Leren vrouwen versieren: hoe moet je goed worden met vrouwen?

Hey jij! Dit artikel is bedoeld om jou te leren hoe je goed moet worden met vrouwen versieren. Er zijn heel veel mannen die weten dat ze beter kunnen worden in het versieren van vrouwen.

Toch blijft de wereld altijd verdeeld in een top 5% mannen die ontzettend goed zijn en alle vrouwen neuken.

Dat is de realiteit. Er is een groep mannen die met bijna alle (mooie) vrouwen neuken. En de rest van de mannen heeft gemiddeld 7 sekspartners levenslang!

Dat is een ontzettend laag aantal. De gemiddelde man is niet heel vaardig in versieren. Nu zeg ik niet dat het slecht is als je als man niet heel goed wilt worden in versieren. En dat je bijvoorbeeld, jouw eerste liefde je vriendin maakt, gelukkig ben en trouwt. Als dat is wat jij wilt, moet je daar voor gaan.

lekkerechick

Ik heb het over de mannen die genoegen nemen met minder dan ze eigenlijk willen op het gebied van vrouwen. Mannen die mooiere, leukere en coolere vrouwen willen versieren.

Mannen die weten dat ze zichzelf moeten en willen verbeteren op het gebied van vrouwen.

Als je niet wilt, hoef je niet bij die 5% van die mannen te horen. Veel mannen hebben dat niet als doel. Deze mannen hebben nog steeds vrouwen. Ik heb dat wel als doel. Het gaat mij niet om de vrouwen. Het gaat om mezelf.

Daarom ga ik je nu vertellen wat ik tegenkwam in mijn reis (tot nu toe) naar die 5% mannen.

 

Wil je leren vrouwen versieren? Doe wat anderen zeggen dat werkt

Klinkt deze kop wellicht wat  negatief  voor je? Moet ik gaan luisteren naar anderen?  Grappig is, ik vertelde mijn moeder over deze eerste verandering van mijn kijk op vrouwen. Natuurlijk was ze daar totaal niet blij mee. Haar lieve zoon die zichzelf wilde veranderen in een klootzak om beter te worden in vrouwen. Wat een onzin!

vrouwenversierenleren

Toch ben ik op de dag van vandaag blij met deze eerste verandering geweest. Ik groeide op als een jongen die zich niet waardig genoeg vond om met andere mensen om te gaan. De enige overtuiging die ik had was dat kennis macht was. Want als je weet waar je over moet praten heb je macht. Dus kennis is macht daarvan was ik ik wel overtuigd.

Toen leerde ik pick-up theorieën en jongens kennen die met deze overtuigingen solden. Ik zag telkens weer levende bewijs met eigen ogen dat waarde niet gebaseerd was op kennis die iemand beschikte. Je kon letterlijk over poep praten en waarde communiceren naar een vrouw. Dus ik deed wat ik leerde en zag dat het werkte. Ik was mensen hun tijd aan het verdoen, dacht ik toen nog. Dus ik was veranderd in een klootzak. Toch gingen mijn resultaten en zelfvertrouwen omhoog. Ik deed blind de dingen die anderen vertelden dat ik moest doen. Gelukkig luisterde ik naar mensen die ook echt expert waren. Je moet geen afvaladvies aannemen van een persoon met overgewicht bijvoorbeeld. Of vrouwenadvies van je sukkelige oom of van vrouwen in het algemeen.

Advies kan je bijvoorbeeld aannemen van de Dating Doctors: die hebben al honderden vrouwen versierd en weten precies hoe dit werkt. Meld je nu aan voor een 1 op 1 cursus om direct van deze meestersversierders te leren! https://datingdoctors.nl/cursus-vrouwen-versieren

 

Verzin je eigen overtuigen en zie de wereld hoe jij wilt

Ik was dus een klootzak en deed de dingen die ik leerde. Deze dingen  zorgden (kennelijk)voor mijn resultaat. Toch snapte ik de achterliggende gedachte erachter nog niet. Waarom was het zo dat ik een klootzak moest zijn om vrouwen te kunnen versieren? Ik zag ook mannen die heel lief waren voor vrouwen en toch een vriendin hadden. Ik dacht, die hebben vast geluk gehad. Het was tijd voor mij om te realiseren dat mijn overtuigingen bepaalden hoe ik de wereld zag. Deze overtuigingen konden mij helpen of mij tegenwerken als het gaat om vrouwen versieren.

dewereldhoejijwilt

Het was dus erg zinvol om alleen overtuigen aan te nemen die in jouw voordeel werken. Toch is dit niet zo zwart op wit. Een overtuiging als: ‘’ik ben niet goed genoeg voor vrouwen’’, is overduidelijk niet goed voor je zelfvertrouwen met vrouwen. Maar een overtuiging als: ‘’alle vrouwen willen door mij versierd worden’’, lijkt ook goed voor je zelfvertrouwen te zijn met vrouwen. Je bent dan namelijk niet bang om vrouwen aan te spreken. Goede overtuiging dus als je net begint en je een ‘klootzak’ wilt worden. Het is echter geen hele realistische overtuiging. Je moet hiervoor heel veel blindspots voor ontwikkelen om hierin te blijven geloven. Soms willen vrouwen namelijk niet versierd worden, door niemand. Soms ben jij haar type niet. Soms wil ze geen man die (altijd) dominant is. Kom je dit tegen, dan wordt er met jouw overtuiging gesold. En krijg je het gevoel dat andere niet snappen dat de wereld werkt op jouw manier. Je leert dus jouw overtuigingen te maken. Nu zie je de wereld op de manier die jij wilt, zonder dat je daarvoor per se begrepen moet worden.

Veel plezier met het maken van jouw eigen wereld 😉

Lees ook deel 2. Leren vrouwen versieren: hoe moet je goed worden met vrouwen?

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.