Vrouwen die jou als man versieren?

Vrouwen die jou versieren? 

Gebeurt het echt dat vrouwen af en toe mannen versieren? Ja, dat gebeurt echt. Vrouwen versieren ook mannen. Meestal blijft het bij een glimlach in jouw richting, echter soms gebeurt het toch echt dat vrouwen mannen benaderen. Ok, dan kun je nog het op tientallen manier helemaal verkloten. Maar toch, de eerste stap is al gezet. Als het makkelijk kan, dan liever toch makkelijk niet waar?

Hoe kan je het verkloten als een vrouw jou versiert?

De eerste en meest voorkomende manier is gewoon niet doorhebben wat er aan de hand is en wat er gebeurt. Een eenvoudig voorbeeld was toen ik zelf 16 was en ik bij een meisje werd uitgenodigd thuis voor iets met haar huiswerk of een boek teruggeven. Ik vond het wel een beetje vreemd, alleen daar zat ze dan aantrekkelijk te wezen op een schommel die in haar kamer hing.

Maar echt, ik was alleen maar bezig met het boek teruggeven of zoiets. Later hoorde ik van haar (op 1 of andere manier was het veel later me toch nog gelukt met haar seks te hebben) van mijn totaal domme houding. Ik had daar met haar en wel meteen seks met haar kunnen hebben. Ze was er klaar voor mij te versieren. Echter ik was met heel andere dingen bezig. Toen dacht zij natuurlijk, van nou; “Blijkbaar geen interesse.”

Toch het kan iedereen overkomen. Ook beroemde volwassen mensen en zeer gevatte mensen als bijvoorbeeld een TV-komiek.

Dus 1 van de eerste dingen die jij jezelf aan kan leren is denken dat elke vrouw jou wilt versieren. Ga er ook van uit dat iedere vrouw “goede bedoelingen” met je heeft. Begin er maar eens mee met je ogen van je telefoon of de straat te halen en begin maar eens vrouwen aan te kijken. Begin maar met oogcontact.

En komen ze me nu versieren SmoothDoc? Nou, niet te snel. Ook al doe je de volgende dingen allemaal, stuk voor stuk, dan nog gaat het niet al te vaak gebeuren. Echter je geeft je wel een stuk hogere kans dat het een keer gebeurt. En dan, wat moet ik zeggen? Nou zeggen, hoef je niet zo veel. Je moet luisteren, en zo snel mogelijk haar uitnodigen bij je thuis om samen wat te koken. Ze wil jou, dus maakt het jezelf maar makkelijk. Als ze dat nog niet wil, nou dan wil ze vaak wel iets als drinken in een barretje of zo. Gelijk heb je een leuke tactiek. Ik noem deze tactiek ook wel, vraag haar ten huwelijk en ga dan met haar op date.

De tactiek is dat je eerst gruwelijk belachelijk veel vraagt, waarna je de eigenlijk redelijke vraag stelt. Zoals; “Wil je met met trouwen” zal niet echt goed werken bij een redelijk wildvreemde. Echter daarna vragen voor een date, werkt meestal beter als gelijk vragen voor een date. Probeer het maar eens.

Enfin terug naar vrouwen die jou als man gaat versieren. Wat kun je doen. Ik geef jullie hierbij 9 tips zodat de kans in ieder geval veel groter wordt dat vrouwen jou als man gaat versieren. Daarbij komt nog dat al deze tips het ook voor jou als man makkelijker maakt om vrouwen te versieren. Dus, het is in ieder geval wat vrouwen versieren betreft altijd een 2-zijdend zwaard.

Vrouwen versieren tip 1 : ga waar ze zijn

Als jij thuis zit kun je lang wachten tot een vrouw jou eens aan gaat spreken. Ga wel waar de vrouwen zijn natuurlijk. Duh…..het klinkt logisch, toch zie ik vaak als datingcoach mannen zich wel erg weinig begeven in de omgeving van vrouwen, dus ik schrijf het toch maar even hier op.

Vrouwen versieren mannen tip 2: pauwtheorie

Het meest simpele en meest bekende blijft nog altijd de good old pauwtheorie. Met andere woorden, heb iets opvallends aan. Een opvallende ketting of horloge of opvallende schoenen. Maak het haar zo makkelijk om een opmerking te maken over jou. Let wel! Al zegt ze dat je belachelijke homoschoenen aan hebt, dat maakt geen ene flikker uit. Ze benadert je, ze vindt je leuk. Waarom zou ze er anders iets van zeggen. Ze staat voor je, nu is het alleen een beetje simpelweg niets laten merken dat haar opmerking je iets doet. Ja, je weet mannen zijn altijd een beetje onhandig met dat soort dingen. Wil je wellicht mijn persoonlijke kledingcoach worden?

Vrouwen versieren mannen tip 3: neem vrouwen mee

Vrouwen zijn enorme klessebessen. Verder vinden vrouwen het enorm interessant als je een stel vrouwen om je heen hebt. Hoe krijg je een stel vrouwen om je heen. Nou ga naar iets waar enorm veel vrouwen zijn. Bijvoorbeeld een yogaclubje. Organiseer na een tijdje iets voor ze. Ta, ta, daar heb je jouw vrouwen. Ze hoeven voor jou niet eens aantrekkelijk te zijn. Het enige wat het moeten zijn, zijn vrouwen. Daarnaast kun je vrouwen die jou wel aantrekkelijk vinden en jij niet zo, friendzonen. Hou je lul eens even in je broek en ga gewoon lekker met ze uit. Zij regelen dat je in gesprek komt met vrouwen, en jij regelt dat ze in gesprek komt met mannen. Zo simpel, echt elke beetje vriendin wil graag die deal met je maken.

 Vrouwen versieren mannen tip 4: lichaamstaal

Vertraag je bewegingen, houd je hoofd recht omhoog, schouders naar achter en kijk rustig rond en stel jezelf voor als een enorm aantrekkelijk iemand. Kijk iedereen rustig en vriendelijk aan. Praat met iedereen rustig en beheerst. Het zou niet lang moeten duren en je krijgt zogenaamd “Buurtalarm” vrouwen komen dichtbij je in je buurt staan. Als je de lichaamstaal en het gedrag aanneemt van een aantrekkelijk en machtig iemand heb je veel meer kans dat vrouwen dichtbij je gaan staan. Veel vrouwen komen nu dichtbij die aantrekkelijke man staan. Er zijn vrouwen die je benaderen, dat zijn de moedigste en brutaalsten. Naar mijn ervaring zijn dat de vrouwen die echt gemiddeld het beste in bed zijn. Het is maar dat je het weet.

Vrouwen versieren mannen tip 5: kom terug

Sommige vrouwen hebben wat bedenktijd nodig. Ziet ze jou weer voor de 3e keer in de club en je hebt haar nog altijd niet benaderd, dan zou het wel eens kunnen dat ze nu toch zelfs eens actie gaat ondernemen. Ook zij kent namelijk het gevoel van spijt dat ze geen actie heeft ondernomen. De volgende keer als ik hem zie spreek ik hem wel aan, heeft ze zich voorgenomen. Moet je daar natuurlijk wel een keertje terugkomen.

 

praatbelachelijkhard

 

Vrouwen versieren mannen tip 6: praat belachelijk luid

Ooit wel eens mannen op de markt horen praten. Dat is ongeveer het geluid wat je moet maken. Er mogen best vrouwen op je af komen en zeggen “Goh, jij praat wel erg luid. We kunnen alles verstaan wat je zegt”. Juist mannen die luider praten krijgen meer aandacht. Luider praten staat ook voor zelfverzekerd zijn. En ja, ons boek over vrouwen versieren heet niet voor niks Zelfvertrouwen met vrouwen.

Vrouwen Versieren Boek

Vrouwen versieren mannen tip 7: praat met iedereen

Praat tijdens uitgaan met iedereen, ook met mannen en lelijke vrouwen. Stel jezelf voor al na 30 seconden gesprek. Met mannen kun je makkelijk een gesprek beginnen over “Hoe het gaat met de vrouwen vanavond?” Staat hij met een leuke vrouw dat weet je nu gelijk of het zijn vriendin is of niet. Met lelijke vrouwen kun je makkelijk een gesprek beginnen dat een vriend van je haar wel leuk vond. Hij is alleen verlegen, hij durft niet op haar af te komen. Stel jezelf gewoon voor, en sterker nog breng andere mensen met elkaar in contact voor de meest domme overeenkomsten, als “Oh, jij speelt hockey, oh Kees hier doet ook aan sport. Whatever. Er wordt toch veelal gedronken. Mensen zijn je in ieder geval dankbaar dat je ze met elkaar in contact brengt. Op dat moment zal je aantrekkingskracht voor vrouwen enorm toenemen. Zo enorm dat het wel eens zou kunnen zijn dat een vrouw jou wil gaan versieren….voordat een andere vrouw dat zou kunnen doen.

Vrouwen versieren mannen tip 8: benader zelf ook

Doe zelf ook maar wat benaderingen. In het bijzonder als vrouwen een leuke tijd met je schijnen te hebben, willen vrouwen vaak ook wel daar wat van meepikken. Nu stel jij jouw pik gaarne beschikbaar? 😉

 Vrouwen versieren mannen tip 9: Glimlach

Kijk niet als de eerste de beste stoere man of hiphopper uit een film. Ga voor een spiegel staan en oefen een glimlach. Als je een leuke glimlach hebt, zet die gewoon vast op je gezicht als was je glimlach erop gebeiteld. En….een valse glimlach werkt nog beter op de gunfactor als een echte glimlach….Ja, niet te geloven. Toch een onderzoek (zie onderstaande grafiek) wat ik voor jou heb onderzocht vertelt het toch echt. Blijkbaar is een valse glimlach iets duidelijker te zien door iedereen, en daardoor reageren ze ook iets positiever. Wat ook wel interessant is, is dat zelfs een bedroefd gezicht opzetten nog beter werkt dan een neutraal gezicht. Dus als je maar probeert om een uitgestreken gezicht te houden waar niets van af valt te lezen, stop daarmee. Begin maar – en je weet wat nu je te doen staat – met enigszins overdreven te glimlachen….Al zegt een vrouw er wat van, dat je zo nep loopt te glimlachen steeds. Boeit niet, ze zou er alleen wat over zeggen als zij jou leuk vindt. Hup, contact weer gemaakt en vrouw benadert jou weer. Glimlachen maakt in ieder geval iedereen veel meer benaderbaar en aantrekkelijker, dus…..ook vrouwen versieren jou als man dan veel makkelijker.

statistiek glimlachenvrouwenversieren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grotepaarsesperma

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.