Iemand worden die veel vrouwen versiert?

Wil jij iemand worden die veel vrouwen versiert?

Bij vrouwen versieren is de eerste horde voor veel mannen simpelweg, kan ik het leren om vrouwen te versieren?  Kan ik van mijn “vul maar soort man die meer een relatie heeft met zijn hand als met vrouwen” iemand worden die regelmatig veel vrouwen versiert?

Het antwoord is “Ja”. Echter iedereen kan ook beter gaan eten, of meer sporten om een fantastisch lichaam te krijgen en heel gezond te leven. Niet iedereen doet dat, dus waarom zou het nu bij vrouwen versieren wel lukken?

Twee redenen die je helpen in het versieren van vrouwen 

 1. vrouwen zijn geen dood ding, ze willen zelf ook
 2. de motivatie kan bij een heteroseksuele man bijna niet groter zijn
 • Laat ik beginnen met de eerste reden,  als ik 10 vrouwen voor je neerzet, zul jij ze ook niet allemaal leuk vinden.  Dus als je begint, en zeker als je niet echt met kennis begint, zul je inderdaad veel afgewezen worden. Herstel – wijs jij jezelf veel af. Huh? Wijs ik mezelf veel af? Ja, echt ik zie studenten van mij in het begin gewoon weglopen. De interactie gaat goed, er kan nog veel meer komen en ze lopen weg. Helemaal in het begin is het helemaal duidelijk, want dan neem je nauwelijks of geen actie. Echter er zijn een heleboel vrouwen die jou wel zien zitten. Denk je dat zij geen seksuele of liefdeswensen hebben of zo? Natuurlijk wel. Dus tegenovergesteld tot bijvoorbeeld een surfplan of een muziekinstrument zijn vrouwen geen dode dingen. Ze willen zelf ook. Vrouwen vergeven best veel vind ik.
 • Als je wil gaan trainen voor bijvoorbeeld een leuk lichaam, dat duurt altijd even. Daarnaast moet je maar de motivatie hebben om te gaan sporten. Nu als heteroseksuele man staat ongeveer heel je hormonale systeem in dienst van je motivatie om vrouwen te gaan versieren. Daarbij krijg je bij vrouwen versieren gelijk resultaat. In het begin ontdek je als je met vrouwen gaat praten, dan het allemaal wel meevalt. Sommige vrouwen reageren zelfs erg positief op je. Ok, nu moet je ze nog richting bed zien te krijgen. Dat komt ook wel. Vanuit de eerste resulaten vind je wel weer meer motivatie om verder te komen. Daarbij komt nog dat ik zoveel studenten heb gezien die echt met heel weinig kennis al all the way gingen. De juiste plaats, het juiste moment, een klein beetje kennis, een beetje geluk en BAM, thank you mam!

Wat zeg de wetenschap over mogelijkheid tot veranderen?

Kanhijverandereniniemandievrouwenversiert

Ik weet dat veel mensen in de community (zeker in het begin) meer gevoelig zijn voor wetenschappelijke conclusies in plaats van mijn ervaringen. In de Nutty Professor vindt de professor een drankje uit dat hem plotseling slank maakt en daarmee aantrekkelijk. Ook zijn gedrag verandert en daardoor ook zijn ervaringen. Hierdoor komt hij uiteindelijk tot een nieuwe persoonlijkheid waarin hij zichzelf accepteert.

Nutty professor

In principe heeft de wetenschap hetzelfde beschreven. Het beste om ervaringen te veranderen is veranderen van je gedrag. In wat studies die ik opgezocht kwam ook naar voren dat gedragsverandering mogelijk is. Daarbij gaven ze ook aan wat het beste werkt om gedragsverandering te bewerkstelligen. Super natuurlijk om als coach ook de wetenschappelijke benadering te leren kennen. Als coach ben ik constant op zoek naar nieuwe methodes om nog effectiever onze studenten in de door hun gewenste richting te kunnen coachen

Dat is mijn nieuwe heilige vuur. Vroeger was ik helemaal gek om mijn ervaringen met vrouwen maximaal te laten zijn. Nu is het mijn doel om studenten de door hun gewenste doelen van de studenten maximaal te laten behalen. Als de wetenschap mij daarbij ietsje kan helpen, graag.

De vijf eigenschappen

Laten we eerst kijken naar de vijf eigenschappen. Je persoonlijkheid heeft heel veel kanten, maar voor psychologen springen er vijf eigenschappen uit. In 1936 onderzochten de psychologen Gordon Allport en Henry Odbert het woordenboek. Ze vonden 17953 woorden die karaktertrekken aangeven. Uiteindelijk hebben ze die woorden toen samengevat in deze vijf eigenschappen. Ze worden ook wel DE BIG FIVE  (Goldberg 1993) genoemd. Het zijn:

 1. extraversie – hoe veel heb je de behoefte om actief met anderen bezig te zijn?
 2. intellectuele autonomie – zoek je veel intellectuele uitdagingen op?
 3. emotionele stabiliteit –  maak jij je niet zo snel zorgen?
 4. mildheid – heb je een welwillende behulpzame houding?
 5. ordelijkheid  – ben je netjes en vind je het prettig om regels en procedures te volgen?

De tegenhangers daarvan zijn

 1. introversie
 2. intellectueel niet autonoom
 3. emotionele instabiliteit
 4. bazigheid
 5. wanordelijkheid

Er is hier verder geen goed of slecht in, al worden eigenschappen als mildheid, ordelijkheid en emotionele stabiliteit meestal wel gewaardeerd door mensen.

Ik heb zelf extraversie bovenaan gezet als meest handig als je vrouwen versieren wilt leren. Je zult op anderen gericht moeten zijn om dingen te leren. Van vrouwen, van andere mannen, van coaches, van je moeder, je vader, je familie, je kennissen, collega’s en vrienden en wat al niet meer. De mensen om je heen zijn namelijk degenen van wie je ander gedrag zou kunnen leren. Nou zijn veel mensen die ik als student krijg van nature introvert. Dat wil niet zeggen dat ze geen interesse hebben in mensen. Ze hebben juist vaak een diepere interesse. Ze willen zichzelf liever delen met 1 of 2 mensen dan met met 100.

Op 2 staat intellectuele autonomie.  Als je namelijk houdt van intellectuele uitdagingen zie je vaak dat je ook wel gaat houden van vrouwen versieren. Het is wellicht 1 van de meest uitdagende puzzels die je ooit gaat oplossen. Daarbij merk je snel dat het meer te maken heeft met je eigen puzzel oplossen dan die van de vrouwen die je aanspreekt.Uitdagingenzijnslechtszegeningen

 

Dan komen we natuurlijk snel bij 3.  Je zorgen maken is helemaal niet zo slecht. Als coach help ik mensen zich wel zorgen te maken om de goede dingen. Vind ze me wel leuk of vond ik haar wel leuk is al een heel andere manier om naar vrouwen versieren te kijken. Zorgen maken om de resultaten van je acties (ik had geen kissclose) of over je acties (ben ik met volle overtuiging meerdere keren voor die kissclose gegaan?) is ook weer een andere manier om tegen vrouwen versieren aan te kijken.

Een welwillende en behulpzame houding is meer dat je sociaal bent. Belangrijk daarbij is dat je het doet vanuit jezelf – niet per se om aardig gevonden te worden. Daarbij vind ik 5 wel handig als je het bent. Spreadsheets gemaakt om je vorderingen bij te houden? Houd je bij wat het beste werkte? Houd je bij welke vrouw van wat hield is ook gewoonweg handig. Vaak is het zelfs noodzakelijk om door te stoten naar het volgende level.

Echter we zijn nog steeds niet bij de vraag kun je veranderen?

In mijn ervaring – ja. Wat zegt nu de wetenschap?

De wetenschap zegt met zoveel woorden dat gedrag altijd valt te veranderen, gesteld dat er motivatie is en je ander gedrag ook werkelijk gaat vertonen. Die jongen hieronder heeft ook gewoon dat geleerd, daar is hij echt niet geboren of zo. Vrouwen versieren valt net zo goed te leren.

Wat helpt het meest om iemand te worden die veel vrouwen versiert?

 1. veranderen van omgeving (andere krant, verhuizen, andere baan, andere mensen (bijvooorbeeld een pick up forum, pick up coaching nemen,  en meetings van pick up artists bezoeken als je beter wilt worden in vrouwen versieren)
 2. jezelf trainen in ander gedrag – je wordt er dan vanzelf beter in
 3. regel tijd voor je nieuwe gedrag – geef zaken op

De belangrijkste voorwaarde om iemand te worden die veel vrouwen versiert, is altijd dat je het wilt en erin gelooft dat jij ook kan veranderen.

doelenbehalen

Persoonlijkheid is moeilijker te veranderen aangezien persoonlijkheid ongeveer voor 50 % ook vastligt. Daarbij kan je door opvoeding en blootstelling aan gewenst gedrag veel veranderen. Echter hoe ouder je wordt hoe meer je persoonlijkheid als het ware in steen wordt gebeiteld. Het beste kun je dus zo jong mogelijk beginnen. Al zie ik wel dat oudere studenten weer rustiger zijn en zich niet zo snel gek laten maken door een kleine tegenslag. Ze zijn wel moeilijker op gang te krijgen.

Uiteindelijk maakt het niet zo uit of jij je persoonlijkheid zou willen veranderen. Gedrag veranderen kan altijd en daardoor krijg je ook het gewenste resultaat. Je versiert meer, makkelijker en mooiere vrouwen.

Veranderen kost mentale energie

Let wel dat veranderen altijd veel mentale energie kost. Om te veranderen heb je namelijk zelfcontrole nodig. Je moet jezelf verzetten tegen je vroegere normale impulsen der ingesleten gewoontes. Daardoor ben je dus min of meer altijd beperkt in de mate waarin je bestaand gedrag en bestaande karaktertrekken zou kunnen kneden. Door middel van een coach die je de juiste weg laat zien (daardoor krijg je eerder resultaat en doordoor eerder positieve mentale energie toegediend) en ondersteuning van die mentale energie door een coach kun je daarin vaak doorzetten. Terwijl als je bijvoorbeeld het helemaal op eigen houtje leert om vrouwen te versieren je er vaak veel langer over doet of snel opgeeft.

Ik vertel er hier iets over.

Nu wil jij vrouwen versieren leren, kijk dan eens op onze website Dating Doctors.nl. Daarbij geef ik je hier nog een filmpje van iemand die 2 weken is weggeweest met een datingcoach. Denk je dat hij werkelijk is veranderd tot een man die veel vrouwen versiert?

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.