Mooie High Quality Vrouwen Versieren (Deel 2 van 2)

Mooie High Quality Vrouwen Versieren (Deel 2 van 2)

High quality vrouwen hebben al veel meegemaakt wanneer het aankomt op versieren.

Waarom, dat heb ik je in de vorige post uitgelegd. Vandaag ga ik het met jullie hebben over een leuke vaardigheid die je kunt gebruiken om mooie high quality vrouwen te versieren. Het heet ‘cold reading’. Het is een van de vele middelen om goed een gesprek met vrouwen aan te gaan.

Cold reading is een van de beste tools die je kunt gebruiken om het gesprek met vrouwen aan te gaan. In de community wordt cold reading vaak onderschat of verkeerd toegepast. De bijbel voor cold readers is een boek van Ian Rowland, “The Full Facts Book of Cold Reading”. Dit boek is sterk van invloed geweest op datgene dat ik jullie nu ga uitleggen.

Voor nu is het genoeg om te weten dat cold reading een special techniek is. Een techniek die is bedoeld om het te laten lijken alsof je meer weet over die meid tegenover je, dan je eigenlijk kunt weten. Cold reading kan gebruikt worden in de attraction, comfort en kwalificatie fasen. Ook zelfs op dates is dit leuk.

Ik geef je nu de 5 belangrijkste soorten cold reads:

1. Mooie high quality vrouwen versieren met de regenboog list

Dit type cold reads geef je de meid een bepaalde eigenschap mee, waarbij je haar ook de tegenovergestelde eigenschap geeft. Je zit dus altijd goed. Een voorbeeldje:

“Veel mensen denken dat jij het middelpunt van een feestje bent, maar er zijn tijden waarbij je gewoon lekker relaxt en chill wilt zijn zodat andere mensen de aandacht krijgen.”

2. Mooie high quality vrouwen versieren d.m.v. fijn vleien

Met de ‘fijn vleien’ cold read geef je de meid een positieve kwaliteit door haar te vergelijken met de meeste andere mensen.

“Je bent ontzettend slim, maar deze soort slimheid komt door levenservaringen, zoals mensen die veel reizen.”

3. Mooie high quality vrouwen versieren door het geven van psychisch krediet

Je geeft de meid credits door haar een beetje psychic te laten zijn.

Voorbeeld: “Waarschijnlijk voel je jezelf soms wel eens prettig gestoord. Bijvoorbeeld dat je het gevoel krijgt dat je make up op moet doen voordat je uit gaat. En dan plotseling, loop je iemand tegen het lijf en denk je bij jezelf ‘maar goed dat ik make up op heb’.”

4. Mooie high quality vrouwen versieren m.b.v. Jacques statements

Een statement over haar karakter gebaseerd op haar fase van het leven.

Voorbeeld: “Als je eerlijk bent, voel je vaak een gevoel van frustratie over het feit dat jouw ideeën en talenten niet genoeg erkenning krijgen. Er zijn veel tijden geweest waarin je hard hebt moeten vechten om mensen te laten zien wat jij in je mars hebt. Terwijl je volwassen genoeg bent om in te zien dat je nog veel te leren hebt, kom je nog vaak starre mensen tegen die je niet de vrijheid geven die je zou willen.”

5. Mooie high quality vrouwen versieren m.b.v. Barnum statements

Gegeneraliseerde statements over karaktereigenschappen die voor het grootste deel altijd op gaan.

Voorbeelden:

“Je bent een sterke behoefte aan mensen die je leuk vinden en die jou respecteren.”

“Sommige van je doelen en verwachtingen zijn nogal onrealistisch.”

“Je bent een onafhankelijke en originele denker, je accepteert niet zomaar wat mensen je vertellen.”

Dit zijn de 5 meest leuke cold reads die je eenvoudig kunt toepassen om gemakkelijker mooie high quality vrouwen te versieren. Probeer ze eens uit, ga er mee aan de slag, en geniet vooral van het proces.

Cold reading is iets lastiger te gebruiken voor Internet Dating. Wat je daarvoor wel kunt gebruiken vindt je in mijn boek “Internet Dating Geheimen“.

Een fijne dag en succes met het versieren van mooie vrouwen jongens, keep on going!

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.