Review Casanova Bootcamp Uitzending #6

Review Casanova Bootcamp Uitzending #6

Eerst deel 1 zien? https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-bootcamp-uitzending-1/

Vandaag de laatste review van Casanova Bootcamp en de mannen die mooie vrouwen gaan verleiden. Voor een geïnteresseerd iemand als ik een fantastisch programma dat helaas zwaar geflopt aan zijn einde komt. Vorige week lukte het de jongens bijna om een meisje mee te nemen naar de villa. Al met al toch een redelijk slecht resultaat na een volle week werk, zeker als je kijkt naar de hoeveelheid tijd die deze jongens hadden.

In deze laatste aflevering gaan de jongens een ‘waanzinnig’ feest, aldus Tess, organiseren in de villa. Mooie vrouwen verleiden wordt pas echt gemakkelijk. De jongens dienen het feest te organiseren en moeten ook zelf de gasten regelen. Thomas is in voor een gemaskerd feest. Ze leggen de telefoonnummers op een rijtje en bellen mensen om ze uit te nodigen voor het feest. Veel mensen komen niet. Een probleem dat ze hebben is het aantal mensen dat in eerste instantie kan komen nog beperkt is. Ze hebben plannen om nog even de straat op te gaan om mooie vrouwen uit te nodigen en ze te verleiden. Caspar geeft ze een tip om een thema te gebruiken om de drempel te verlagen. Andere goede feesttips vind je in ons boek met versiertips Uitgaan van Jezelf.

Maar, eerst volgt een MMA (mixed martial arts) training. De MMA training staat als metafoor om over hun eigen grenzen heen te gaan. Hierna gaan ze toch echt de straat op om mooie vrouwen aan te spreken en ze uit te nodigen voor het feest om ze uiteraard te verleiden. Overdag spreken de jongens meiden aan in Utrecht. Het gaat ze niet heel vloeiend af. Ze besluiten om meiden vroeg complimenten te geven in de hoop ze sneller mee te krijgen voor het feest thuis.

De grand finale lijkt niet te worden wat er in het begin van de trainingsweek werd verwacht. Thom ziet het helemaal niet meer zitten en blijft thuis alleen achter. Hij heeft het even helemaal gehad met het trainen, aan spreken, ontmoeten en verleiden van mooie vrouwen. Coach Tom motiveert Thom uiteindelijk om toch mee te doen met de andere twee en samen wat gastenlijsten vol te plannen. Thomas zit bij de tandarts voor zijn gebroken kies. Thom laadt ondertussen de koelkasten vol met Hertog Jan bier en andere drank.

Het feest nadert en het doel voor die avond is om minimaal (aldus Thomas) een meid te zoenen op het feest. Ze hebben het toch voor elkaar gekregen om een groot aantal dames uit te nodigen.

De Casanova Bootcamp avond van Tim

Tim weet zich al vrij snel om bij twee meiden op de hangmat te gaan zitten. Hij krijgt het zelfs voor elkaar om samen met een model op de hangmat te gaan zitten, maar al snel komt haar vriendin er tussen.

Even later gaat Tim salsa dansen met een negerinnetje. Tim wordt geïsoleerd door de twee vriendinnen van het negerinnetje. Even later zit zij close met de arm om haar heen. Plots komen haar vriendinnen en lijkt de situatie verkloot. Later weet Tim toch weer apart te komen met het negerinnetje om samen intiem te worden.  Hij weet haar desondanks nog goed apart te nemen en uiteindelijk mee naar boven te nemen. Daar gebeurt er echter niks.

Wat Tim hier naar mijn idee had moeten doen is simpel: door escaleren. De meid geeft veel compliance en komt mee het huis in, vrij van de camera’s. Je zou een meid toch wel belonen voor al de moeite die ze dan in jou stopt? Het feit dat de meid al met hem mee naar boven gaat om te kijken naar ‘mister honeybum’, het huiskonijn, geeft ook aan dat ze bereid is om zich op ‘gevaarlijk’ terrein te bevinden, dat namelijk zo maar eens kan uitlopen tot seks.

Later kiest zijn meid er voor om naar huis te gaan met haar vriendinnen. Een laatste shot van een beteuterde Tim die er die avond niet in is geslaagd om mooie vrouwen te verleiden laat zien hoe het kan lopen op een avond. Maar let wel op, dit is slechts een avond. Ga eens na hoe Tim vooruit is gegaan en let op wat hij wel allemaal heeft geleerd!

De Casanova Bootcamp avond van Thomas

Thomas neemt vier meiden mee naar boven en geeft ze allemaal een massage. Waarom een mooie vrouw verleiden als je ook vier mooie vrouwen kunt verleiden, haha? Nou je zou dat zeggen, alleen het is wel een beetje dom. Echt meestal zul je er eerst 1 echt “Down” moeten hebben voor een ander echt mee wilt doen. De vrienden van Thom zijn ook uitgenodigd. Thomas krijgt goed nieuws te horen van Tess. Er is een verrassing voor hem, Svenja is gekomen. Zijn overwinning van een eerdere aflevering van Casanova Bootcamp.

Thomas weet zijn meisje Svenja vrij gemakkelijk te isoleren op de bank. Svenja is zich bewust van de camera’s en houd het daarom in eerste instantie bij zoenen. Thomas isoleert haar later daarom naar een donker hoekje. Heel erg slim gespeeld. Hoe je om moet gaan met dergelijke lastige situaties kun je lezen in ons vrouwen versierboek.

Svenja: “Zullen we maar terug gaan dan?”

Thomas: “Ja is goed”.

Svenja: “Of zullen we nog even blijven?”.

Wat je hier uit kan halen is dat Thomas erg goed gaat met de meid, maar desondanks niet maximaal de leiding geeft. De vervolgvraag van Svenja geeft aan dat ze wel wilt blijven, anders zou ze het niet voorstellen. De ‘ja is goed’ van Thomas stemt eigenlijk in met haar voorstel om terug te gaan, terwijl hij ook de kans heeft om er op dat moment meer uit te halen. Niet alle meiden geven hem die tweede vraag, waardoor hij kansen mis loopt op deze manier.

De Casanova Bootcamp avond van Thom

Thom blijft lang bij zijn vrienden staan, stoere verhalen vertellen aan zijn vrienden. Thom gaat voor een groepje van 3 meiden. Dit waren de massage meisjes. Eentje hiervan, Tonke, is geïnteresseerd in hem. Hier begint iets te bloeien. Hij maakt iets mee dat hij bijna nooit meemaakt. Hij vindt Tonke echt een heel erg leuke meid. Tonke stelt zelfs voor om op de bank te slapen. Ik ben erg nieuwsgierig hoe dit afloopt. Nou zo dus, het niet doorzetten in zijn seksuele verlangens maakt dat hij zwaar in de friendzone beland is. Nu veel succes met daar uitkomen Thom.

Al met al, top uitzendingen van Casanova Bootcamp ook al is het een flop qua kijkcijfers. Ik krijg wel het idee dat er met wat meer goede training er wat meer had ingezeten. Het is wat net zoals alle andere afleveringen nog steeds een beetje tam. Dan rest ons een laatste vraag:

Wat vonden de jongens van Casanova Bootcamp?

Tim is blij met het feit dat hij kan initiëren. Hij zegt ‘hoi’ en de rest gebeurt vanzelf.

Thom is blij een goed gesprek te hebben en zit helaas zwaar in de friendzone.

Thomas vindt het verslavend en echt leuk om mensen aan te spreken. Ik denk dat hij nog het meeste gehad heeft aan het hele gebeuren. Echter iedere man heeft er wel wat aan gehad.

At your service,

SmoothDoc

Ook jezelf ontwikkelen en nu tot iemand die echt met een goede basis vrouwen versiert?

Doe een jaarprogramma vrouwen versieren bij de Dating Doctors

jaarprogramma vrouwen versieren

You can leave a response, or trackback from your own site.