Goede Gewoontes Aanleren

Goede Gewoontes Aanleren

Goede en slechte gewoontes hebben een behoorlijk hoge impact op het verleiden van mooie vrouwen.

In voorgaande blogposts had ik het over niet hoeven na te denken over wat je moet zeggen, omdat het van nature instinctief komt. Onze gevorderden studenten, die over het algemeen klaar zijn met jaarprogramma’s, staan niet in de kroeg na te denken. Zij gaan mee met de flow, zijn relaxed, genieten van het moment. Ook zijn zij bezig met meer complexere dingen zoals logistiek om te kijken hoe hij haar mee naar huis kan nemen zonder dat haar vriendinnen er iets op aan te merken hebben.

Echter, dat werkt alleen als je goede gewoontes hebt en dat ze instinctief zijn.

Dit is hetzelfde proces wanneer je instinctief een auto bestuurt of een sport beoefent, en dat is ook waarom het zo gevaarlijk is om slecht advies op te volgen. Je ontwikkelt slechte gewoontes die keer op keer aangewakkerd en versterkt worden.

Er is iets dat mij is opgevallen toen ik jaren geleden ben begonnen met het overbrengen van de methode van de Dating Doctors. Iedereen kan leren om succesvol mooie vrouwen te verleiden. Echter, de mannen die niet zijn blootgesteld aan de dating science, pickup wereld of hoe je het wilt noemen, werden veel sneller beter dan de mannen die zich over de tijd heen slechte gewoontes hadden aangeleerd.

Ik raad je erg aan om jouw game eens te laten analyseren door iemand die weet waar die mee bezig is.

vrouwenversierenleren

Tips om goede gewoontes aan te leren

Als je zelf op pad gaat zijn hier een paar tips om goede gewoontes aan te leren:

  • Wanneer je weet wanneer je de goede dingen doet (en de slechte dingen vermijd) dan zou je het meest van je tijd moeten spenderen aan het ontmoeten van mooie en leuke vrouwen die jij graag wilt verleiden.
  • Neem telkens een paar ‘learning points’ mee op straat of in de kroeg, en ga gericht hieraan werken. Neem vooral niet te veel hooi op de vork.
  • Lees nadat je mooie vrouwen bent gaan verleiden je studiemateriaal nog eens door met datgene waar je aan hebt gewerkt. Bijvoorbeeld een stukje lichaamstaal of het seksueel maken van een interactie. Je hebt na je tijd in het veld een andere ‘bril’ gekregen waarmee je de theorie leest.

Het herhalen van stof wordt vaak vergeten. Bij middelbare scholieren bijvoorbeeld, maar ook zeker in dit wereldje. Erg belangrijk dus.

Dus… neem een paar learning points mee en ga die goede gewoontes aanleren. En nu weer snel aan de slag met het verleiden van mooie vrouwen.

Groeten en succes met je goede gewoontes. Nog een laatste tip, 1 goede gewoonte per 30 dagen. Met te veel slechte gewoontes tegelijk aanpakken komt je namelijk meestal nergens.

SmoothDoc

Een goede gewoonte is elke week een aansporing ontvangen via onze gratis nieuwsbrief vrouwen versieren. Klik op onderstaand plaatje met mij en Bridget en schrijf je gratis en vrijblijvend in!

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.