Hoe wordt je een Casanova (Deel 1 van 2)

Hoe wordt je een casanova (Deel 1 van 2)

Hey, goed je weer te zien. Wat is de nummer 1 eigenschap die alle casanova’s hebben die als geen ander uitblinken in het versieren en verleiden van mooie vrouwen?

Ik geef je een hint… het zijn niet de looks. (Je hebt mijn foto’s gezien, toch?)

Het is niet geld.

Het is ook geen copy van ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen”.

Vrouwen Versieren Boek

Ik heb deze vraag echt aan heel erg veel mensen gesteld die ik zo ken en ook werken aan hun vaardigheden om mooie vrouwen met meer succes te verleiden. Die vraag heeft me een hoop waardevolle feedback opgeleverd die ik hier dadelijk met jou ga delen.

1. Een sterke identiteit

De mensen hebben interessante levens, en wanneer ze dit niet hebben, zijn ze op zijn minst gepassioneerd bezig met wat ze op dat moment doen en maken het daarmee wel interessant. Casanova had zelf bijvoorbeeld echt een heel interessant leven. Hoe maak je jouw leven interessant? Nou een tipje van de sluier ligt hieronder al op.

2. De bereidheid om te veranderen

Bijna elke casanova die op dit moment in staat is mooie vrouwen te verleiden wanneer hij daar de behoefte aan heeft, heeft ooit een tijd gehad waarin hij veel moeite had met het versieren van mooie vrouwen. Zij werden niet op een dag wakker en schreeuwden: “IK HEB HET” en renden de straat uit huppelend met die fantastische mooie vrouw die ze zojuist hebben versierd. Zij realiseerden zich dat als zij doorgingen met dezelfde acties te maken die ze altijd hebben gemaakt, ze ook dezelfde resultaten zouden behouden die ze altijd hebben gehad. Zij kozen bewust voor verandering.

3. AlphaMale

Je dient een alfamannetje te zijn. Meer hierover lees je in ons Vrouwen Versieren boek 

4. Ervaring

Als je niet de nodige tijd besteed aan in-field uitproberen, op je bek gaan, opstaan, opnieuw proberen, je manier aanpassen, coaching neemt, dan is het allemaal ontzettend lastig mogelijk. Practice is the mother of skill. Dat is het eigenlijk nog het beste antwoord op de vraag: Hoe wordt ik een casanova….: Antwoord: oefenen, oefenen, oefenen. Zo wordt je een casanova.

5. Een sterk (onbreekbaar) frame

Ontzettend belangrijk wanneer het aankomt op het verleiden van écht mooie vrouwen, die het meest gewild zijn in de clubs. Dit is meer dan het frame (kader) blijven controleren en waarborgen tijdens een interactie. Dat het enige wat er toe doet in ‘jouw wereld’ gebeurd. Als ik in een club sta en ik check een sms bericht op mijn telefoon, dan is dat sms’je het belangrijkste dat er op dat moment gebeurt. Dit strekt zich uit tot alles wat jij doet. Wat je ook doet, niks is belangrijker dan dat. Nadat een vrouw zich voor jou heeft gekwalificeerd, dan pas ben je bereid haar tot ‘jouw wereld’ toe te laten. Jij betreed niet haar wereld. Zij heeft indruk genoeg gemaakt zodat jij bereid bent de sleutels te geven van de poort die leidt naar jouw wereld, maar je geeft nooit de blauwdrukken zomaar weg. Als je een een casanova wil worden is dat voortaan nu jouw doel. Niets gaat je daar meer van afbrengen tot op het moment dat je voor jezelf die casanova bent geworden of wellicht gewoon gelukkig bent. Dat mag ook natuurlijk 😉

Veel van deze eigenschappen kwamen ook naar voren in een aflevering van Casanova Bootcamp. Kun jij ze herkennen?

Tot zo ver deel 1. Veel plezier met het verleiden van mooie vrouwen.

Cheers,

SmoothDoc

Deel 2: Hoe wordt je een casanova  

You can leave a response, or trackback from your own site.