo lekker..uhh ik bedoel gezond voor je.

Dit zal de vrouw direct herkennen en ze zal direct aan seks denken. Ze gaat naar je lachen en jij houdt je van de domme. Dit versterkt alleen die gedachte omdat ze vaak aan haarzelf gaat twijfelen. Misschien maak ik het mezelf wel wijs, denkt ze.

5 minuten later..

Hij vertelt haar een verhaal over een feest waar hij laatst geweest is. Hij zegt: Ik zag een meisje op een ijsje zuigen. Het was volgens mij een raket…
Neemt 2 seconden pauze en zegt: ik bedoel het niet figuurlijk hoor, ik snap dat het klinkt alsof ik bedoel dat ik haar betrapte terwijl ze een jongen een pijpbeurt gaf. Maar ik bedoel dus gewoon een raketijsje. Het is natuurlijk wel altijd fijn als iemand op je raketijsje zuigt. Dat kan je dag wel maken als man.
Uhh, ik bedoel de organisator van het feest. Dat was ik niet. Maar hij vind het wel fijn dat mensen zijn raketijsjes bestellen en er op gaan zuigen natuurlijk. Dan maakt hij meer winst.

Zie je wat hij hier doet? Hij zegt iets dat een klein beetje seksueel opgevat kan worden, en benadrukt vervolgens letterlijk dat het NIET seksueel bedoeld is. Hierdoor denkt ze er JUIST aan. Net als ik vraag: denk NIET aan een roze olifant. Waar denk je aan? Precies, jouw hersenen vergeten het woordje ”niet”.

Zo word ze verliefde op je
Vervolgens maakt hij na de ontkenning een opmerking die weer seksueel opgevat kan worden, en doet net of hij weer een foutje maakt.Natuurlijk heeft ze door wat je aan het doen bent, maar tegelijkertijd kan ze niet helpen dat ze aan seks moet denken. Ook zegt hij, dat ben IK niet. Oftewel, in haar hoofd stelt ze nu jou voor in een seksuele situatie.

Wel maakt hij het wel altijd mooi af zodat het sociaal acceptabel blijft en haar de ruimte geeft om te reageren op zijn verhaal. Zo zou zij kunnen reageren met: Ja, winst maken is voor zo iemand wel heel belangrijk. waar doet hij anders de moeite voor?

De woorden die zij tegen elkaar zeggen betekenen niet wat ze betekenen. Of beter gezegd, de letterlijke woorden zelf boeien weinig. De onderliggende betekenis ervan is wat het interessant maakt, en wat alleen jij en zij ‘doorhebben’.

De vertaling van haar reactie in onderliggende gedachte zou in deze kunnen zijn: Ja, seks is voor jou wel belangrijk. Waarom ga je anders nu met me op date?

Dit is dus een geweldige manier om seks in haar hoofd te krijgen zonder dat je opdringerig overkomt. Uiteindelijk zal zij degene zijn die klapt en zal ZIJ je constant mogelijkheden geven om haar naar een sekslocatie te leiden. Eenmaal in de ruimte zelf zal zij zich openstellen voor jouw lichamelijke aanrakingen, want seks met jou is voor haar al veel normaler geworden.

Seksuele opsomming

Daarnaast heeft mijn vriend nog een manier om seks in haar hoofd te krijgen. Ik noem deze, de seksuele opsomming. Zij zegt een zelfstandig naamwoord en jij generaliseert haar woord en herhaalt dit in een opsomming waarin je ook tussendoor een seksuele variant noemt.

Zij zegt: Ik heb wel een goede band met mijn moeder.
jij zegt: Oh cool, banden met mensen die je liefhebt zijn belangrijk. Je hebt verschillende soorten banden. Moeder-dochter band, De vriendschappelijk band met je beste vriendin (extra:waar je misschien stiekem soms mee zoent, maar dat maakt niet uit), de platonische band met je leraar, de intieme band met iemand waarmee je regelmatig neukt en de band die je met je hond opbouwt bijvoorbeeld. Echt heel goed van die band met je moeder!

Wat je hier laat zien is dat je seks als even normaal stelt als die andere dingen, daarom zet je ze in de opsomming. Ga dus niet bij het seksuele voorbeeld anders praten of reactie zoeken. Vertrouw dat het werkt. Noem het alsof je een boodschappenlijsten opleest.

Laat haar vaker aan seks met jou denken.

De 4 technieken

1: Noemt zij iets wat je kunt herhalen in andere woorden die seks omschrijven: Doe het! Je kunt zelfs woorden noemen en vervolgens een ander woord noemen alsof je een foutje maakte.

2: Vertel een verhaal waarin je iets zegt wat enigszins seksueel op te vatten is.  Dwaal vervolgens af en leg uit dat je het NIET seksueel bedoelde, en leg dan uit hoe het seksueel op te vatten is. Benadruk dat je dit niet zo bedoeld hebt en noemt het liefst ook jezelf ( door mij, ik of me te noemen) in het verhaal waarin je uitlegt dat het NIET seksueel bedoeld was. Eindig het verhaal sociaal acceptabel. Het is dus de bedoeling dat je kernverhaal de uitleg is, de rest eromheen is omhulsel voor dit feit.

3: Zij zegt een woord. Lang, baas, hond etc. En jij geeft een opsomming waarin je de verschillende soorten op een rij opnoemt van de grotere groep waar dit woord bij hoort. Daarin noem je nonchalant een seksuele variant. Wees creatief. Dit kan bij elk woord!

4. de kracht van het beeld. Als ze bij je thuis is, kun je natuurlijk een plaatje van het Nederlands elftal in je kamer hebben hangen. Je kunt ook een erotisch plaatje van een kussend naakt stelletje ophangen. Waar denk je dat ze meer aan seks zal denken?

Lang: Lang zijn is handig als je wilt: springen over hekjes, over mensen heenkijken, de liefde wilt bedrijven met een grote vent en als je de achtbaan in wilt!

You get the picture ;). Ik hoop dat je deze vier technieken ook echt gaat gebruiken om haar vaker aan seks met jou te laten denken. Tenminste als je meer seks wilt?

Nog meer seks hebben? Koop ons SUPER AANBOD, 3 boeken over vrouwen versieren Zelfvertrouwen met Vrouwen, Internetdatinggeheimen en Uitgaan van Jezelf. Deze boeken helpen je gegarandeerd nog verder om te zorgen dat een vrouw niet alleen vaker aan seks denkt met jou. Denken aan seks OK, seks hebben is nog veel leuker 😉

super voordeel-boekenbundel-292x241

You can leave a response, or trackback from your own site.