Vrouwen Verleiden Door Seksueel Escaleren (Deel 1 van 2)

Mooie Vrouwen Verleiden Door Seksueel Escaleren (Deel 1 van 2)

Wat is het grootste probleem dat ik zoal tegen kom bij mannen die ik coach?……Dat is dat ze het lastig vinden om conversaties met mooie vrouwen – die ze aan het verleiden zijn –  seksueel te maken. Hetgeen ze tegenhoudt is angst. De angst om grenzen te verleggen met vrouwen. De angst om iets dat aardig goed gaat te ‘ruïneren’. Nou kun je natuurlijk onze versiercursus boeken.   Belangrijk is in ieder geval onderstaande versiertips en inzichten.

Om te beginnen, laten we voorgoed een eind maken aan een veelvoorkomende beperkende overtuiging:

VROUWEN HOUDEN NET ZO VEEL VAN SEKS ALS MANNEN. Ze pakken enkel een andere route naar seks dan hoe mannen dat (het liefst) doen.

Seksueel gaan is niet iets wat je stiekem en geniepig dient te doen. Daarnaast hoef je geen “big moves” te maken. Een sterke en consistente “seksuele aanwezigheid” is veel belangrijker. De twee gereedschapsstukken die je hiervoor hebt zijn je stem en je lichaamstaal.

Bijvoorbeeld, hou haar hand bij het hand schudden net ietsje langer vast dan normaal terwijl je oogcontact blijft houden. Wanneer je praat, praat langzaam, houd geregeld… pauzes…, en praat in een rustig tempo. Speel hiermee. Je kunt zelfs een keer koffie bestellen met seksuele subcommunicatie.

Zoals veel van onze methode, reageren vrouwen hier op op een onbewust niveau. Zij kan zich niet heel bewust realiseren wat je aan het doen bent, maar als zij seksueel voor je openstaat, ondervindt jij een andere respons dan normaal. En zo niet, kun jij er wellicht iets van leren, pas je eventueel een paar dingen aan, en ga je gewoon gezellig door waar je mee bezig bent.

Het laatste is belangrijk. Je dient de grenzen te kennen – wat is het minimale dat jij kunt doen om een boodschap seksueel over te brengen, en wanneer zit je aan de bovengrens? Het zal variëren bij vrouw tot vrouw en van situatie naar situatie, maar zonder de intuïtie die je zult krijgen van het vaak doen, ben je elke keer aan het gokken, ben je ongekalibreerd, en ben je zelden optimaal bezig.

Frames

Het gebruik van frames, zogeheten kaders in het Nederlands, is een belangrijk deel van mooie vrouwen verleiden en hierbij seksueel te zijn. Frame controle en ‘dingen seksueel maken’ zijn onderdelen die uitbundig naar voren komen in ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen”.

Wanneer je met vrouwen praat over seks, gebruik ik vaak zinnen als “je zult er zo heet uit zien als je …xx…. doet” of “het meeste plezier dat ik ooit heb gehad met een vrouw was toen zij …”. Deze korte statements zorgen ervoor dat zij positieve associaties gaat maken wanneer jij over seks en gerelateerde onderwerpen praat.

Veel van de mooie vrouwen die je zult tegenkomen tijdens het verleiden, krijgen plezier wanneer zij iemand die ze leuk vinden aan het verwennen zijn. Laat haar dus regelmatig weten dat je het fijn vindt als ze aandacht aan je besteed. Zeg haar “ik hou ervan hoe jij dit nu doet” of “je ziet er zo sexy uit nu je dit doet”.

Een verschil tussen een man die seksualiteit overbrengt EN een man die stiekemigheid overbrengt, is dat de man in het eerste geval de seksualiteit RELATEERT AAN HAAR. Voor die tweede man, kan het een van de willekeurige mooie vrouwen zijn die hij wilt verleiden.

Wanneer je een kader opzet waarbij zij plezier gaat beleven, een uitdagend avontuur met je heeft, zonder dat jij oordeelt over haar, en nog eens een redden waarom zij zo special is – ook al is het een seksuele redden – dan heb je veel betere kansen om die mooie vrouwen op een seksuele manier te verleiden….

En nog niet eens noem ik het elimineren van ‘last minute resistance’ of de morning-after spijtbetuigingen.

Tot zo ver deel 1. Morgen deel 2. Morgen behandelen we o.a. hoe je waarde kunt laten zien, dat er geen fouten bestaan maar enkel feedback, en dat een ‘nee’ een ‘niet nu’ betekent.

Geniet van je dag en succes met het verleiden van echt mooie vrouwen!

Meer tips? Lees ons vrouwen versier boek eens.

SmoothDoc

Deel 2: seksueel escaleren


You can leave a response, or trackback from your own site.