Mooie Vrouwen Verleiden Door Te Leiden

Mooie Vrouwen Verleiden Door Te Leiden

Leiden. Een belangrijk onderdeel van het proces om succesvol mooie vrouwen van a tot z te verleiden. Stel je nou voor dat je helemaal niet kunt leiden, waar gaat een gesprek dan naar toe?

Zal zij de leiding nemen om het gesprek seksueel te maken? Wat zal zij van jou denken? Zal zij voorstellen om samen naar huis te gaan? Zou zij zich over een mogelijke actie achteraf goed voelen?

Leiding nemen, een belangrijk onderdeel. Volgens sommige meesterversierders de belangrijkste eigenschap om mooie vrouwen te verleiden.


Waar het bij studenten vaak mis gaat is dan ook het leiden. Halverwege een goedlopend gesprek komen ze de coach vertellen dat het gesprek wel goed gaat. Chapeau natuurlijk voor dat! Laten we dat even vooropstellen. Echter, je toont in die situatie ook initiatief, namelijk door het gesprek voor daar te beëindigen en met de coach te gaan praten. Waarom stuur je het gesprek niet een seksuele richting op? Waarom neem je de meid niet mee en neem je de leiding om haar te zoenen?

Dergelijke veranderingen teweegbrengen bij personen die van nature niet veel leiden zijn natuurlijk niet 1-2-3 gemaakt, dat weten wij hier bij de DatingDoctors ook wel. Echt goed worden in het verleiden van mooie vrouwen gebeurt niet van het ene op het andere moment door het lezen van een boek. Daarom hebben we ook workshops vrouwen verleiden  en jaarprogramma’s om zo op lange termijn oude patronen (van niet leiden) te laten verdwijnen en nieuwe gedragspatronen (van wel leiden en initiatief nemen) in de plaats te zetten.

 

In veel van dit soort situaties, speelt de man om ‘niet te verliezen’ in plaats van ‘te winnen’. Het is aan jouw om aan de versnellingspook te zitten en de interactie in de volgende gear te zetten. Zij geeft je, wanneer ze al een tijdje voor jou staat, over het algemeen genoeg hints en cues. Echter, mannen zien ze vaak niet en daarnaast nemen vrouwen zeer zelden de leiding.

Dus, als de conversatie vast loopt, of het gesprek alleen maar saaie onderwerpen langsloopt, gaat zij dit associëren met jou. Zij zal gaan denken dat jij saai en niet spannend bent. Ook zal ze niet gaan denken dat jij in overvloed leeft en weet hoe je mooie vrouwen het best kunt verleiden.

 

Hoe directer en gedurfder de benadering op de vrouw is, hoe beter je follow-on game moet zijn (hoe meer je moet leiden). De man die vol zelfvertrouwen in het park op een vrouw omringd door haar vrienden af stapt en haar vertelt dat hij nieuwsgierig over haar is… en daarna niets heeft te zeggen… is enigszins raar.

De volgende keer dat je een vrouw direct benadert, leid haar ergens naartoe. Neem de leiding. Take charge! Laat haar jouw goede kwaliteiten zien, haal die van haar naar boven, maak plezier, en zorg voor genoeg positieve vibe tijdens het gesprek. Laat haar niet achter met het gevoel waarom ze door jou benaderd werd en het gesprek stil viel. Laat haar niet achter met de gedachte in haar hoofd: “zou hij altijd zo mooie vrouwen op straat verleiden?”

Tot zo ver weer jongens. Keep up the good work!

Ondertussen, lees ons hoofdstuk over leiden in ons boek “Zelfvertrouwen met vrouwen

Vrouwen Versieren Boek

Je DatingCoach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.