8 Goede Voornemens Om Mooie Vrouwen Te Versieren Met Nieuwjaar (Deel 1 van 3)

8 Goede Voornemens Om Mooie Vrouwen Te Versieren Met Nieuwjaar (Deel 1 van 3)

Ik heb voor jou goede voornemens gemaakt dit jaar.

Het is een beetje arrogant om dit zo te zeggen, maar laat mij het je uitleggen.

Je kijkt deze blog dagelijks. Dit omdat je jouw succes rondom het versieren van mooie vrouwen wilt verbeteren. Jaren geleden zat ik in hetzelfde schuitje. Toen bedacht ik een methode waarmee je vrouwen kon daten die ‘out of your league’ zouden zijn. Toen wist ik dat ik deze methode ook wilde delen.

Ik heb de hele wereld rondgereisd om meer te leren over versieren en in de tussentijd inspirerende mannen en mooie vrouwen ontmoet. Honderden, als het er niet duizenden zijn geweest. Tal van mensen die het heft in eigen hand wilden nemen. Zij kozen voor een leven met het succes van mooie vrouwen om hen heen als resultaat van het eenvoudig versieren.

Ik werd aan het denken gezet. Wat maakte het verschil nou voor de mannen die relatief snel goede resultaten boekte en zonder moeite echt mooie vrouwen stuk voor stuk konden aantrekken en versieren?

Toen had ik al veel ervaring. Ik wilde niks gaan bevooroordelen. En raad eens? De succesfactoren waren simpeler dan ik dacht. Ze hadden niks te maken met leeftijd, looks, geld of iets dat hier op leek.

Er zijn 8 dingen. 8 dingen die mannen die snel goed werden deden, en de anderen die achter bleven nalieten. Ik kan je een ding verklappen. Het waren niet de technieken. De technieken heb ik uitvoerig beschreven in mijn Vrouwen Versieren boek “Zelfvertrouwen met vrouwen”. Het waren zaken op een hoger niveau.

En deze 8 dingen zijn prima als goed voornemen voor het jaar 2013. Zelfs zo goed dat ik je PERSOONLIJK garandeer dat jij resultaten gaat krijgen als je je vasthoudt aan deze 8 voornemens.

1. Oefening

 

“In-field is waar je leert. Al het andere is er simpelweg voor om je in-fields productiever te maken.”

In het boek ‘Outlier’ beschreef Malcolm Gladwell dat iedere elite (expert) in een bepaald veld ongeveer 10.000 uur oefening in het veld heeft gehad.

Nu hoef je niet net als mij dit aantal uren te gaan benaderen. Wat ik je wel echt duidelijk wil maken is dat je véél oefening nodig hebt.

Zie je vaardigheden met het versieren van mooie vrouwen als een spier. Als je naar de fitness zaal gaat en daar je oefeningen doet, worden je spieren groter. Als je dit niet doet, krimpen ze. Jouw sociale spieren doen hetzelfde als je mooie vrouwen op straat of in de kroeg gaat versieren met de versiercursus  van de Dating Doctors of koop ons vrouwen versieren boek van de Dating Doctors, of wordt gratis lid van onze nieuwsbrief (gratis 75-delige cursus!). Doe iets…alsjeblieft? Doe het voor jezelf. Want oefening heb je nodig.

Hoeveel oefening heb je dan wel nodig? Hoe meer, hoe beter. Logisch. In het algemeen zou je aan een paar uur iedere week genoeg moeten hebben.

Kun je je hier aan vasthouden?

2. Verzamel goede wings

“Ik ga nu regelmatig stappen met jongens die ik ben tegen gekomen op de bootcamp. Ik weet dat zij goed zijn, veranderingen willen doormaken en dat ze hun stuff kennen. No offense naar de jongens waar ik voorheen mee uit ging hoor. Echter, naast de goede inhoud van het bootcamp zelf is dit een behoorlijke verandering geweest voor mijn game.”

Als je nieuw bent kan je veel hebben aan een goede wingman die je motiveert en je pusht om vrouwen aan te spreken. Hij blijft jou aansporen om te approachen en helpt jou door je aanspreekangst heen te beuken. Jij doet hetzelfde voor hem.

Maar het gaat verder…

… een goede wingman geeft veel support op verschillende aspecten van pickup. Een goede wingman verhoogt je sociale waarde (social proof), zorgt dat jij tijd krijgt om met die vrouw te praten die je echt wilt, heeft invloed op de einde-van-de-avond logistiek (waardoor jij met de meid naar husi gaat) en nog veel meer. In sommige situaties is het haast onmogelijk om zonder een goede wingman mooie vrouwen te versieren.

Dat was het voor vandaag. Lees morgen en overmorgen deel 2 en 3.  Wil je meer dan lezen? Wil je ook echt een complete verandering in heel je leven bewerkstelligen. Wellicht is onze versiercursus wat voor jou?

Groeten,

SmoothDoc

Deel 2: Vrouwen versieren met Nieuwjaar

Deel 3: Vrouwen versieren met Nieuwjaar 

Kijk ook zeker ook even deze post: Vrouwen versieren – kussen – neuken – met Nieuwjaar.  

You can leave a response, or trackback from your own site.