Lichaamstaal Om Vrouwen Te Versieren

Lichaamstaal Om Vrouwen Te Versieren

Deze post geeft jou een eerste indruk over hoe je jouw lichaamstaal zo kunt afstellen dat je meer kans maakt om die mooie vrouwen om je heen aan te trekken en te versieren.

 

Wanneer je in staat bent om zelf meiden te openen en je krijgt zo nu en dan een gesprekje op gang, dan is deze post voor jou. Het gaat dus niet zozeer om wat je zegt of waarover je het hebt (denk aan push/pull, haar plagen, doorvragen op haar interesses) etc. Denk je, huh wat is dit, check dan even heel snel ons boek over vrouwen versieren.

Deze post gaat over body language. Zoals je wellicht weet zijn de woorden zelf slechts 7% verantwoordelijk voor de gehele communicatie die jij afgeeft. Te veel mannen denken nog steeds in openingszinnen, routines, verhalen woord voor woord instuderen enz. Ze denken op deze manier succesvol te worden in het versieren van mooie vrouwen. Tip: focus het overgrote deel op lichaamstaal als jij je wilt focussen op jouw communicatie.

Als je bekend bent met het aanspreken en ontmoeten van mooie vrouwen en ze nog niet altijd kunt versieren dan kun jij je bezig gaan houden met lichaamstaal. Beetje bij beetje wordt die beter als je op de volgende punten gaat letten. Echter, om iets te veranderen, dien jij je er eerst bewust van te worden. Wij hebben datingcoaches die je daar bewust van kunnen maken, maar uiteraard kun je ook zelf aan de slag.

Tips om je lichaamstaal te verbeteren

Hieronder geef ik je een aantal dingen waar je zoal op kunt letten wanneer je op pad bent om mooie vrouwen te versieren:

  • Houd je schouders naar achteren
  • Praat vanuit je borst, niet vanuit je keel
  • Lach (!)
  • Houd je benen schouderbreedte uit elkaar
  • Beperk handbewegingen tot een minimum, maar sta ook niet stil als een standbeeld
  • Houd je handen uit je zakken
  • Houd intens oogcontact
  • Spreek met zelfvertrouwen
  • Breng enthousiasme aan in je verhalen

lichaamstaal

Er zijn een groot aantal (ongeveer 50) onderdelen van body language waar vrouwen op reageren. De meeste mannen weten van nature enkele hiervan wel goed toe te passen. Met goed bedoel ik dan zodanig dat de vrouw over het algemeen het vaakst positief en (seksueel) geïnteresseerd zal reageren.

Sommige onderdelen gaan van nature niet of minder goed en hier dient aan gewerkt te worden om zo optimaal mogelijk mooie vrouwen te versieren.

Er zijn coaches die je leren om vaste openers en routines te leren. Bij de Dating Doctors zijn we ervan overtuigd dat je lichaam jouw de juiste woorden ingeeft, omdat jouw lichaam –buiten je bewustzijn om- signalen krijgt van de meid die voor je staat. Vervolgens wordt die input verwerkt en komt je brein automatisch met woorden. Denk aan gesprekken die je met je vrienden hebt, daar komt toch ook geen voorwerk aan te pas? Je ‘voelt’ elkaar aan. Om dit te bereiken dien je in een gesprek met een vrouw je ‘selectiefilter’ los te laten over wat je wel en niet ‘kunt’ zeggen. Vertrouw op je natuurlijke ingevingen. Ook dit kan onze door jou uitgekozen datingcoach je leren.

Probeer je voor de komende tijd in ieder geval bewust te zijn van je body language. Vraag desnoods je stapbuddies om je in de gaten te houden en je positieve feedback te geven als zij dat nodig vinden.

Ga sowieso nooit met een biertje voor je borst, voorover gebogen, in de hoek van de kroeg tegen de muur als een muurplantje de mooie vrouwen bekijken die zich laten versieren.

Neem een actieve rol en ga zelf voor wat je wilt!

Kijk ook even deze post over lichaamstaal.

Tot zo ver,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.