Mooie Vrouwen Verleiden In Gemengde Groepen (Deel 1 van 3)

Mooie Vrouwen Verleiden In Gemengde Groepen (Deel 1 van 3)

Een driedelige post weer. Vandaag de onderdelen “hoe te benaderen” en “waarom zijn gemengde groepen zo geweldig”. Morgen lees je “Omgaan met de andere mannen – de vriend”. Overmorgen over “Andere mannen – Vrienden en aanhangsels” en last but not least hoe je moet handelen wanneer het een van jouw mooie vrouwen die wordt belaagd door mannen die lijken te weten hoe ze een van jouw vrouwen kunnen verleiden.

Om te beginnen wil ik een ding naar voren brengen. Wanneer je naar een bar, restaurantje of waar dan ook vrouwen wilt gaan verleiden en je hebt elke groep mooie vrouwen aangesproken, heb je nog steeds een van je BESTE mogelijkheden niet gegrepen. Een van de meest gemiste mogelijkheden voor mannen is de mogelijkheid om mooie vrouwen te verleiden die zich bevinden in GEMIXTE GROEPEN.

Dit betekent vrouwen die zich in mannelijk gezelschap bevinden. Of deze mannen nou vrienden zijn, partners, ‘hopers’ (hopen dat de vrouw ook een keer interesse in hen krijgt)… je KUNT en MOET deze mooie vrouwen op zijn minst aanspreken en proberen te verleiden mits de situatie dit toelaat.

Ik laat je zien waarom het aanspreken van deze vrouwen ‘beter’ is, en hoe je mooie vrouwen kunt verleiden OOK ALS HAAR VRIEND ER DE HELE TIJD BIJ IS.

Maar laten we bij het begin beginnen. Print deze post uit, omdat je hier later in de toekomst op terug wilt komen.

Hoe te benaderen

Hoe een gemengde groep aan te spreken is uitvoerig beschreven in het boek van mij en AlphaDoc, “Zelfvertrouwen met vrouwen”. Twijfel niet langer en klik hier op het boek met vrouwen versieren tips om alles te weten te komen over hoe mooie vrouwen te verleiden.

Hier zijn een aantal bekende punten:

  • Je kunt openingszinnen gebruiken die ontworpen zijn in het specifiek voor gemixte groepen.
  • Spreek eerst de mannen aan, op zijn minst gedurende de eerste 30 seconden.
  • Breng waarde (andere vrouwen, humor, etc.) mee vanaf het begin.
  • Gebruik geen standaard ‘vrouwelijke opinie’ of ‘directe’ openers in gemixte groepen.
  • Gebruik de juiste tool voor de juiste situatie, en ontwikkel jezelf in het herkennen van situaties en stem je benadering hierop af. Wanneer je het fijn vindt om te werken met openingszinnen, zorg dan dat je er 3-5 hebt die je kunt gebruiken voor alleen vrouwen groepen, en ook 3-5 voor gemixte groepen.
  • Wanneer je geen openingszinnen hebt, kun je die hier vinden.

Dus praat direct met de mannen, en laat onmiddellijk waarde zien. Mannen kunnen en zullen hun mond houden als ze jou niet tof vinden.

Je kunt humor gebruiken, of beter, breng vrouwen met je mee.

Spreek een kleine alleen vrouwen groep aan met een lichte, gemakkelijke openingszin. Probeer niet om deze mooie vrouwen te verleiden. Na een paar minuten conversatie, pak iets op dat ze vertellen of introduceer een nieuw onderwerp dat vrouwen aanspreekt.

Nu heb je een excuus om deze groep naar je gemengde groep te nemen.

Zeg iets als “hmm, ik weet het niet. Laten we hen eens vragen.”

Leid vervolgens jouw groep naar de gemengde groep en introduceer iedereen. Gefeliciteerd, je bent binnen. De mannen vinden je waarschijnlijk al tof omdat je mooie vrouwen voor hen hebt meegebracht die mogelijkheden voor hen geven om te ontmoeten of misschien zelfs te verleiden, mits hun de vaardigheden bezitten ;).

Waarom zijn gemengde groepen zo geweldig?

Er zijn zooooo veel reden. Ik zal starten met de drie belangrijkste:

Je kunt serieus veel pluspunten scoren in de ogen van mooie vrouwen door de ballen te laten zien om op haar af te stappen en (een poging doen om) hen te verleiden. Het wordt een stuk gemakkelijker om haar mee naar huis te nemen die avond. Vrouwen komen vaak samen naar de club (en vertrekken samen). Gemengde groepen komen vaak apart en vertrekken ook vaak apart.

Daarnaast zijn hun mannelijke vrienden vaak minder veroordelend dan hun vrouwelijke vriendinnen. Met andere woorden: ze maakt zich minder druk wanneer ze door hen wordt gezien met jou (een nieuwe man), waarmee ze mee naar huis gaat, etc.

Heb je nu door waarom je gemengde groepen moet benaderen om succesvoller mooie vrouwen te verleiden?

Tot zo ver dit deel 1.

Voor deel 2 https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden-in-gemengde-groepen-deel-2-van-3/

Voor deel 3 https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden-in-gemengde-groepen-deel-3-van-3/

Je DatingCoach,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.