Vrouwen liegen en vrouwen zijn sletten

Vrouwen liegen en vrouwen zijn sletten. Ha, dit klinkt echt als een titel van een artikel waarin ik vrouwen ontzettend af ga kraken. En sommige zullen dat waarschijnlijk ook zo opvatten. In dit artikel ga ik namelijk twee eigenschappen die elke vrouw in zich heeft uitleggen. Als je deze eigenschappen kent, zal je vrouwen wellicht heel anders gaan zien.  Of dit positiever is of negatiever moet je helemaal zelf invullen. Ik heb het zelf niet zo van de ethiek.

Wil jij een drankje met deze slet doen?

Vrouwen kunnen goed liegen

Hoe dan ook, de eerste eigenschap die vrouwen in zich hebben is dat ze ontzettend goed kunnen liegen. Dit doet een vrouw om 1 zichzelf te beschermen en 2 om mannen te testen. Als je een vrouw in een club aanspreekt en je probeert haar te zoenen en ze zegt: ‘’Ik zoen nooit met mannen in een club’’. Dan liegt ze. In ieder geval bedoelt ze niet wat ze zegt. Neem dat maar van mij aan.

In dit geval kan ze bedoelen dat ze niet met een man zoent zoals jij je naar haar blootstelt, of ze bedoelt dat je beter je best moet doen.

Een ander voorbeeld waar een vrouw liegt om zichzelf te beschermen is wanneer je haar aanspreekt en ze zegt: ‘Ik moet mijn vriendinnen zoeken’’.  Of een andere klassieker: ‘ik moet naar het toilet’, die een vrouw misschien wel 5 keer gebruikt op een avond. Waarnaar ze vervolgens wegloopt. Ze is niet verplicht om haar vriendinnen te zoeken en jou af te wijzen. Waarschijnlijk moet ze niet 5 keer op een avond naar een toilet. Het is haar keuze om jou op die manier af te wijzen. Dat is voor haar makkelijker omdat ze je dan misschien ‘minder’ pijn doet door niet eerlijk te zijn.

Neem haar niet te serieus

Wat ik hier wil zeggen is dat je de inhoud die uit de mond van vrouwen komt niet te serieus en letterlijk moet opvatten. Het gaat om de onderliggende emoties die zij sub communiceert. Liegen is menselijk. Daar gaat het niet om. Helaas zijn er ontzettend veel mannen die zich geruststellen. Ze stellen zich gerust in de gedachte dat ze alles hebben gedaan wat ze konden doen. Iets wat helemaal niet niet zo is. Ze leggen zich erbij neer en vertellen zichzelf dat het helaas niet anders had kunnen zijn. Dit accepteren is dus hetzelfde als liegen tegen jezelf. Doe dit dus niet en denk rationeel na over wat werkelijk betekent wat ze zegt.

Vrouwen zijn sletten

Dan komen we op het tweede punt. Vrouwen zijn sletten. Voor de meeste klinkt dit heel negatief in de oren. Wie dat heeft bepaald weet ik ook niet. Vroeger was het voor vrouwen wellicht niet handig om al haar melk weg te geven omdat mannen dan niet de koe meer willen kopen. Maar vandaag de dag ligt de situatie heel anders. Maagd zijn is niet iets om mee te pronken. De meeste mannen willen een vrouw die tussen de lakens ook weet waar ze mee bezig is.

Ik hou van sletten

Vrouwen genieten van seks

Hoe dan ook, vrouwen zullen genieten van seks. Ze hebben een geslachtsorgaan dat puur en alleen bestaat voor genot: de clitoris. Ze hebben veelzijdige ‘maffe’ fantasieën. Om dit feit te negeren ben je als man niet handig bezig. Sommige vrouwen delen mannen bijvoorbeeld in twee groepen. Een groep die zij beschouwen als ‘sletten’, die ze gerust voor een one night stand mee naar huis kunnen nemen. En een andere groep die ze beschouwen als ‘prinsessen’ of ‘anders’ , die ze anders zouden moeten behandelen. Deze overtuiging is niet alleen ongelooflijk onlogisch, het werkt ook nog eens in je eigen nadeel. Een vrouw die geil is en jou leuk vindt wil seks van je. Beter gezegd ze wil dat jij ervoor zorgt dat jullie seks kunnen hebben. Als je haar vervolgens ‘anders’ behandelt, kan dit betekenen dat ze interesse in jou verliest. Probeer elke vrouw dus als een vrouw te behandelen zoals jij dat doet. De manier die voor jou werkt. Ga vrouwen niet indelen op basis van haar sletterigheid.  Onthoud dat vrouwen ook gewoon mensen zijn met genot. Vrouwen willen ook plezier ervaren.

Vrouwen liegen trouwens het meest over het feit dat ze sletten zijn. Dit is om die ‘naïeve’ mannen in hun sprookjes te kunnen laten geloven. Vrouwen met vriendjes gaan evenveel en (ik geloof) wel meer vreemd dan mannen.

Wat zou jij doen als je elke week minstens door 10 verschillende mooie vrouwen seks krijgt aangeboden? Oordeel ze er dus niet over. Negatief zijn op deze manier naar vrouwen toe komt meestal alleen van mannen die niet aan hun trekken komen. 😉

vrouwen versieren tips

You can leave a response, or trackback from your own site.