Mooie Vrouwen Verleiden? 5 Tips Voor Telefoonnummers. Deel 1

Mooie Vrouwen Verleiden? 5 Tips Voor Telefoonnummers. Deel 1

Laten we eens kijken of je je kunt identificeren met de volgende situatie: Je hebt een telefoonnummer gekregen van een meid maar ze reageert niet op je sms berichtjes of op je belletjes. Klinkt dit bekend?

Wat je hebt is een zogeheten flaky telefoonnummer. Voor het overgrote deel van de keren dat je flaky telefoonnummers hebt heb je ergens iets niet helemaal goed gedaan in de voorafgaande interacties rondom mooie vrouwen verleiden.

Wat de meeste mannen doen zodra ze zien dat de mooie vrouw ook maar een beetje interesse toont, ze gelijk voor het telefoonnummer gaan. Met andere woorden, zodra de mooie vrouw ook maar een beetje aangetrokken is tot hem, gaat hij voor haar telefoonnummer.

Wat is de fout?

Je vraagt te vroeg voor haar telefoonnummer.

Je weet toch, dat vrouwen altijd leven in een emotioneel moment. Wist je dit nog niet, klik dan hier!
Dit betekent dat ze op dat moment oprecht in je geïnteresseerd zou kunnen zijn op het moment dat ze haar telefoonnummer aan je geeft, maar dat ze een of twee dagen later niet exact hetzelfde gevoel heeft als toen jullie elkaar ontmoetten.

Dus, wat is dan wel het juiste moment om haar te vragen voor haar telefoonnummer?
Het antwoord is: zodra ze voldoende in jou heeft geïnvesteerd.
Geïnvesteerd? Wat betekent dat? Laat me eerst even uitleggen wat investeren betekent in de context van dating.

Mooie vrouwen verleiden mbv investeren

Investering is essentieel wat betreft het reduceren van flaky telefoonnummers en ervoor zorgen dat mooie vrouwen de telefoon opnemen wanneer je ze belt. En dat vrouwen verleiden dan pas echt kan starten? Wij mensen waarderen eenmaal dingen waarvoor we werken. Dat is het basis principe achter investering, en dus vrouwen verleiden. Hoe meer ze in jouw geïnvesteerd is, hoe meer “waardevol” jij voor haar bent. Laat me je een voorbeeld geven.

Weet je nog toen je vroeger geld hebt gekregen voor je verjaardag? Dat was gemakkelijk gekregen geld omdat je er niks voor hebt hoeven doen. Dat geld is over het algemeen ook gemakkelijk weer uitgegeven. Een paar jaar later heb je je eerste baan gekregen en hard voor je centjes moeten werken. Heb je dat geld even gemakkelijk gespendeerd? Nee, omdat je hebt begrepen dat het geld ‘waardevoller’ voor je is geworden omdat je er harder voor hebt moeten werken.

Hetzelfde idee is ook toe te passen op flirten en vrouwen verleiden. Wanneer een vrouw niet veel hoeft te doen voor jouw aandacht en interesse, zal ze jou minder waarderen. Wij willen dat een mooie vrouw juist voor je gaat werken en in jou gaat investeren. Dat zal er voor zorgen dat ze zich meer tot jou aangetrokken gaat voelen en jou nog wel eens wilt zien.
Mooie vrouwen verleiden door ze simpelweg tot jou aangetrokken te laten voelen is niet genoeg. Aantrekking is een tijdelijk gevoel. Ze kan zich aangetrokken voelen tot jou op dat moment en jou haar telefoonnummer geven, maar de aantrekkingskracht kan de volgende dag zo maar stukken minder zijn.

Wanneer je een mooie vrouw in jou laat investeren, zorg je er voor dat de aantrekkingskracht als het ware meer solide wordt. Je onderbouwt/beargumenteert als het ware WAAROM ze zich tot jou aangetrokken voelt. Dit is een belangrijk principe, kwalificatie, waar we het later over gaan hebben in andere artikelen. Mocht je niet kunnen wachten, klik dan op het plaatje van ons boek Uitgaan van Jezelf. Je hebt het binnen 1 minuut bij je in de bus en kun starten met lezen.

boekmetversiertips

Het principe van investeren, aantrekkingskracht en het onderbouwen/beargumenteren van die aantrekkingskracht is genoeg voor dit deel 1. Morgen lees je meer over wat je concreet kan doen zodat je nummers meer ‘solide’ worden en het vrouwen verleiden je een stuk gemakkelijker af zal gaan.

Voor vandaag een hartelijke groet en veel succes met het vrouwen verleiden,

Je Dating Coach,

SmoothDoc

Check ook even deel 2: https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden-5-tips-voor-telefoonnummer-deel-2/

You can leave a response, or trackback from your own site.