Hoe krijg je je ex terug?

Er is een reden dat veel mannen hun ex terug willen. Dit heet emotionele investering. Je bent met haar geweest voor een reden. Jullie pasten bij elkaar op emotioneel niveau. Meestal ook fysiek, want seks is vaak de reden dat mannen zolang in een relatie blijven.

Nu ga ik je dus vertellen hoe je opnieuw seks met haar kunt hebben. Want als je een beetje hebt opgelet weet je wat de makkelijkste manier is om een meisje verliefd op je te maken. Inderdaad, je zorgt dat je weer regelmatig seks met haar hebt. Het hoeft niet zo te zijn dat je een relatie met haar wilt. Het kan zijn dat je nog steeds aan haar denkt en dat je haar graag nog minstens 1 keer wilt neuken. Het mooie van wat ik je ga vertellen, is dat je zelf kunt besluiten of zij het nog wel waard is om tijd en energie in te steken nadat je seks hebt gehad.

 

ex-vriendin terugkrijgen

Waarom vertel ik je dit nu?

Omdat ik eergisteren precies dat hebt gedaan. Ik heb seks gehad met mijn ex. De reden daarvoor was omdat ik op zoek ben naar meiden die met mijn emoties kunnen kloten. Ik weet dat ik die pijn nodig heb om snelle groei te kunnen ervaren. Nadat zij het had uitgemaakt voelde ik me voor een aantal maanden namelijk heel erg klote en uit balans gehaald. Ik had het gevoel dat zij de enige was die mij weer goed kon laten voelen. Maar zij wilde niets meer met mij te maken hebben. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen dat deze pijn die ik voelde nodig was om een veel sterker persoon te worden.

Hoe dan ook, mijn ex kon goed met mijn emoties sollen. En ik was alweer een tijdje heel stabiel en pijnloos. Ik heb veel andere meiden gedate en heb nog niet het gevoel gehad dat zij mij ook die pijn konden aandoen.

Na een tijdje appen sprak ik met mijn ex af. We zien elkaar in het winkelcentrum en ik groet haar met een knuffel. Ik voel direct de onderliggende spanning. Maar alle maanden van omgaan met andere meiden zorgden ervoor dat ik vrij kalm en rustig bleef. Nonchalant loop ik met haar richting het park. We praten, en af en toe laat ik een stilte vallen en begint zij te lachen. Er was duidelijk een seksuele spanning. Na 2 uur chillen en praten vond ik het wel genoeg geweest. Ik zeg tegen haar dat we wel naar mijn huis kunnen gaan. Ze stemt toe en we gaan richting mijn huis.

Eenmaal aangekomen nodig ik mijn beste vriend uit. Ik doe er alles aan om juist niet te doen alsof ik haar wil versieren. Het kan me niet zoveel schelen, ik wil gewoon een leuke tijd. Later nodig ik nog een aantal vrienden en vriendinnen uit. We maken er een leuk huisfeestje van. Er is alcohol en drugs. Ik besluit om een nieuwe ervaring op te willen doen. De komende uren ben ik een staat waarin ik niet goed kan lopen of nadenken. Mijn ex zorgt voor me en mijn vrienden hebben het ondanks mijn staat enorm naar hun zin. Mijn ex ziet dat. Vervolgens, wanneer ik me weer wat beter voel, belt een vriendinnetje me op. Ze nodig me uit naar haar huis om te gaan knuffelen. Mijn ex heeft dat wel door wanneer ik een half uur in een andere kamer begin te telefoneren.

Ex-vriendin-jaloers-maken
Ik kom terug en ik leg de situatie uit aan mijn ex. Ze vraagt me niet te gaan, aangezien zij toch veel leuker is. Ik had zelf niet zo’n zin om mijn vrienden in mijn huis achter te laten om zelf weg te gaan. Ik besluit om te blijven. Vervolgens proberen mijn vrienden me te overtuigen om met ze uit te gaan. Ik was alweer 2 dagen wakker en zeg hen dat ik niet mee ga.

Ik eindig dus alleen met mijn ex in huis. Ze wilt op mijn bed gaan liggen om nog even samen serie te kijken. Vervolgens begint ze me te knuffelen en te strelen.
Ik probeer haar te zoenen maar ze wijst af. Het doet me weinig. Ik zeg haar dat als ze niets met me wilt doen dat het geen probleem is. Ze zegt dat ze het raar vindt omdat we elkaar al zo lang (2 1/2 jaar) niet gezien hebben. ik begrijp haar en zeg dat ik het raar vindt op een niet al te onplezierige wijze.
Ze begint mij te zoenen en na een paar minuten en kledingstukken later stopt ze. Ze zegt: kunnen we niet gewoon slapen?

Daarna begint ze te huilen. Kennelijk had ze nu een relatie met een andere jongen.Ze voelt zich schuldig. Ik had geen idee.

Ik zeg haar dat als ze een andere vriend heeft, dat ik daar niets aan kan veranderen. Ik deel met haar mijn mening dat dan we wel beter niet elkaar meer kunnen afspreken.

Ontneem haar de verantwoordelijkheid

Ze zegt dat ze het wel wilt maar dat ze niet weet wat ze moet doen. Ik ontneem haar de verantwoordelijkheid en zeg dat het mijn schuld is. Ze wilt het niet accepteren.

We gaan terug naar de woonkamer en ik praat met haar. Ze moet duidelijk van mij horen dat het mij niet uitmaakt dat ze vreemdgaat en een slet is. Ik zeg haar dat ze nu al is vreemdgegaan en dat het niet uitmaakt. Ze is nu toch al een slet en die jongen zou toch al mij de schuld geven. Deze emotionele stimulatie brak haar. Ik sleep haar terug naar de slaapkamer en we hebben seks. De seks is beter dan ik ooit met haar heb gehad. Waarschijnlijk komt dit – naast de kennis van Alex May – ook grotendeels omdat ik zoveel meer seksuele ervaringen heb opgedaan in de tijd dat we uit elkaar waren. Ze voelt zich ook niet meer schuldig en de volgende ochtend hebben we weer seks.

Ik weet niet of ik haar terugwil, en zij weet ook niet of ze mij terugwilt. Ik weet in ieder geval dat ik me heel goed voelde na de seks. Niet alleen door het orgasme, maar ook doordat ik nu niet meer over me ex denk op een zielige manier. Ik weet dat ze me leuk vindt en ik weet dat ik me niet meer slecht kan laten voelen door haar.

Op een rijtje wat er gebeurd is waardoor ik weer seks met mijn ex heb gehad:

-Ik heb haar laten zien dat ik nieuwe goede vrienden heb gemaakt waar ik een band mee heb
– Ik heb niet geprobeerd om haar te versieren, ze bleef gewoon 2 dagen rondhangen omdat ze alleen met me wilde zijn
– Ik liet zien in mijn gedrag dat ik andere meiden had in mijn leven. Nooit heb ik expliciet verteld hoeveel of er over opgeschept bij haar. Ze merkt het op een gegeven moment gewoon in je gedrag
– Ik heb haar begrepen en naar haar geluisterd, zonder dat ik wrokken uit het verleden op haar heb gelegd
– ik heb haar goed geneukt. Ze kwam klaar en ik kwam klaar.

Meer posten over je ex vriendin terugkrijgen

https://www.meesterversierder.nl/je-ex-vriendin-terugkrijgen/

https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden%E2%80%A6-hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug-deel-1/

You can leave a response, or trackback from your own site.