Leren vrouwen versieren: hoe moet je goed worden met vrouwen? Deel 2

Hoe moet je goed worden met vrouwen? Nu in deel 1 heb je al het volgende geleerd over vrouwen versieren. Je begint met te leren en te accepteren dat je  moet luisteren naar mensen die er al enige tijd mee bezig zijn.  Dit zijn de personen wiens overtuigingen en versiertips je in het begin kunt aannemen. Die overtuigingen gaan je helpen om beter te worden met vrouwen versieren en verleiden.

Daarna heb ik je geleerd dat je op een gegeven moment ook je eigen overtuigingen kunt aanmaken. Dan kun je de wereld zien hoe jij dat wilt. In dit artikel ga ik je leren wat het uiteindelijke doel hiervan is.  Ten eerste  leer je de ander beter te begrijpen. Ten tweede kun jij je nu beter  in iemand anders verplaatsen. Dit gaat je helpen om een echte win/win situatie te halen uit een conversatie. Zo leer je om  maximaal invloed uit te kunnen oefenen op een persoon. Je gaat zo een sterke realiteit krijgen. De realiteit is nu dat er niemand is die je uit deze balans kan halen! Om mijn vorige artikel te bekijken klik dan op Ik wil goed worden met vrouwen 

Zij wil goed worden met mannen!

 

De wereld ziet iedereen door zijn eigen filters

Nu kreeg je dus door dat je zelf kan bepalen hoe jij de wereld ziet. Ik geef hier nog een concreet voorbeeld voor de lezers die nog in fase 1 zitten (doen wat andere mensen zeggen te doen).  Stel je voor dat je de overtuiging hebt dat vrouwen vallen op knappe mannen. Als je dan een lelijke man zou zien met een mooie vrouw zou dat in strijd zijn met je overtuiging. Mensen willen vasthouden aan overtuigingen. Je zult dus waarschijnlijk denken: deze lelijke man heeft vast veel geld. Dan is jouw realiteit in stand gehouden en is dit de uitzondering van de regel: vrouwen vallen op knappe mannen. Echter, jijzelf bent niet knap. Dat betekent dus dat het geen zin heeft voor jou om vrouwen te versieren. Je accepteert simpelweg dat het niet voor jou is weggelegd. De overtuiging die je zelf hebt aangenomen zorgt ervoor dat je niet kan krijgen wat je wilt.  Dit heb jij echter niet door, jij denkt simpelweg (of eerder moeilijke weg) dat de wereld niet eerlijk is!

jegedachtenbrengjevandaag

En stel je nu voor dat je andere overtuiging hebt. Die overtuiging  is dat vrouwen vallen op mannen die de vaardigheid van vrouwen versieren onder de knie hebben. Als je dan een knappe man zou zien met een mooie vrouw zou dat niet in strijd zijn met jouw overtuiging. Je zal simpelweg aannemen dat deze man goed is in het versieren van vrouwen. Of in het minste geval neem je aan dat hij deze vrouw op de juiste manier heeft versierd. Het belangrijkste is echter het volgende. Stel dat jij lelijk bent? Stel dat jij  niet knap als die man bent? Dat maakt nu geen ene heteroseksueel uit! Je gelooft nu namelijk dat jij  precies hetzelfde resultaat kunt krijgen als die man. Tenminste als je zijn niveau hebt verworven van vaardigheid in het versieren en verleiden van vrouwen.

In het tweede voorbeeld ben je dus alleen maar extra gemotiveerd door het zien van die man met die vrouw. Je denkt in mogelijkheden en stelt geen denkbeeldige grenzen voor jezelf. Het is alleen lastig om constant bevestiging van andere mensen te krijgen van jouw overtuiging. Iedereen heeft namelijk andere overtuigingen.

Lelijke man heeft supermodel versierd.

Laat je realiteit groeien en luister naar anderen

Elke keer als jouw overtuiging door iemand in twijfel wordt getrokken, test deze persoon hoe sterk jouw realiteit is. Wanneer deze persoon jouw realiteit zo ver afbreekt dat je gaat geloven in de realiteit van de ander (op het moment zelf), betekent dat je je realiteit weer moet opbouwen. Dit kost mentale energie en mensen ervaren pijn wanneer dit gebeurt. Het gevolg van deze pijn is echter groei. Dat is dus goed. Je realiteit bouwt zich weer sterker op. De enige uitzondering hierop is als het in een keer te veel is. Jouw realiteit breekt niet per 1 overtuiging af, maar alle overtuigingen zijn bijvoorbeeld met elkaar verbonden. Stel dat je zou accepteren dat 1 overtuiging fout is, dan zijn ze allemaal fout. Dat ga je dus niet doen en je zult dus automatisch vluchten voor de situatie. Dit zorgt ervoor dat je realiteit in stand blijft en je dus geen pijn ervaart, waardoor je dus niet groeit. Het is dus belangrijk dat je het in kleine stapjes doet.

Goed worden met vrouwen, ontwikkel de sterkste realiteit!

Hoe sterker je realiteit is, hoe minder pijn je voelt als iemand met je realiteit solt. Als je met een vrouw praat, zal ze altijd proberen met jouw realiteit te sollen. Hiermee test ze of het veilig is om jouw realiteit aan te nemen. Vrouwen blijven dus in fase 1. Ze zullen nooit eigen overtuigingen kunnen maken en de wereld zien hoe zij dat willen. Ze zullen de wereld alleen kunnen zien hoe dit door andere mensen bepaalt is. Deze realiteit nemen ze dan over. Zorg dus dat jij zo een persoon bent waarvan de realiteit zo sterk is dat ze erin gaat geloven.

Een persoon met een enorm sterke realiteit vind het niet nodig om zijn overtuigingen constant op andere mensen, en vrouwen, op te dringen. Wanneer je namelijk probeert de andere persoon te begijpen, kun je uiteindelijk veel meer invloed uit oefenen. Een persoon waarvan ik weet dat hij hier een meester in is, is Pim Smoothdoc. Wil je een persoon ontmoeten die totaal in zekerheid is met zijn realiteit en daarvoor nooit iets opdringt? Kom dan naar een bootcamp vrouwen versieren.

Laat andere mensen dus hun perspectief aan jou uitleggen. Als je het niet meteen begrijpt, vraag dan om verheldering. Jij wilt namelijk  oprecht  zijn perspectief te begrijpen voordat je jouw eigen verhaal wilt doen. Op deze manier kun je veel makkelijker overkomstigheden zien tussen jouw visie en die van de andere personen. Zie je nu verschillen?Wellicht is het dan interessant om er achter te komen hoe de andere persoon toen tot een ander denkbeeld is gekomen.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

You can leave a response, or trackback from your own site.