Niet moeders mooiste zijn

Als je niet moeders mooiste bent is het waarschijnlijk raar om een artikel te schrijven over de 2 makkelijkste en snelste manieren van internetdaten: internetdaten en Tinder.

Nou je zou maar niet moeders mooiste zijn. Sterker nog, je zou dat nog echt denken ook.

Heb je ooit het gevoel dat je liefdesleven zo veel beter zou zijn als je maar geboren was met een beter uiterlijk? Of is het maar dat je liefdesleven beter zou zijn als je zou geloven dat je geboren was met een beter uiterlijk? Denk daar maar eens over na.

Veel mannen denken dat ze geen kans hebben bij de mooie vrouwen omdat ze niet vooraan hebben gestaan bij het uitdelen van uiterlijke schoonheid. Ze geloven zelf ook dat ze niet moeders mooiste zijn. Daar hebben ze moeder (soms niet meer) bij nodig.  

Veel  vrouwen hebben me regelmatig verteld hoe opwindend een man met een goed gevoel voor humor voor ze is.

Als je eenmaal door de eerste barrière bij een vrouw bent, eet ze uit je hand.

De snelste en makkelijkste weg om deze barrières te doorbreken is door haar aan het lachen te maken en zich bij jou op haar gemak te laten voelen..

Aangezien je probeert  online  haar aandacht te krijgen is de beste manier om dit te doen met woorden en foto’s.

Als je van jezelf niet echt grappig bent kan je dit voor elkaar krijgen door selectief te zijn in wat je laat  zien in je profiel.

Lees de reactie die ik kreeg van een dame:

“Hallo Alphadoc… je klinkt interessant… ik hou wel van wat je vertelt in je profiel, en je email…..je maakt me erg nieuwsgierig…”

Met  http://www.internetdatinggeheimen.nl/  in ons internetdatingboek kan je een van de vele profielen en voorbeeld brieven gebruiken zodat je net zoveel belangstelling weet te wekken als ik. Plotseling zullen veel  vrouwen geïntrigeerd zijn door je.

internet-daten-boek

Het is net als bij een zanger die al een tijd geen hit heeft gehad. Hij heeft gewoon een tekstschrijver nodig die wat woorden voor hem samensmeedt. Dat is wat ik voor jou doe met mijn methode die zich al vele malen bewezen heeft.

Je zou ook eens onze SMS2DATE app gratis kunnen downloaden. Voor Android kan dat hier, voor Iphone klik gewoon op het plaatje.

SMSversiertips

Hier nog wat meer uit haar email:

“…. misschien dat je mij aankan….. ik heb veel energie en de meeste mannen kunnen me niet bijhouden… ik ben slim maar soms kan ik ook een wijsneus zijn.”

Hiermee probeert ze mijn aandacht te trekken door mij uit te dagen.

Dan zegt ze:

“……Ik hou van een man die mij aan het lachen maakt…..dat vind ik erg sexy.”

Als je een vrouw aan het lachen weet te maken zal ze helemaal voor je vallen.

“….Ik ben een hartstochtelijk iemand  maar hou dat voor mezelf, tenzij ik iemand ontmoet met wie ik het wel wil delen……tot nu toe zonder succes….”

Als je je gefrustreerd voelt doordat je niet de juiste vrouw kunt vinden, probeer je dan voor te stellen wat vrouwen écht voelen. Want ze weten dat je ergens bent maar jullie hebben elkaar nog niet gevonden. Maar met mijn hulp ga je dat veranderen!

“…ik heb al verschillende gekken en zogenaamde macho’s ontmoet….in welke ik geen van beide geïnteresseerd ben…. ik weiger concessies te doen wanneer het mannen betreft.”

Het eerste contact is bepalend voor hoe ze op je reageert. Weten wát op welk moment te zeggen is buitengewoon belangrijk als je een vrouw zo snel mogelijk wilt inpalmen.

“..Ik vind dat ik meer verdien dan een avondje bezigheidstherapie…”

Alphadoc: de meeste mannen willen seks met 100 vrouwen maar realiseren zich niet dat de meeste vrouwen één romantische held willen en 100 verschillende manieren seks.

“dus als je nog steeds geïnteresseerd bent, schrijf me terug …. ik hoor graag van je….(ik ben volgende week weg maar daarna ben ik er weer).”

Als je schrijft naar een vrouw en je krijgt niet direct een antwoord kan het zijn dat ze er niet is of dat er iets anders wat haar op dat moment bezig houdt.  Raak niet in paniek, wacht gewoon een week en probeer het dan nog eens.

In het boek Internetdatinggeheimen  heb ik een hele serie van vervolg voorbeeld- brieven staan om het aantal reacties drastisch te verhogen.

Soms hebben ze net het juiste zetje nodig om ze over de streep te trekken.

“Bedankt…Linda (en ik geloof echt dat schoonheid van binnen zit, het is de binnenkant die echt belangrijk is)”

Vrouwen zijn veel toegeeflijker over hoe een man er uitziet.

Je hoeft er niet uit te zien als Bradje Pitt om een vrouw opgewonden te laten raken.

Daarom, als je weet wat je moet schrijven in je brieven en je profiel, zul je meer sexy vrouwen aantrekken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Kom op nu, ga op zoek en vind je droomvrouw! Alphadoc

P.S. als je er klaar voor bent om achter de topklasse vrouwen aan te gaan, haast je dan direct naar

internet-daten-boekhttp://www.internetdatinggeheimen.nl/

en stel het niet langer uit.

Vrouwen zullen je net zo aantrekkelijk vinden als Wesley Sneijder kan voetballen!

 

 

 

 

 

Start met je moeders mooiste te voelen

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren. Als je deze tips gaat toepassen zul jij jezelf zeker moeders mooiste voelen. Gewoon door de vele reacties en dates die je gaat krijgen. Het lijkt net of je mooier bent geworden. Komt meer omdat jij jezelf meestal niet meer zo naar beneden haalt. Kom en start met je moeders mooiste te voelen. Schrijf je nu in. Je kunt ook altijd gratis onze app downloaden. Namelijk onze SMS2DATE app.

Kijk ook deze post op ons vrouwen versieren blog: Is uiterlijk belangrijker dan houding?

 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.