Waarom ze niet met je naar bed wilt

Waarom Ze Niet Met Je Naar Bed Wilt

Sommige mannen zijn blij als ze in de Friendzone zijn beland van een aantrekkelijke vrouw. Ze denken dat als ze haar vriend zijn, ze een stap dichterbij zijn om seks met haar te hebben. Ze maken zichzelf wijs dat ze alleen maar hoeven te wachten op het “juiste moment” om een MOVE te maken. De keiharde werkelijk is echter dat een man met deze mindset heeft, GEEN succes met vrouwen zal hebben.

Een man die een vrouw laat denken dat hij maar een “gewone” vriend is VERPEST hiermee zijn kansen om ooit met haar de lakens te delen. Dat klopt, door je te gedragen als haar gewone vriend in plaats van een potentiële minnaar kan je een vrouw overtuigen dat ze niet met je naar bed wil.

Ik ga je nu iets vertellen dat misschien een beetje hard overkomt, maar het is iets dat veel jongens waarschijnlijk moeten horen. Sterker nog, ik had graag gehad dat iemand het mij had verteld toen ik nog worstelde om uit de friendzone te komen.

Als Ze Niet Met Je Naar Bed Wil Dan Ben Jij De Enige Die Je De Schuld Kan Geven!

Ik zal het toelichten omdat veel jongens dit verkeerd begrijpen en niet doorhebben waarom ze het bij een vrouw compleet verpesten. Ik moet eerlijk zijn want ik heb deze fout zelf ook keer op keer gemaakt, totdat ik eindelijk doorhad wat er gebeurde.

Mannen Doen Te Hard Hun Best Om Aardig, Sympathiek En Vriendelijk Over Te Komen

Ze denken dat vrouwen dat zoekt in een man. Vervolgens doen ze te hard hun best om een vriendelijke beeld van zichzelf te laten zien. Zoals gezegd, Ik was er zelf ook schuldig aan. Ik was ook een aardige jongen. Ik bouwde een goede verstandhouding op met een meisjes, om vervolgens zo door te blijven gaan totdat uiteindelijk het “juiste moment” zou aanbreken. Het moment waarop ik haar zou kussen of mee naar huis zou nemen.

Maar het “JUISTE MOMENT” is er nooit gekomen. Vervolgens werd ik ongeduldig of wanhopig en uiteindelijk zei ik dan dat ik haar leuk vond. Natuurlijk, zag elk meisje me wel als haar vriend, maar niet als een vriend waar ze zich seksueel toe aangetrokken voelde.

Terugkijkend op alle fouten die ik heb gemaakt is het me duidelijk geworden. Mannen die alleen maar vriendelijk en aardig zijn, creëren geen enkele vorm van seksuele spanning bij een vrouw.

Ik herhaal het nog een keer omdat dit zeer belangrijk is. Je gedragen als de ideale schoonzoon of de Mister Nice Guy zorgt er niet voor dat een vrouw je aantrekkelijk gaat vinden. Vrouwen willen ALLEEN maar naar bed met mannen die enige vorm van seksuele chemie bij ze creëren.

Het Beste Moment Om Je Move Te Maken Is Nu Meteen

Je moet DIRECT beginnen met het creëren van seksuele spanning. Of je nu al maanden in de gevreesde friendzone zit of voor de eerste keer een gesprek hebt met een leuke meid. Het maakt niet uit. Het juiste moment om te beginnen met het creëren van seksuele spanning is NU.

Maar hoe kun je dan seksuele onderwerpen of opmerkingen maken zonder als een griezel of seksmaniak over te komen en zonder de opgebouwde verstandhouding af te breken? Dit zijn veelvoorkomende zorgen die mannen hebben als ze escaleren bij vrouwen.

Begin Langzaam, Maar Begin NU, En Stop Nooit Met Versnellen

Ik wil deze strategie nader toelichten. Het is net als het besturen van een handgeschakelde auto. Je rijd niet meteen weg op topsnelheid of in de hoogste versnelling. Je schakelt door naarmate je sneller rijd. Schakel je niet dan blaas je de motor op.

Hetzelfde geldt voor het creëren van een seksuele vibe bij een meisje. Je hoeft niet gelijk te zeggen “laten we naar mijn huis gaan en seks hebben.” Nee, je escaleert geleidelijk, je gaat steeds een stapje verder en met elke stap creëer je weer steeds meer seksuele spanning. Check daarvoor ook eens het seminar van sekscoach Alex May bij realmanconference.nl.

Ik Geef Het Toe, Er Zijn Veel Kansen Om Dit Te Verknallen

Een verkeerde actie kan ervoor zorgen dat een vrouw je zal gaan zien als seksueel agressief of een griezel. Als je intenties naar seks weer te subtiel zijn, zal ze het niet eens opmerken en zul je nog steeds in de friendzone terecht komen. Dit is precies de reden waarom ik De Seksgod Methode heb ontwikkeld.

De Seksgod Methode leert jou hoe jij door de geheime taal van “seksuele communicatie” steeds dat stapje verder kunt gaan bij een vrouw. Hoe jij de man wordt die een vrouw zo geil kan maken dat ze jou smeekt om snel seks met haar te hebben.

De Seksgod Methode zit vol met stap voor stap instructies en voorbeeldzinnen die je letterlijk kunt kopiëren en gebruiken om de man te worden waar vrouwen van nature seks mee willen hebben.

Nu De Seksgod Methode 60 Dagen Risicovrij Uitproberen <— KLIK HIER

 

Seks-God-Methode-3D-228x300

You can leave a response, or trackback from your own site.