Mooie Vrouwen Verleiden In Gemengde Groepen (Deel 2 van 3)

Mooie Vrouwen Verleiden In Gemengde Groepen (Deel 2 van 3)

Vandaag deel 2 waar ik het met je ga hebben over “Omgaan met de andere mannen – de vriend”.

Wanneer je consistent niet probeert mooie vrouwen te verleiden die een vriend hebben of zeggen deze te hebben, laat je kansen liggen. Veel mooie vrouwen hebben net als een handtasje zowat altijd een vriend en laten zich niet zo makkelijk verleiden. Misschien heeft ze niet eens een vriend? Misschien heeft ze een relatie die niet goed loopt? Misschien is haar vriend eens vreemd gegaan en zou ze dit ook wel overwegen mits een man doorzet en niet gelijk met de staart tussen de benen wegloopt wanneer ze zegt dat ze een vriend heeft? Whatever, vul dit niet voor haar in, maar ga juist deze mooie vrouwen verleiden. You’re worth it.

Daar gaan we weer mooie vrouwen verleiden!

Omgaan met de andere mannen – de vriend

Vind snel uit hoe de mensen in de groep elkaar kennen wanneer je jezelf introduceert en zij zich ook introduceren. Wanneer het er niet natuurlijk en spontaan vanuit hun kant uit komt, kun je simpel vragen: “Dus, hoe kennen jullie elkaar?”. Dit is naar mijn mening een must voor iedere interactie.

Wanneer haar date of vriend in de buurt is, ben realistisch. Je doel moet dan zijn om haar contact informatie te krijgen zodat je haar weer kunt zien, wanneer hij niet in de buurt is.

(Oke, je kunt meer voor elkaar krijgen die avond. Het is moeilijk, maar wel te doen. Ik ben er zelf niet altijd trots op maar heb het meerdere keren gedaan. Hoe meer mensen in de groep en hoe hoger de energie in de omgeving, denk aan een concert, hoe gemakkelijker het is om met zijn tweetjes weg te glippen. Dit is echter iets te geavanceerd voor in de post hier. Wil je het weten, neem een kijkje hier.)

Het geweldige aan het maken van je eigen doelen is om ze haalbaar te houden, zelfs wanneer haar date in de buurt is.

Schuif haar niet je telefoon voor haar gezicht en vraag om haar nummer. Het dient ‘natuurlijk’ te gebeuren. Daarnaast, hoeft het niet altijd een telefoonnummer te zijn.

Bijvoorbeeld, neem een groepsfoto, en vraag e-mailadressen van iedereen zodat je de foto kunt opsturen.

Of wanneer een vriend plots verschijnt en haar komt meenemen, kun je altijd zeggen “geef me je email dan stuur ik je die foto” ook al is er nooit eentje gemaakt. Tijdens het mooie vrouwen verleiden is creativiteit soms handig!

Je kunt ook haar Facebook vragen. Schrijf het niet gelijk op, onthoud het totdat je je telefoon kunt pakken. Het is nog oke voor een vrouw om haar Facebook weg te geven aan een man die voor haar en haar vriend staat, waar het niet oké is om het telefoonnummer te geven. Got it?

Mooie vrouwen verleiden is creatief zijn

In het algemeen, ben creatief en ben op zoek naar mogelijkheden. Het is hetzelfde proces dan wanneer je vrouwen ontmoet om mee te daten. Wanneer je weet waarnaar je op zoek bent zijn mogelijkheden gemakkelijk te zien. Bijvoorbeeld:

[2 minuten in gesprek]

Ik: Dus, wat doe je?

Zij: Ik maak muziek, blah blah blah

Ik: Dat is geweldig. Je moet me toevoegen in je mailinglijst voor wanneer je weer gaat optreden. Mijn vrienden en ik vinden het erg tof om lokale bandjes te checken.

Zij: Nou, we zijn eigenlijk net gestart en hebben nog geen email-lijsten.

Ik: Cool. Ik sms je mijn email en wanneer je klaar bent voor op te treden, zet me in je maillijst. Wat is je nummer?

Zij: [geeft haar nummer]

Een paar uur later was ze mij aan het smsen hoe sexy dat ik was. Ik was nog steeds met mijn oorspronkelijke date die avond maar zij was bereid om te blijven slapen die avond. Alleen al omdat ik de Sociale Intelligentie heb om dit te laten gebeuren. Meer hier over lees je in ons boek over sociale intelligentie en vrouwen versieren.

Zo zie je maar weer wat voor mogelijkheden het verleiden van mooie vrouwen allemaal kan geven, zolang je maar zelf de benodigde acties blijft maken!

Morgen het laatste deel van mooie vrouwen verleiden in groepen!

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Voor deel 3 https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden-in-gemengde-groepen-deel-3-van-3/

You can leave a response, or trackback from your own site.