Vrouwen versieren en openingszinnen – een vraag van een lezer.

Beste DatingDoctors,

Ik heb enkele vragen om zo beter advies van een goede verleider te krijgen.

Ik ben een jonge man van 24 jaar oud. Heb een atletisch lichaam en vele dames vinden mijn hoofd en mijn tanden en uitstraling erg mooi.(via fotos) op facebook, hyves.

In mijn puber tijd kon ik tot mijn 18/19 goed vrouwen versieren en heb zo ook menig meisje/dame versiert. Nu de laatste 2 jaar gaat het mij matig af. Ik heb mij een tijdje ingeschreven via een dating site en het is daar behoorlijk moeilijk om als normaal persoon op te vallen. Omdat er veel mannen aan het jagen zijn en zo veel vrouwen worden afgeschrikt met hun berichten. Waardoor mijn bericht niet eens meer gelezen word.
Als ik met een dame in contact kom kan het 2 kanten op. (via dating site). Eentje is we spreken af en naar een drankje worden ze verliefd en ben ik de ideale man.Dit schrikt mij meteen af.
Of 2 ik tref een dame aan met behoorlijk wat issues.

Dus ik ben gestopt met het zoeken via een datingsite.
Al jaren probeer ik iets in clubs en kroegen maar de sfeer is veranderd.
Zoals vrienden zeggen er kijken genoeg meiden naar jou maar niemand  durft op jou af te stappen. Ik straal niks uit lijkt het wel. Terwijl vrienden ook weer zeggen dat ik vaak het middel punt ben van de groep.

Ligt het aan mijn openingszin?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik wel iets uitstraal? Ligt het aan mijn openingszin of zo?
Als ik met een dame in contact komt wat zelden tegenwoordig voor komt. Denken ze vaak dat ik al bezet ben, of dat ze mij niet voor zich zelf alleen kunnen houden.
Hoe moet ik hiermee omgaan. Is mijn houding dan verkeerd of mijn openingzin niet goed genoeg?
Nou mijn grote uvel is eigenlijk ook. Dat ik mij te oud voel voor jongere dames en ik te jong ben voor wat oudere dames.
Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

M.

Ons antwoord:

Hai M.,

Je komt nog al bangig over.

Je bent bang dat meisjes verliefd op je worden. Nou en? Als jij nooit iets heb gezegd in die richting (“Ik ben zo verliefd op je”) is dat hun eigen verantwoordelijkheid. Ze zijn volwassen toch? Ze leren er maar mee leven hoor.

En het is wel erg arrogant om te denken, dat vrouwen je gelijk gaan stalken of zich van een gebouw gaan afgooien. Zal wel loslopen.

Verder dat je niets uitstraalt, staat bij ons nog open voor discusse. Ben je echt mooi, dan kun je lang wachten dat vrouwen je benaderen.

Vrouwen zijn nog onzekerder dan wij, dus die benaderen bijna nooit mooie mannen.

Hoe meer je uitstraalt, hoe minder ze je benaderen.

Een glimlach, en het vasthouden van oogcontact (niet wegkijken) van een vrouw die je wel leuk vindt, en dan erop af lopen en je voorstellen, al eens gedaan?

Nee? Doe dat eens. De beste openingszin is  je  glimlachende zelf…..Mocht het niet lukken, zou ik je het jaartraject aanraden. Dan leren we je binnen een jaar van haver tot gort wat het inhoudt om een leven van een gelukkig man te leiden.

https://datingdoctors.nl/jaarprogramma/

Een openingszin heeft niets te maken met hoe vrouwen tegen je aankijken. Openingszinnen hebben ook niets te maken met hoe jij over jezelf denkt.

Vaak wel hoe je die openingszinnen overbrengt.

Als vrouwen denken ze zich niet alleen voor je te kunnen houden, zeg je “Nou heb je een minderwaarheidigheidscomplex of zo, of ben je heel slecht in bed, of kun je heel slecht zoenen of zo?”

“Nou valt wel mee”, zeggen ze dan meestal. En dan zeg jij”Laat ik het eens uitproberen” en je pakt ze vol op hun bek.

En bezet ben? Pak ze weer vol op hun bek en zegt “Voelt dit als bezet?” 😉

Ja oudere vrouwen, hoe zo ben jij te jong voor oudere vrouwen. Laat dat ze zelf beslissen. Hoef jij echt niet voor hen te doen. Daar zijn ze oud genoeg voor….;=)

Dat jij te oud voelt voor jongere vrouwen, is niks mis mee. Lekker zo laten. Is je eigen gevoel, heeft niemand iets mee te maken. Lekker je eigen beslissing.

Prettig weekend, en laat de vrouwen met jou zijn!

Alphadoc & Smoothdoc
Professionele Vrouwenverleiders

Meer over openingszinnen in de club of bij het uitgaan

Wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Toch handig die datingdokters van tegenwoordig! ;). Dat zijn pas echt goede verleiders! Ik vond vooral die ene post over openingszinnen als ik uitga wel heel gaaf.

Ik bedoel deze https://www.meesterversierder.nl/openingszinnen-in-een-clubdiscotijdens-uitgaan/#more-3574