Mooie Vrouwen Verleiden? 5 Tips Voor Telefoonnummer. Deel 2

Mooie Vrouwen Verleiden? 5 Tips Voor Telefoonnummers. Deel 2

Heb je deel 1 niet gelezen kijk dan eerst even op deel 1 van Mooie vrouwen verleiden, 5 tips voor telefoonnummers krijgen van vrouwen.

Vrouwen verleiden, lukt het je nog steeds niet zoals je wilt. Lees dit. We hebben het gisteren gehad over dat de mate van investering over het algemeen een goede graadmeter is over de betrouwbaarheid en kwaliteit van een gekregen telefoonnummer. Hoe beter je dit principe onder de knie hebt, hoe gemakkelijker het verleiden van mooie vrouwen jou af zal gaan! Dus hoe beter haar investering naar jou toe, hoe beter de kwaliteit van het telefoonnummer. Mocht je een en ander zijn vergeten, kijk dan even terug naar de post van gisteren.

Ik heb je beloofd om vandaag de 5 tips te geven ie ervoor gaan zorgen dat je aantal flaky telefoonnummers drastisch zullen afnemen en je telefoonnummers meer ‘solide’ worden. Vooruit, laat de mooie vrouwen dit a.u.b. niet lezen! Hier komen ze op een rijtje:

1. Bouw tijdens het mooie vrouwen verleiden een emotionele band met hen op voordat je hen om hun telefoonnummers vraagt

2. Verplaats de mooie vrouwen tijdens het verleiden in de kroeg of club meerdere keren. Je laat hiermee zien dat je controle hebt over de interactie en je een mannelijke leider bent die mooie vrouwen de baas is.

3. Verplaats ze naar een andere locatie als dat mogelijk is. Het verleiden van mooie vrouwen wordt hiermee namelijk en stuk minder lastig omdat je een extra herinnering van jou in haar gedachten plaatst. Zeker bij mooie vrouwen ga jij hier de vruchten van plukken!

4. Zet jouw nickname en telefoonnummer in haar telefoon. Vrouwen verleiden krijgt een andere insteek, omdat wanneer je haar gaat bellen of smsen zij automatisch wordt herinnerd aan die geweldige avond die je met haar hebt doorgemaakt.

5. Bespreek op zijn minst in grote lijnen over je volgende afspraakje met haar. Hoe je dit moet doen lees je in ons beste boek met versiertips. Als ze hiermee akkoord gaat, vraag je aan mooie vrouwen hun telefoonnummer. Op deze manier laat je zien dat je niet enkel haar telefoonnummer wilt, maar laat je zien dat het niet je doel was maar slechts een middel om met haar af te spreken. Beetje bij beetje word je op deze manier beter in het vrouwen verleiden.

Hier volgt nog een eenvoudige oefening die je kunt doen: Ga voor de komende paar weken uit en vraag haar niet om haar telefoonnummer tenzij ZIJ je een hint geeft om elkaar nog eens te zien. Op dit moment verhoog je de aantrekkingskracht en emotionele connectie tussen jou en haar tot het punt waarop ze helemaal naar je verlangt. Moeite hiermee? Ons boek met versiertips  kan je hier goed bij helpen.

In het begin zal dit niet gemakkelijk zijn, maar het blijft een goede oefening. Het zal je helpen om inzichten te krijgen in het moment wanneer je het best voor het nummer van mooie vrouwen kunt gaan.

Hetgeen hier verteld is echt pas het topje van de ijsberg rondom het krijgen van ‘solide’ telefoonnummers en het omzetten hiervan in dates.

Meer info? Kijk op mijn boek met versiertips. Of wil je gelijk voor workshops vrouwen versieren gaan of meer?

Vrouwen verleiden wordt nog eens echt makkelijk!

Groet,

SmoothDoc

P.S. na het bellen kun je eens denken over onze SMS2DATE app te downloaden op je smartphone. Het is gratis dus dat is helemaal mooi.


You can leave a response, or trackback from your own site.