Lichaamstaal en stemgebruik bij vrouwen versieren

Ik heb ooit ergens gelezen dat communiceren maar 9% de inhoud van de woorden is die uit je mond komen. Dan blijft er nog 91% over van het communiceren die alleen bestaat uit lichaamstaal en stemintonatie!

Daarom ga ik een artikel schrijven wat lichaamstaal en stemgebruik beschrijft. Als je de technieken onder controle krijgt zullen je resultaten met vrouwen enorm omhoog gaan. Je moet je namelijk eerst bewust worden hoe je nu je stem en je lichaam gebruikt.  Als je er dan mee oefent, zal je er uiteindelijk niet meer over na hoeven denken. Zo kan jij ook een playboy leven krijgen!

Hij weet zijn lichaamstaal en stemgebruik vast goed te gebruiken!

Hoe word je onbewust competent?

Je wilt deze vaardigheid ontwikkelen tot een tweede natuur.  Zo gaat dat met elke vaardigheid. Je bent eerst niet bewust van het feit dat je niet weet hoe het moet. Daarna leer je dat je heel veel dingen nog niet weet. Je bent dan bewust incompetent. Vervolgens ga je heel veel oefenen met de technieken. Waarnaar je uiteindelijk bewust competent wordt. Je kunt het wel, maar je moet er wel bewust over na denken en geconcentreerd op zijn. Net zoals dat je als kind leert veterstrikken. Wanneer je het pas net geleerd hebt te kunnen, moet je helemaal gefocust zijn om het te kunnen doen. De volgende stap is onbewust competent worden. Het gat tussen bewust competent en onbewust competent kan alleen gevuld worden door oefening. Automatismen moeten in je hersenen aangemaakt worden, zodat jij onbewust precies weet wat je moet doen in elke situatie.

De eerste paar seconden zijn fataal

De eerste paar seconden in de interactie met een vrouw zijn fataal. Ze geven je een voorsprong op andere mannen of ze breken je. Hierbij speelt lichaamstaal en stemgebruik een hele belangrijke rol. Stemgebruik is het meest belangrijk. De intonatie en volume van je stem maken een groot onderdeel uit van de subcommunicatie tussen mensen. Als je een vrouw aanspreekt moet je duidelijk en met een redelijk tot hard volume spreken. Dit communiceert dat je niet bang bent dat andere mensen je horen. Zij hoeft niet bang te zijn dat je dingen gaat zeggen die haar in een oncomfortabele en warrige positie zetten.

lichaamstaal

Wil je leren om deze vaardigheden als tweede natuur te bezitten? Klik op gratis vrouwen versieren tips  en krijg daarmee gratis video’s. Hierin leer je om een nummer van een vrouw binnen een minuut te krijgen. Net zoals ik hieronder op Rotterdam Centraal vorige week.

regel-een-nummer-binnen-1-minuut

Daarnaast, de meeste mannen stellen met verkeerd stemgebruik een vraag. Hun stemgebruik verraadt angst. Ze lijken zo bang te zijn de andere te beledigen met de vraag. Hoe leidt een vrouw dat nu onbewust af aan hun stemgebruik? Nou, de intonatie van de stem van de meeste mannen gaat omhoog aan het einde van een zin zoals: ‘’Waar kom je vandáán?’’. Dit wil je juist vermijden.  Je komt zo minder zelfverzekerd over. Je wilt aan het einde van de zin neutraal of naar beneden eindigen. Dit laat zien dat je haar een beetje aan het testen bent. Wanneer je stem namelijk naar beneden gaat aan het einde van de zin is het alsof je een bepaalde autoriteit hebt waaruit je spreekt. Daarnaast is het vanuit je innerlijke geest iets raars. Je moet erin geloven dat jij de prijs bent! Je moet geloven dat je haar een cadeautje geeft met jouw aandacht. Zij begint toch te lachen. Zij bedankt je er toch voor? Nou dan!

De juiste lichaamstaal

Verder, lichaamstaal is iets waar je niet al te veel bewust op moet gaan letten als je een vrouw aan het versieren bent. Je algemene lichaamstaal moet relaxed en functioneel zijn. Wanneer je ergens gaat zitten, ga je in een houding zitten waaruit het moeilijk is om ineens op te staan. Dit betekent dat je dus eigenlijk kwetsbaar zit. Wanneer iemand je zou aanvallen, zou je niet direct kunnen reageren. Wanneer je dus comfortabel, relaxed en kwetsbaar zit, communiceert dit aan de mensen om je heen dat jij niets te vrezen hebt. Bij het staan geldt hetzelfde. Je staat in een houding dat comfortabel, relaxed en kwetsbaar is. Je bent wel stabiel, zodat je niet zomaar omvalt. Alleen kun je best de ene voet over de andere doen en op 1 been staan. Dit laat zien dat het niet waarschijnlijk is dat je onder een bepaald gevaar staat. Dit communiceert weer die relaxte vibe en een persoon zal er automatisch ook relaxt van staan.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.