Shittesten van vrouwen, hoe ga je daar mee om?

Shittesten van vrouwen is een vreemd iets voor veel mannen. Mannen denken namelijk vaak dat een vrouw versieren heel soepel en mooi verloopt. Ze spreken een vrouw aan en de vrouw vindt hem gelijk leuk. Jullie kijken elkaar heel de avond in de ogen aan en zeggen lieve woordjes. Aan het einde van de avond gaan jullie hand in hand samen naar huis in de gouden koets. Bijna nooit zal dit gebeuren, ook als je die gouden koets even buiten beschouwing houdt.

Voor de meeste van de keren zal het een ongelooflijke warrige en vage situatie zijn door allerlei shittesten van vrouwen. Jij als man moet daar een logisch structuur aan geven. Jouw structuur zal ertoe leiden dat jij en haar samen naar huis gaan of een leuke date hebben.

Waarom geven vrouwen jou shittesten?

Je gaat dus te maken krijgen met een hoop bullshit. Hier is geen ontkomen aan. Vrouwen gaan je je hele leven blijven testen. Maar gelukkig is er een manier om jezelf te trainen. Uiteindelijk ga je onbewust bekwaam te worden als het gaat om reageren en omgaan met shittesten van vrouwen. In dit artikel ga ik je leren hoe je omgaat met shittesten. Ik ga je ook uitleggen waarom vrouwen deze zogenaamde shittesten geven. Zoiets heb ik ook gelezen in het boek Uitgaan van jezelf. Dit boek leert je om te gaan met de moeilijke obstakels die je vaak voor je geschoteld krijgt bij vrouwen. Check dit boek met versiertips voor mannen hier!

Een vrouw krijgt heel veel aanbod als het gaat om seks. Zelfs minder mooie vrouwen en dikke vrouwen krijgen meer seks aangeboden dan een gemiddeld mannelijk model. Ze heeft hierdoor ongelooflijk veel sociale ervaring opgedaan als het gaat met omgaan met deze avances van mannen. Ze heeft al verschillende automatismen ontwikkeld. Dat is heel normaal en natuurlijk voor haar.

Als een vrouw voor elk contact zou openstaan op elk moment van de dag, dan zou ze niets anders doen dan met mannen praten heel de dag. Ze zou niets gedaan krijgen. Ze zou niets in haar leven kunnen opbouwen. Uiteraard wilt ze dit niet, en geeft ze dus bepaalde shittesten af om direct te testen of jij wel de moeite waard bent.

omgaan-met-testen

Hoe ga je om met een test of shittest?

Hoe weet je nou of ze je een shittest geeft? Beter nog –  hoe ga je hiermee om?  Een vrouw test je om te kijken of jij wel bent wat je naar haar laat zien: een echte man.

Ze zal je het moeilijk maken en kijken hoe je erop reageert. Als een vrouw je bullshit geeft die jullie juist verder weg brengen van het verleidingsproces, dan kan dit een shittest zijn. Ook kan ze je gewoon niet interessant vinden. Ik hoop dat je slim genoeg bent om hier het verschil van in te zien.

De manier hoe je ermee omgaat is dat je niet emotioneel reageert op wat ze zegt. Je bent niet ergens geraakt door wat ze zegt. Je twijfelt er niet aan of het wel gaat lukken om haar te versieren. Als een vrouw bijvoorbeeld tegen je zegt: ‘Ik ga niet met je mee naar huis vanavond.’’ Dan reageer je niet door te zeggen: ‘’Ah, waarom niet? Ik dacht dat je me leuk vond.’’ Dit is zo ontzettend dom en onnodig. Ze denkt al na over het feit dat jullie twee naar bed gaan met elkaar. Dit betekent dat ze je al leuk vindt. Als je dan zo onzeker reageert zal haar interesse afnamen of wel helemaal verdwijnen. Een juiste manier om hierop te reageren zou kunnen zijn: ‘’haha, grapjas. Trouwens (ander onderwerp)’’. Hier interpreteer je wat ze zegt als grapje en communiceer je dat het je eigenlijk helemaal niets uitmaakt.

Ook kun je reageren door haar met een schuin oog aan te kijken, en dan zal ze zichzelf vaak uitleggen of verontschuldigen. Dit betekent dat zij dus eigenlijk emotioneel op jou reageert. Dit is wat je wilt.

Daarbij kun je ook grappig terugreageren. Iets moeilijker, alleen sommige zaken kom je vaker tegen. Wat voorbeeldjes. Let wel, dit is eigenlijk al een mindere reactie omdat je terugreageert. Het is meer selfamusement.

Zij: “Welke openingszinnen gebruik je normaal? Ik vind deze echt slecht.”.

 

Antwoord: “Is de zin zo slecht ja?

Ja ik kan dat niet zo goed beoordelen vanuit mijn positie weet je. Wacht, anders doen we het zo. Ik doe hier alsof ik jou ben met mijn vriendinnen hier om me heen (pak een vriendin van erbij (verwijfd gaan staan) en dan kom jij zo van daar (wijzen) aanlopen en dan open jij mij met die openingszin! Oke doe maar, en wel stoer lopen hè zoals ik deed!” –> rollenspel rest van de avond

Zij: Heb je ook nog wat leuks te vertellen?

Antwoord: “Nee joh, als ik ook nog leuke dingen ga vertellen ga je me veel te leuk vinden, dat moeten we niet hebben.”

In elke interactie is er 1 iemand die meer reageert op de ander dan de ander op de 1. Je wilt dus dat een vrouw vaker emotioneel reageert op dingen die jij zegt, dan andersom. Wees de persoon waar de vrouw haar rust vindt, en ze zal veranderen in een poeslieve meid die jou geweldig vindt.

leer-vrouwen-poeslief-temaken 

Net zoals deze meid. Zij veranderde in een poeslieve meid nadat ik de technieken toe had gepast die in dit artikel staan beschreven 😉

Ik heb trouwens over deze technieken een rapport gemaakt wat je van mij gratis in je bus kan krijgen naast allerlei tips over vrouwen versieren.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.