Alex May – Spuiten En Slikken: Review

Alex May – Spuiten En Slikken: Review

Gisteren was het dan zo ver. Bij Spuiten en Slikken kon je zien hoe Alex May een korte demonstratie geeft van zijn kunsten rondom het verleiden van mooie vrouwen. Onvoorspelbaar zijn en de vrouw klaarstomen en op de puntjes van haar tenen laten staan, smekend en verlangend naar jou, is waar hij bekend om staat en waarmee hij grote resultaten boekt. Kort en krachtig maakt dit zo’n beste minnaar.

Volgens Alex May zijn de studenten die zijn seksseminars en seksworkshops volgen in de ogen van de vrouwen na de desbetreffende avond de beste lovers die deze mooie vrouwen hebben meegemaakt.

Hij is en blijft onvoorspelbaar zoals je gister kon zien. Hij stopt ze niet in bed. Hij gaat ze niet gelijk zoenen. Hij gaat enkel langzaam, heel langzaam, aan haar nek ruiken om haar op te winden. Op zijn minst 5 minuten.

Wat betreft het zoenen wist hij te vertellen dat de lippen van je tijdens het zoenen heel ontspannen moeten zijn. Net als twee worstjes. Daarnaast is het de bedoeling dat je jouw speeksel in je mond houdt. Zorg niet dat je jouw natte tong in haar mond probeert te duwen en gaat draaikolken met je tong. Hou het allemaal erg ontspannen, relaxed en vooral teder. Wissel dit af met haar ‘dominant’ te verplaatsen. Bv haar tegen de muur duwen, haar in bed leggen enzovoorts. Op deze manier laat je beiden kanten zien: de softe, tedere, liefdevolle beste minnaar, en aan de andere kant, de ruwe, dominante, leidende Love Guru met typische karakteristieken van een alfamannetje. Dit laatste kon je gisteren bij Spuiten en Slikken niet zien in de uitzending maar is inside information van zijn workshop en seminar.

Hierna legt hij de meid pas in bed. Hij gaat haar hier zoenen en haar dan langzaam ontkleden. Hij springt niet gelijk op haar vagina zegt hij. Hij noemt dat de meeste mannen het vingeren hebben geleerd van de pornofilms… een heel vervelende manier die een vrouw niet prettig vindt. Wat Alex May ze leert is iets dat ik eerder in een post heb geschreven: langzaam en rustig de vingers inbrengen.

Wanneer hij de vrouw wilt gaan penetreren, zet hij de vrouw op zich en in plaats van dat hij verticaal haar gaat verwennen, gaat hij haar eerst uitgebreid horizontaal op en neer bewegen, zodat ze helemaal opgewonden wordt en echt klaar is voor het echte werk.

Mocht je de uitzending bij Spuiten en Slikken hebben gemist, dan kun je hem vast via het internet een keer nakijken. Mocht je hem wel al hebben gezien en nu denken van, damn, ik wil meer van deze man weten, neem een kijkje op de seksles website voor zijn actuele workshops en seminars.

Neem ook zeker even een kijkje op deze website, voor Alex May en andere aankomende events!

Veel seksplezier!

Groeten,

SmoothDoc

Introductie Alex May de Loveguru 

Kijkje in de seksworkshop deel 2

Kijkje in de seksworkshop deel 2

De TV-uitzending met Alex May 

You can leave a response, or trackback from your own site.