Hoe houd je de vrijheid in een open relatie?

Heel veel mannen die de kunst van het vrouwen versieren al redelijk onder controle hebben, ondervinden niet veel problemen meer met het verleiden van vrouwen. Ze kunnen uitgaan en vrouwen mee naar huis nemen. Ook kunnen ze dates regelen en vrouwen op dates mee naar huis nemen. Dan wordt het moeilijk. Meestal verliezen ze de vrouw weer binnen een korte tijd. Om een vrouw nu niet te verliezen na een stuk of 5 dates is voor deze mannen meestal gewoon weer iets lastiger. Vaak vraagt een vrouw dan wel iets meer van ze. Mannen willen een leuke vrouw niet verliezen.  Echter ze willen meestal ook – in ieder geval niet meteen – hun vrijheid verliezen. Hou houd je de vrijheid wat langer en houd je een open relatie zo lang mogelijk leuk?

fuckbuddies for ever and ever

 

Vrouw willen relaties – mannen willen seks?

Een vrouw is van nature eerder geneigd om een relatie met een man te willen als ze al redelijk emotioneel geïnvesteerd is. Vrouwen geven vaak seks aan mannen om een relatie te krijgen. Mannen geven vaak relaties aan vrouwen om seks te krijgen. Het lastige van seks hebben met een vrouw is dat zij al sowieso emotioneel geïnvesteerd raakt. Zeker als je vaker seks met haar hebt. De meeste vrouwen vinden het hebben van seks dus een emotionele daad. Hoe ga je hiermee om?

Spreek niet te vaak met haar af

Spreek niet te vaak met haar af. Als je niet te vaak met haar afspreekt, is de kans dat ze emotioneel erg geïnvesteerd in je raakt minder groot. Je wilt namelijk niet dat ze je als gewoonte in haar leven integreert. Het probleem hiermee is namelijk dat ze allerlei gedachtes naar jou heeft als ze niet bij je is. Ze krijgt die rond dwarrelende gedachtes bij elke sexy man die ze vaker ziet.  In het speciaal de mannen waar ze seks mee heeft kunnen krijgen. Je bent dus ook helemaal niet bijzonder als dit bij jou gebeurt. Spreek dus niet vaker dan 1 keer per week met haar af.

Zij moet wel emotioneel geïnvesteerd zijn in jou

Aan de andere kant kun je het ook niet permitteren om haar niet emotioneel geïnvesteerd te laten zijn in jou. Ze moet je immers leuk genoeg vinden om je vaker te willen zien. Ze dient je te missen als je er niet bent. Je laat jou missen door dus niet door vaker met haar af te spreken. Als jullie wel met elkaar afspreken,  maak je voor haar de date bijzonder. Gedraag haar alsof het je vriendin is, maar begin nooit over het hebben van een relatie met haar. Probeer het idee dat jullie een echte relatie zouden hebben te ridiculiseren. Hou wel haar hand vast. Laat haar weten dat je het ontzettend leuk met haar hebt. Zeg dat je het heel leuk vindt om haar te zien.  Je geeft haar dus een goed gevoel over jullie samen. Tegelijkertijd ben je een koude kikker als zij tracht om je vaker te zien. Als ze het heeft over het feit of je met andere meiden aan het daten bent zeg je dit:

‘’Ik heb niet eens tijd om aan andere vrouwen te denken.’’ (je liegt niet)

Als ze vraagt of je een relatie met haar wilt of iets in die trant:

Kijk haar serieus in de ogen aan en zeg: ‘’Luister, ik vind het op dit moment heel gezellig met je en dit wil ik graag zo houden. Vind jij het ook gezellig?’’

Ze zegt dan altijd ‘’Ja’’. Dan zeg je: ‘’Oke mooi, dan begrijpen we elkaar. Laten we nu (vul in) gaan doen. ‘’

Je bent niet helemaal eerlijk tegen haar maar je liegt ook niet. Het is het grijze gebied. Jammer genoeg gaat het je (bijna) nooit lukken om een vrouw langer dan een jaar bij je te houden. Een vrouw gaat je bijna nooit voor een jaar helemaal awesome vinden zonder dat je haar laat blijven smachten naar meer van jou. Mensen willen vaak iets hebben als ze het nog niet helemaal hebben. Als ze een deel van jou heeft geproefd wil ze de rest ook. Geef haar dus nooit alles, anders zal het verlangen gestild zijn.

Houd het contact kort en zie haar niet te vaak

Belangrijkste dus is om het contact met haar kort en niet te vaak te houden. Bovendien overweeg nooit om een relatie met haar te beginnen. Als je zelf namelijk gaat twijfelen dan heeft ze je. Een besluit voor een vaste of open relatie had je al moeten besluiten wanneer je haar in het begin leerde kennen. Kom niet terug op je besluit anders is het klaar.

stel3

Hoe gaat het mis in een open relatie?

 

Er zijn drie manieren waarop het mis kan met vrijheid in stabiele open relatie gaan.

1. Je geeft haar te veel en ze verliest interesse.

2. Jullie beginnen een monogame relatie.

3. Je geeft haar te weinig en maakt jullie ontmoetingen niet bijzonder meer voor haar.

In het derde geval verliest ze meestal interesse en zie je haar nooit meer terug. Ze besluit dan voor zichzelf dat ze je niet leuk vindt. Dat besluit is meestal omdat ze denkt dat jij haar niet leuk vindt. Laat haar dus niet besluiten dat ze jou niet leuk vindt. Laat het gewoon niet gebeuren als je haar voor lange tijd wilt houden. Dat doe je dus door de open relatie enorm spannend te houden. Zo houd je jouw relatie vrij en open.  Juist dat kost je meer energie dan gewoon een vaste relatie. Een vaste relatie waar je wellicht 1 x in de 3 maanden eens uit eten dient te gaan. Jij dient constant allerlei onverwachte creativiteit ten toon te spreiden. Je dient haar constant te prikkelen. Wat zou hij nou weer gaan doen. Het leukste is natuurlijk als de vrouw zelf ook gaat meespelen. Als de vrouw zelf dingen gaan bedenken. Dat soort vrouwen maakt meestal dat jij ook enorm gaat genieten. Het gevaar voor 2 komt dan weer om de hoek kijken. Als je het echt wilt – man ik houd je niet tegen.

Hoe houd je jouw vrijheid voor altijd!

Wat je dan in ieder geval beter tegen de vrouw kan zeggen is dit: “Joh, ik heb eigenlijk niet zoveel behoefte meer aan andere vrouwen. Ik vind jou erg leuk. Het zou best wel eens kunnen dat ik heel geil wordt, en ik heb dan toch zin om met een andere vrouw naar bed te gaan. Echter ik heb wel het idee dat ik altijd graag bij je terug zou willen komen. Echter nu heb ik eigenlijk helemaal niet meer zo de behoefte. Is dat OK met jou?” Je zult dat de strekking van de titel dan geheel bewaarheid voor je wordt. Ik wens jou en je partner(s) heel veel plezier met jullie open relaties!

 Wil je nog leuke SMS-jes sturen naar je verschillende dates? Download dan GRATIS onze SMS2DATE app via de Google Play of I-Tunes Store op je  Android Phone of I-Phone met leuke tips voor tekstberichtjes naar haar in allerlei situaties. 

SMSversiertips

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.