Vrouwen Verleiden Door Seksueel Escaleren (Deel 2 van 2)

Vrouwen Verleiden Door Seksueel Escaleren (Deel 2 van 2)

Wellicht wil je eerst deel 1 lezen? https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden-door-seksueel-escaleren-deel-1-van-2/

Vandaag het tweede deel van de post over seksueel escaleren. Seksuele escalatie is iets dat je ongetwijfeld nodig zult hebben wanneer je succesvol mooie vrouwen wilt verleiden. Dit artikel zal niet gaan over het escaleren zelf, maar meer over het kader, de context van het escaleren. Niet het schilderij zelf, maar de lijst.

Mooie vrouwen verleiden: Waarde laten zien

Laat zien dat je haar wilt, maar niet dat je haar nodig hebt. Wanting versus needing, een ontzettend maar dan ook ontzettend belangrijk verschil bij het verleiden van met name mooie vrouwen. Zij weten de behoeftige (needy) mannen er zo uit te plukken. Zie het als aantrekkelijk versus onaantrekkelijk. Wanneer jij totaal ongeïnteresseerd bent, zal ze naar iemand anders gaan. Als je needy overkomt of haar meer credit geeft dan dat ze tot nu toe heeft verdiend, zal ze op je afknappen. Zoals je uit ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen” weet; mooie vrouwen willen graag een beetje uitdaging wanneer je hen komt verleiden.

Vrouwen Versieren Boek

Laat haar zien (je acties dienen uiteraard wel congruent te zijn) dat ondanks dat jij seksueel geïnteresseerd bent in haar, jij in overvloed (state of abundance) leeft, en dat je jouw behoeften in een mum van tijd elders gaat vinden wanneer zij niet op jouw verzoeken in gaat. In principe zou je dus altijd bereid moeten zijn om weg te lopen.

Mooie vrouwen verleiden: Er bestaan geen fouten, alleen feedback

Tenslotte wil ik nog een ding kwijt over het meer seksueel maken van je conversaties/interacties tijdens het verleiden van mooie vrouwen. Misschien ken je de volgende uitspraak al, het kan ook zo zijn dat deze nieuw voor je is; Er bestaan geen fouten, er is alleen feedback. Wat betekent dit? Wanneer een meid je afwijst, dit kan je zien op het moment dat jij haar wilt aanspreken, maar ook wanneer ze even niet ingaat op jouw seksuele moves, dan krijg je alleen feedback. Feedback van hoe het op dit moment niet moet. Dat zegt nog niks over je move. Alleen over je move in een bepaalde context, of situatie. Stel dat je een meid heel seksueel aanraakt bij het ontmoeten in een bar. Als het 21:00u is en ze is net de bar binnengelopen, staat ze er misschien niet op te wachten. Had je deze move om 03:00u gedaan, had zij wat drankjes op en zat ze wat beter in de stemming (lees: in een andere emotionele stemming), dan was het wel in de smaak gevallen. Wanneer je alles vanuit dit perspectief bekijkt, kun je veel relaxter je moves maken.

Meer voorbeelden vind je ons vrouwen versieren boek .

Mooie vrouwen verleiden: Nee = niet nu

Zoals je in het interview met Tom Gorny hebt kunnen lezen, betekent een “nee” van vrouwen altijd een “nog niet”, of een gerelateerde “nu niet” of “niet hier” of iets dergelijks. Mooie vrouwen leven in het moment en laten zicht moment-afhankelijk op verschillende manieren verleiden.

Wanneer jij dus seksueel wilt gaan escaleren, en een vrouw dit niet toelaat, probeer het dan later nog een keer. Ze wijst dus ook NOOIT jouw als persoon af, maar JOU OP EEN BEPAALT MOMENT, IN EEN BEPAALDE SITUATIE. Onthoud dit goed. Het kan zijn dat jij ontzettend van pizza houdt. Maar als ze jou er ‘s nachts voor wakker maken, of net voor het sporten, of als je slechts nieuws hebt gehoord omdat het bijvoorbeeld niet goed gaat met een familielid, dan kan jij ook hier geen trek in hebben. Vergelijk het hier mee. Soms zijn we ook gewoon vrouwen.

Als je op zoek gaat naar het grensgebied van wat je wel en niet kunt maken wat betreft seksueel escaleren, monitor dan ook altijd haar reactie. Haar non-verbale reactie! Ben vol zelfvertrouwen, en zie de lol er van in. Weet dat zij over 10 minuten wel kan springen op jouw move. Nogmaals, dit is de echte waarheid, geen mooipraat om enkel je mindset te veranderen.

Tot zo ver deze twee blogposts over seksueel escaleren en mooie vrouwen verleiden. Vergeet het niet, een heel belangrijke tool, ook om uit die zo ontzettend vervelende ‘friendzone’ te blijven.

Wij blijven wel gewoon goede vrienden :).

Cheers,

SmoothDoc

Deel 1:  seksueel escaleren 

You can leave a response, or trackback from your own site.