Kubusroutine

Degenen die de kubus gebruiken, kennen ook de kracht die er vanuit gaat. Voor hen is het hun geheime wapen.

De kubus is eigenlijk gewoon weer 1 van de vele spelletjes opgepikt door PUA’s, echter deze wordt al een tijdje gebruikt. De kubus behoort echter min of meer tot de basisuitrusting, net zoals een touw voor een bergbeklimmer, en daar is ook een goede reden voor.

In een klein onderzoekje wat ik heb verricht onder cliënten die de kubus in hun spel gebruiken zijn de verhalen allemaal verschillend. Echter ze zijn het allemaal over 1 ding eens. Vrouwen bedanken je ervoor, en vrouwen herinneren het zich. Vrouwen voelen zich echt begrepen. En…vrouwen willen meer (zeker handig als je na een nacht vol drank, 4 dagen later terugbelt).

Zo, wat is het eigenlijk?

Nou de kubus is een spel met vragen en symbolen. Het zijn vijf simpele vragen naar een soort fantasiewereld die jou zullen toestaan een vrouw steeds dieper en dieper op jouw pad der verleiding te (ont)voeren.

Wil je alles weten, lees dat het redelijke saaie boek van Annie Gottlieb, “De geheimen van de kubus”.

Maar de gemiddelde enigszins gevorderde PUA zal merken dat hij het boek van Annie eigenlijk niet nodig heeft om de traditionele manier van gebruik geheel te ontcijferen en te begrijpen. Hij moet alleen maar weten HOE hij dit geheime verleidingswapen kan gebruiken.

Nu de kubus kan eigenlijk op elk moment in het spel der verleiding gebruikt worden.

Het kan gebruikt worden als een speels spelletje om aantrekkingskracht op te bouwen (door de vrouw te plagen om haar antwoorden en doordat je jouw uitleg grappig en onrealistisch maakt – daarna zal ze vragen, ah, serieus nu). Echter het kan ook gebruikt worden in de diepste fases van het spel der verleiding om een vrouw naar haar seksuele verlangens en fantasieën te leiden (door je uitleg erg seksueel getint en erotisch te maken)

In welke fase je het ook gebruikt, in dit stuk concentreer ik me op het bouwen van comfort en vertrouwen. De meeste PUA’s zijn het erover eens dat in de comfortfase de kubus het meest tot zijn recht komt. Het helpt je verschrikkelijk met het opbouwen van de beruchte “klik” , “zelfde golflengte”, “soulmate”, het connectiegevoel bij een vrouw die je zojuist hebt ontmoet. Dit gaat je dus verschrikkelijk helpen met “I fuck on the first date”. Die connectie dat een vrouw denkt “oh, wat een interessante man, wat aantrekkelijk, ik voel een band, ik kan er niets aan doen, ik wil hem zoenen”, daar zijn we natuurlijk naar op zoek. Nu, dat kan de kubus ondersteund met wat kino, voor je betekenen. Al geïnteresseerd? Mooi, laten we maar beginnen dan….

 De zeven krachten van de kubus

Nou wat is eigenlijk nu het doel van de kubus? Waarom reageren vrouwen doorgaans zo enthousiast erop? Wat kan de kubus eigenlijk voor jou betekenen? Nu, de kubus zal je flink helpen bij je spel der verleiding.

 1. Voorkomt dat je saai overkomt – 1 van de meest voorkomende vergissingen die mannen maken is in een saai vraag- en antwoordspelletje te verzanden. Als ze een vrouw willen leren kennen, kunnen ze geen betere vragen bedenken dan dezelfde standaard vragen…”Waar kom je vandaan? Wat doe je? Hoe heet je? Hoe oud is je tante? kun je dan eigenlijk net zo goed vragen. Komt in ieder geval origineel over (zeg daarna wel, ik voelde dat ons gesprek een beetje saai werd, ik dacht ik stel een verrassende vraag, maar misschien kunnen we beter gaan zoenen. Wil jij mij zoenen?)
 2. Haalt haar naar binnen – vrouwen zijn echt dol op dit soort spelletjes. Misschien denk jij nu nog dat het nogal kinderlijk is, of te alto. Echter vertrouw me nu maar…je haalt haar naar binnen. Kijk maar in elk vrouwenblaadje (niet alleen de Linda nr. 29), en ik garandeer je dat je een soort persoonlijkheidstestje ziet staan, of een spelletje. 0-10 punten – geen enkele meesterversierder is in u geïnteresseerd, overweeg lesbisch te worden. 11-20 punten – een dronken meesterversierder, samen met u in een hele donkere nachtclub, zou verleid kunnen worden om een nachtje met u door te brengen. 21 punten en meer – u bent een vrouw waarbij de meeste meesterversierders hun geheime wapen, de kubus, in stelling zullen brengen. Dit soort spelletjes, je kent ze vast wel. Die vrouwenblaadjes weten wat vrouwen leuk vinden, en wij zouden dat dus ook moeten weten. De kubus zal je helpen haar naar binnen te halen voor het gesprek, en kan zelfs gebruikt worden om haar te isoleren. “Kom ik wil jou wat leuks laten zien. Iets waardoor je heel veel over jezelf te weten kan komen.”
 3. Je laat je waarde stijgen – je zult je waarde een stuk laten stijgen wanneer je op haar de kubus demonstreert. Simpel gezegd, jij bent de man die het gesprek leidt, en dat op zichzelf genereert al aantrekkingskracht. Op een veel dieper niveau komt daar nog bij dat je kunt laten zien dat je vrouwen begrijpt, en jij wel weet wat ze willen. Tevens kun je door jouw eigen persoonlijke uitleg van de kubus, je eigen persoonlijkheid onthullen.
 4. Het opbouwen van een band – de kubus zal je helpen om een band en het benodigde gevoel van begrip voor elkaar op te bouwen. Een vrouw die haar kubus met jou deelt, geeft jou een kadootje. Het kadootje houdt in dat je inzicht krijg in wie ze werkelijk is. Ze zal kwetsbaar zijn, en daardoor tegelijkertijd ontvankelijk voor jouw manipulaties zijn. Op het moment dat ze inziet dat jij haar kadootje zonder meer aanvaardt, en haar ook accepteert, op dat moment zal ze jou meer beginnen te vertrouwen. Het delen en ervaren van deze toestand van kwetsbaarheid, smeedt een zodanige band die de meeste mannen nooit en te nimmer klaarspelen.
 5. Kwalificeer haar – de vrouw zal veronderstellen dat je haar aan het kwalificeren bent. Vrouwen zullen vaak bezorgd aan je vragen, of ze wel “het juiste antwoord” gaven. Ze ziet in dat je wel erg goed luistert naar haar antwoorden. Daardoor zal ze denken dat je haar echt aan het selecteren bent. Om haar te overtuigen dat je een man bent met vele opties, en een hoge standaard wat vrouwen betreft, is dit erg waardevol te noemen. Daarbij komt nog dat je echt de kans krijgt om goed naar haar te luisteren, en om eens uit te vinden of ze nu werkelijk zo leuk is als ze eruit ziet.
 6. Leer wat haar beweegt – je zult uit kunnen filteren wat belangrijk is voor haar. Alle informatie die ze hier geeft kan later gebruikt worden bij de verleiding. Hoe meer je over haar weet, hoe meer je weet hoe je haar het beste kan verleiden
 7. Weggaan terwijl ze om meer vraagt – wanneer een vrouw de kubus ervaart, zal zij deze leuke ervaring koppelen aan jouw persoontje. Ze zal dus meer van jou, en de ervaringen die dat met zich meebrengt willen. Als men jullie stoort tijdens de kubus, en zij of jij gaat weg, is er geen enkele noodzaak om je hierover op te winden. Ze zal namelijk terugkomen, en je vragen om ermee door te gaan tot aan het einde. Vrouwen willen nou 1-maal altijd weten hoe het afloopt.

 

Houdt de bovenstaande 7 punten in de gaten, als je de kubus aan het oefenen en aan het uitoefenen bent. Alles wat je zegt terwijl je de kubus gebruikt, is gericht op het toepassen van deze 7 machtige krachten.

De opzet van de kubus

 

Nu zou je ongeveer wel moeten begrijpen dat de spelregels en de details van het spel bij lange na niet zo belangrijk zijn, dan de manier waarop jij het spel speelt. Het spel kan dus op een heleboel manieren gespeeld worden, en iedereen heeft zijn eigen manier. Daar is ook niets mis mee. Let wel – de kracht van de kubus is niet om het “correct” te doen of om “de juiste interpretatie” te geven. Er is geen slechte of goede kubus.

Zo werkt het dus. Je kan het gebruiken zoals jij het wilt, en je kunt dus ook gewoon doen wat bij jou het beste werkt.

“Heb je trouwens al eens de kubus gedaan?”….”Ok, ik vraag je een aantal vragen, en als we klaar zijn, dan weet ik alles wat ik over je wil weten.

Ben je er klaar voor? Heb je een beetje goeie verbeelding en ruime fantasie. Vind je het leuk om wat over jezelf te weten te komen? Ja (ja-ladder).

Ok dan. Stel jezelf nu voor je eens een landschap voor (ondersteunend gebaar is nu handig, vlakke hand schuin naar boven, en maak een zwaai voor haar neus van links naar rechts). In dat landschap is een kubus. Laat mij nu eens weten hoe groot die kubus is? Wat voor kleur is de kubus? Waar is het van gemaakt? Waar bevindt de kubus zich in het landschap.

Ok, nu zie je ook een ladder verschijnen. Waar staat de ladder ten opzichte van de kubus? Waar is de ladder van gemaakt? Hoe groot is de ladder? Hoeveel sporten heeft de ladder?

Daarna zie je nu ook bloemen. Waar staan de bloemen? Hoeveel zijn het er? Hoe zien die bloemen eruit. Wat voor kleur hebben ze?

Daarna zie je ook een paard. Hoe ziet het paard eruit? Wat doet het paard? Waar is het paard t.o.v. de kubus?

En als is er een storm. Waar is de storm? Wat doet de storm? Hoe ziet de storm eruit?

Op het moment dat ze het complete beeld gevisualiseerd heeft, dan kun je haar de betekenissen ervan vertellen.

Deze zijn:

Kubus = jezelf

Ladder = je ambities

Bloemen = je vrienden

Paard = je ideale minnaar

Storm = je uitdagingen en problemen

Deze routine volgt niet het origineel in het boek, en jij zou het ook niet zo moeten doen. Doe wat voor jou het beste voelt. Je kan dus een strand of een podium in een theater gebruiken in plaats van een landschap. Je kan de kubus introduceren door te zeggen: “ik weet dan zelfs meer over jou dan je beste vrienden” of , ben je ooit gekubest? Je kan zelf haar de opdracht geven om de ogen te sluiten (lekker Alpha allemaal), of het haar laten uittekenen.

Sommige mensen gebruiken ook hele andere betekenissen (ladder = familie, of collega’s e.d.) Het is allemaal goed. Onthoud alleen, dat jij alleen wilt praten over dingen die bij haar de juiste emoties ontlokken . Dus vermijd het praten over dingen als kinderen, vijanden, angsten e.d.

 Verklaren van de kubus

Dus, het is 1 ding dat je nu weet wat de kubus inhoudt. Het is iets anders dat je dan kan verklaren wat het betekent. De vraag blijft namelijk. Wat moet ik eigenlijk met die antwoorden doen. Moet ik zelf maar wat verzinnen? Zijn er vaste regels voor? Dus, wat moet je eigenlijk zeggen?

Er zijn genoeg bronnen die je telkens de exacte interpretatie bij elk antwoord geven. Alleen is dat totaal weer niet nodig. Onthoud nu maar, het punt is niet om het “juist” te doen. De sleutel is juist je eigen interpretatie te geven, en deze interpretatie kan juist zijn oorsprong vinden in jouw eigen mannelijke geest. Dat hoeft dus niet speciaal uit 1 of ander boek te zijn (let wel; het is mevrouw Gottlieb, niet meneer).

Niettemin als je nieuwsgierig bent naar suggesties, dan kun je het originele boek lezen via deze link www.stoneclave.com/tavern/cube/cube1.asp

Beter als je dus niet de uit je hoofd geleerde uitleg en meningen gaat volgen, wat moet je dan zeggen? Nou, hier zijn enkele suggesties.

 • je kunt vaag zijn, en vooral generalisaties gebruiken – praat alleen over vrouwen in het algemeen – (je hebt een speciale band met je vader e.d.), en dit zal al een krachtig effect hebben, aangezien zij er aan kan relateren. Ze zal ook begrijpen, dat je mensen begrijpt, dus je begrijpt vrouwen, dus je begrijpt haar ook. Voorbeeld: jouw kubus is ****, Je bent een erg gevoelig persoon. Waarschijnlijk ben je erg goed in het beoordelen van mensen, en je kunt voelen wanneer mensen je alleen maar wat van je willen. Terwijl je juist ook kunt voelen wanneer iemand het eerlijk met je meent (dit beschrijft iedere vrouw die kan voelen wanneer een AFC bijvoorbeeld alleen maar wil neuken)
 • je kunt vragen stellen ter verduidelijking. Vraag het aan haar, en ze zou jou exact de betekenis van iets kunnen geven. Laat haar maar al het werk doen. Vraag hoe ze zich voelt bij de beschrijvingen die ze geeft, of hoe dat zij denkt, dat de verschillende zaken met elkaar verband houden. Voorbeeld:

HB: “Mijn paardje leunt tegen de kubus”

Jij : “Echt? Waarom leunt het tegen de kubus?” (hij heeft jeuk aan zijn…)

HB: “Nou, ze is gewoon niet sterk genoeg”

Jij : “Oh, hmm. Het lijkt erop dat de mannen in jouw leven niet echt sterk genoeg voor jou zijn geweest. Je hebt een man nodig (Masterflirters! – klopje op de borst!). Een man die… terwijl je slechts in zijn ogen kijkt en alleen maar naar hem luistert, jij bij voorbaat eigenlijk al weet dat hij jou kan beschermen en sterk genoeg is om jou ,wat er ook gebeurt, overeind te houden, en dat jij…etc

 • Als je merkt dat bepaalde aspecten van jouw interpretatie echt bij haar passen, breidt dan je verhaal lekker uit. Vertel verhalen over jouw leven, waarin zij een connectie met jou kan voelen, of geef haar voorbeelden zoals zij het zou kunnen ervaren in haar leven
 • Voorbeeld:

“Je bent erg creatief, maar je bent nog niet op een punt in je leven aangekomen waarbij je jouw creatieve mogelijkheden echt volledig hebt ontplooid. Dat doet me herinneren aan een periode waarin ik me op dezelfde manier ingeperkt voelde. Ik werkte in een baan zonder enige mogelijkheid van creativiteit, en toen had ik ook…etc.”

 • Gebruik zaken die je al weet over haar. Voorbeeld:

Ik ontmoette vorige week 2 vrouwen. De ene was lekker op en neer aan het springen op de dansvloer, de ander (die ik wel leuk vond), deed het wat kalmer aan. Een tijdje later heb ik haar gekubest, en toen zei ze dat haar kubus blauw van kleur was. Ik zei “ een blauwe kubus betekent meestal dat je vaak kalm en relaxt bent. Soms komen vrienden zelfs bij je op bezoek om jouw kalme energie te absorberen, wanneer hun levens zich juist in een hectische periode bevinden.” Natuurlijk, vind ze dat leuk om te horen. Saaie doos klinkt nu 1-maal net wat minder spannend, en levert dan ook geen natte, saaie doos op.

 • En….je….zou….je intuïtie….kunnen…gebruiken. Ja, maak contact met je innerlijke zelf, je 6e zintuig. Wees als een verlichte goeroe, die zichzelf heeft gevonden, en zijn innerlijke kracht vrijuit kan laten stromen. Je zou niet alleen haar kunnen verbazen -maar jezelf ook.

 Kubusgeheimen verder ontrafeld

Houd je opmerkingen in den positieve. In het algemeen leg je alles op een positieve manier uit. Als jij jezelf er echt niet van kan weerhouden haar te vertellen dat ze een minderwaardigheidscomplex heeft en haar leven op dit moment, 1 grote puinhoop zonder enige hoop op verbetering is, nou ga je gang zou ik zeggen. Een voorbeeld. Nu zegt zij dat ze de kubusvorm niet leuk vindt, en zij vind daarbij ook nog dat hij niet in een mooi landschap thuishoort – dan denk jij misschien – “oh, oh ze haat zichzelf” Nee, dat gaan we dus niet zeggen. Je kunt haar wel vertellen: “mensen willen jou vaak in een hokje stoppen met duidelijke afgebakende grenzen en harde hoeken, maar zo ben jij helemaal niet. Jij bent onafhankelijk en wanneer jij voelt dat iemand je in een hokje probeert te stoppen, weet jij al dat niet de plaats is waar jij thuishoort.

 • Een andere manier om alles in den positieve te houden, is om haar ideaal te beschouwen als het tegenovergesteld van wat zij beschrijft. Bijvoorbeeld: een zwak en en ziekelijk uitziend paard betekent dat zij te veel zwakke mannen in haar leven heeft gehad, en ze eigenlijk een man nodig heeft die sterk en gezond is
 • Nogmaals – lekker veel kino en veel oogcontact. Wanneer je een connectie met een vrouw probeert op te bouwen, is het heel belangrijk (trouwens altijd belangrijk) om de ervaring flink op te peppen door ook fysiek intiem met haar te worden (blz. 110 –115 Zelfvertrouwen met Vrouwen)
 • Maak gebruik van het paard. Het is de perfecte manier om aan te geven dat jij weet wat vrouwen willen. Als haar paard niet ideaal is, dan vertel je haar het beeld wat haar aantrok in het verleden, en dat ze eigenlijk moet steven naar precies het tegenovergestelde. Beschrijf haar ideale man, en laat dat maar daar boven eventjes doorsudderen. Kijk in haar ogen, en neem de rol aan van die man die je net beschreven hebt. Voel en denk dat je die man bent (houd de beschrijving als je hier niet zo goed in bent, wel enigszins bij jezelf), gebruik je geesteskracht. Geloof jij niet in dit soort dingen? Nu probeer het toch maar, het helpt je in ieder geval bij je acteerprestatie. Op een heel natuurlijke manier zal zij jou nu zien als de man die zij net beschreven heeft.
 • Doorbreek de spanning af en toe met een speels plaagstootje. Door het maken van een plagerig grapje, hou je het leuk en blijft zij geïnteresseerd. Wees alleen voorzichtig omdat ze zich misschien net in een kwetsbare fase bevindt, dus overdrijf het niet. Bijvoorbeeld: de kubus betekent…..dat je eigenlijk alleen maar geïnteresseerd bent in mijn lichaam (glimlach, terwijl je ondertussen haar frame afpakt)
 • Begin de interpretatie met een brutale (maar onweerlegbare) stelling over hoe ze in werkelijkheid is en op welk punt ze nu is in haar leven is beland. Dit kan erg krachtig overkomen en laat haar kennismaken met jouw autoriteit en begrip.
 • Gebruik al deze kleine dingen om jouw totale beeld over haar helder te krijgen. Probeer wat meer gevoel te krijgen over wie ze is als persoon. Daarna kun je dat weer gebruiken voor je interpretatie.
 • Voer haar naar haar emotionelere vaarwateren. Maak veel gebruik van taal op een uiterst beschrijvende manier. Hierdoor krijg je haar gevoelens en haar gedachten op een dieper niveau. Je kunt bijvoorbeeld de standaard opmerking gebruiken als, “Je bent avontuurlijk. Je kent het gevoel wel als je in het midden van een spannend avontuur zit. Je voelt dan echt dat je leeft. Als de spanning toeneemt, raak je meer geconcentreerd op wat je echt aan het doen bent, en ga je helemaal op in wat er op dat moment gebeurd…enz.”
 • Deel ook met haar. Laat zelf ook je kwetsbare kant zien. Op het moment dat je dingen aan haar openbaart, dan zal ze je volgen met haar openbaringen. Op dit moment kun je ook zaken vertellen die erg belangrijk voor je zijn. Je hebt een gehandicapte hond die je al vijf jaar lang verzorgt, en je bent bang dat nu toch het einde is gekomen? Deel het met haar. Je bent altijd bang om jezelf bloot te geven aan vrouwen. Deel het met haar enz.
 • Deel ook je eigen kubus met haar. Doe dus ook de kubus op jezelf, en wees klaar om je antwoorden te delen als zij er naar vraagt
 • Als je aan het opstarten bent, dan kan het helpen dat je een paar opzetjes leert die je elke keer kan gebruiken. Bijvoorbeeld, je kan altijd praten over een vrouw haar intuïtie, of dat ze een sterke, zelfverzekerde man wilt. Hoe meer je kubus toepast, hoe meer je ook je eigen interpretaties ontwikkelt. Je bent op zoek naar de interpretaties die altijd goeie reacties opleveren. Daarna haal je juist die interpretaties natuurlijk altijd uit je voorraadkamer wanneer je de kubus toepast.
 • Ga lekker met haar fantasie mee, en gebruik wat ze zegt. Je kunt alles gebruiken wat ze meedeelt. Als ze zegt dat haar paard een enorme paardenlul heeft, vertel haar dan dat haar ideale minnaar ook fantastisch in bed zal zijn. Go with the flow.
 • Manipuleer de sfeer zoveel mogelijk naar het punt toe dat ze zich goed voelt om met je te delen. Het heeft geen enkele zin of nut de kubus te overhaasten, of om je opgelaten te voelen. Gebruik je kalme, diepe en vertrouw wekkende stem, en blijf bouwen aan een kalme sfeer zodat zij zich comfortabel blijft voelen
 • Vind dingen die jullie met elkaar delen, en ontwikkel je band met haar. Aangezien je over elkaar aan het leren bent, is dit het juiste moment om uit te vinden wat jullie met elkaar gemeen hebben.
 • Graaf niet je eigen valkuil door de entertainer uit te hangen. Blijf niet doorgaan met de kubus door deze toe te passen op al haar vriendinnen, vrienden, en haar kleine zusje. Je bent niet haar nieuwe paranormaal begaafde vriendje. Hou het exclusief voor haar. Je wilt toch haar leren kennen? Zeg dat dan ook gewoon. Blijf bij je standpunt, en laat zien dat je een zelfbewuste, zelfverzekerde man bent.
 • Oefen om beter te worden. Hoe meer je de kubus praktiseert, hoe beter je erin zult worden. Je zult namelijk tot de conclusie komen dat veel antwoorden erg algemeen zijn. Kubus je vrienden, je moeder, je postbode, je collega’s en wie al niet meer.
 • Vertel haar dat haar kubus uniek is, en dat je zelfs tot de volgende constatering bent gekomen: “nou, normaal zou dat de volgende betekenis hebben, maar in jouw geval denk ik toch dat het net iets anders ligt” of “Wauw, dat is echt interessant zoals je dat beschrijft, dat heb ik nog nooit zo gehoord” Op dat moment denkt zij, dat ze erg speciaal is, en dat jij haar ook erg bijzonder vindt.
 • Onthul niet alles. Laat bepaalde dingen onbesproken terwijl je een hint geeft dat er eigenlijk nog meer is. Laat haar altijd in het geloof dat er nog meer is wat jij zou kunnen vertellen.

Als je dit allemaal zo doet, dat zul je ondervinden waarom de kubus ons geheime wapen is. Je zult de kracht gebruiken en merken dat je het bijna op elke vrouw gaat gebruiken die je ontmoet.

Als je meer wilt vinden over de kubusroutine, klik dan op de volgende link:

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.
Victor says:

Nou dit vrouwen versier blog is best wel vooruit gegaan de laatste tijd. Laat de versiertips blijven komen!

Mijn versiertip: veel geld en een dure auto 😉