Mooie Vrouwen Verleiden In Gemengde Groepen (Deel 3 van 3)

Mooie Vrouwen Verleiden In Gemengde Groepen (Deel 3 van 3)

Wellicht wil je eerst deel 1 van mooi vrouwen verleiden in gemengde groepen lezen? Klik dan op de voorafgaande link.

Nu, last but not least in deze post: Hoe om te gaan met andere mannen (vrienden en aanhangsels) en hoe je mooie vrouw of een van je mooie vrouwen te verdedigen tegen het laten verleiden door andere mannen. Je zult het nu gaan lezen! Alvast veel plezier. Dergelijke kennis vind je niet snel elders op internet en is echt fantastisch om te weten wanneer je echt mooie vrouwen wilt leren verleiden.

Andere mannen – Vrienden en aanhangsels

Aanhangsels zijn de mannen die niet doorhebben dat ze als huisdiertjes om de mooie vrouwen heen cirkelen en geen kans maken om haar te verleiden.

Een iets andere situatie is er wanneer de andere mannen bij haar WILLEN zijn, maar op zich scheelt het niet veel met hoe je hier mee om dient te gaan. Zo lang dat het een ‘willekeurige man’ is die ze net 5 minuten voor jou heft ontmoet, behandel hem hetzelfde als dat je haar vriend zou behandelen. Ben cool, wees vriendelijk, en verkloot het niet.

Het verschil is dat je haar openlijk kunt isoleren onder het kader “kom hou me gezelschap onder het genot van een drankje” of ander excuus zodat je haar uit de groep kent en haar beter kunt leren kennen. Je hoeft niet te verbergen dat je haar telefoonnummer regelt.

Maar ga er niet mee liggen pronken in het gezicht van deze kerel(s). Zelfs als zij hem niet wilt, kan hij de hele situatie vreemd genoeg maken zodat de mooie vrouw jou als een grotere bron van problemen kan gaan zien dan dat je waard bent.

Mannen DIE NIET ACHTER HAAR AAN ZITTEN ga jij bevrienden. Zorg dat ze jou tof vinden en van je houden. Sommige mannen gaan echt letterlijk uit de weg voor jou zodat je vrij spel hebt. Nog steeds, verneuk het niet, maar laat ze waarde zien. Breng andere vrouwen in het gesprek (ook wanneer je elkaar al hebt ontmoet), haal op een gegeven moment een rondje, etc.

Andere mannen – maakt niet uit wie het zijn – WILLEN mogelijk je spel met haar dwars gaan liggen wanneer je erg vreemd overkomt of te nadrukkelijk komt om haar te versieren. Gebruik geen rare zinnetjes of vragen en zorg er vooral voor dat je verhalen waar zijn. Ondank dat ze waar ZIJN, dienen ze ook te KLINKEN alsof ze waar zijn.

Wanneer het jouw meid is – Verdedigen

Hoe verdedig jij je tegen een andere man die dezelfde technieken vertoont?

Ik trek de hele tijd op met mooie vrouwen. De meeste mannen zijn te verlegen om hen te benaderen wanneer ik er ben (sommigen doen het wel), maar als ik mijn rug naar mij mooie vrouwen keer starten de aasgieren opeens met verleiden… wow.

Er heerst een gouden regel: Vecht niet voor wat je al hebt.

Je zou geen weddenschap aangaan voor 20 euro die je al in je broekzak hebt zitten, toch? In het beste geval, kom daarvandaan waar je gestart bent.

Hetzelfde als wanneer je op een date bent. Je begint met de logistiek in jouw voordeel – zij is sociaal gecommiteerd om met jou te hangen voor een tijdje, en het is alleen jullie twee. Dat zijn vormen van logistiek die in jouw voordeel werken en ervoor zorgen dat jij succesvol mooie vrouwen kunt verleiden. Je hoeft je niet druk te maken over al die ingewikkelde zaken zoals haar mee naar huis krijgen wanneer haar vrienden in de omgeving zijn of iets dergelijks.

Dus, wanneer je op date bent en een andere kerel benadert jullie of haar, eindig dat gesprek. Eindig het gesprek voordat hij doet wat jij zou proberen als je haar zou benaderen – voldoende contact informatie krijgen om haar later te zien. Eindig het zeker voordat hij lang genoeg “binnen is” zodat hij zichzelf aantrekkelijk kan maken die avond. Geef hem geen kans om een van jouw mooie vrouwen te verleiden!

Wat bedoel ik hiermee?

Laten we zeggen dat hij dezelfde stad blijkt te komen dan haar. Of dat ze in hetzelfde vakgebied werken of een soortgelijke studie hebben genoten. Of dezelfde hobby hebben… (je voelt al aan je water dat dit de goede kant op gaat en hij zijn kansen aan het vergroten is om mooie vrouwen te verleiden die avond)

Nu wil ze met hem praten – al dan niet of ze aangetrokken tot hem is – en nu is het voor jou moeilijk om eind te maken aan de interactie. Misschien brengt hij nu zijn vriendin in de groep. Nu is hij deel van de groep.

Breek de conversatie af voordat dit punt wordt bereikt. Hoe eerder hoe beter. Concrete tips, die te geavanceerd zijn en uitvoerige uitleg behoeven, vindt je in ons boek met tips over vrouwen versieren. Zeer waardevol en nuttig als je echt werk ervan wilt maken om te leren mooie vrouwen verleiden.

Dus vanaf nu, spreek ook die gemengde groepen aan en verleid mooie vrouwen die in mannelijk gezelschap zijn. Vergeet niet dat het feit dat jij dit zelden doet, andere mannen dit ook zelden doen, en je dus relatief meer kans maakt om deze mooie vrouwen te verleiden.

Meer insight info over vrouwen verleiden en versieren? Klik o ons boek met tips over versieren

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Deel 1 van mooie vrouwen verleiden


You can leave a response, or trackback from your own site.